Biliyorsunuz hemen verince erkekler basit kadın olarak görüyor ve aşık olmuyor ama cinselliğin hiç olmadığı bir ilişkide zor bu dengeyi nasıl ayarlıyorsunuz/ayarlamalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce hayatındaki kişinin sadece cinsellik için seninle olmadığından emin ol. her şey vakti gelince yaşanır seni daha iyi tanımam güvenmem lazım diyebilirsin. Birkaç ay ertele eğer sürekli konusunu açıp cinsellik yaşamak için ısrar etmiyorsa sana gerçekten değer veriyor olabilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılBundan eminsem ama yinede sürekli cinsellik istiyorsa
Cevap sahibi+1 yılO libido ile alakalı bi durum
Soran+1 yıllibidosu yüksek biri ve bunu devamlı olarak karşılamalımıyım bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle biriyle evlenirsen ve doymazsa sonu aldatmaya gidebilir
Cevap sahibi+1 yılSevgili olarak hayatındaki kişinin libidosu ne kadar yüksek olursa olsun çok sık yaşanması sağlıklı olmaz
Soran+1 yılBen de istekliyim onun kadar doyururumda ama şu aşamada henüz duygularımız çok net değilken yaşamak birbirimizden soğumamıza neden olur mu diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılÖnce duygularınızdan emin olun birbiriniz için ne ifade ediyorsunuz bunu anlayın daha sonra ikinizde ciddi ilişki düşünüyorsanız çok sık olmamakla birlikte yaşayabilirsiniz ama ikinizde de aşırı istek olsa bile evlilik hayatına dönmesin vakti gelince doyasıya yaşarsınız evlenince isterseniz günde 5 defa yapın zararı olmaz
En İyi Cevaplar
Öncelikle merhaba. sorunu sevdim :)
Ben cinselligjn silah olarak da kullanılması taraftarı değilim kesinlikle. Cinsellik içten gelen bir duygudur histir zevktir. Bu duygu his zevk nezaman gelirse ozaman yaşanmalı. Kolay ve basit kız olma durumu erkeğin karakteri ilee ilgilidir. Zor kızı hiçbir erkeğin sevebilecegini düşünmüyorum. Doğru insana doğal şekilde yaklaşıldığında cinsellik silah değil bağ olmuş olacak
00 Yorumla
Seks sadece dişilikle birleşik bir halde sunulursa vazgeçilmez olur. Mesele zkişmek ya da çabuk vermek falan değil. Yani sen odunsan istediğin kadar seks yap günün sonunda çöpe atılırsın. Aurası olan kadınları severim ben.
02 Yorumla
Soran+1 yılDişilikle birleşik halde sunmak nasıl oluyor? Taktik ver lütfen 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSilah olarak kullanmaları saçma
00 Yorumla Kendin söyledin. İkisinin ortalamasını al. %50. Bi ver bi verme. Çabalasın, sonra ödül olarak ver. Çabalamadıkça verme.
07 Yorumla- +1 yıl
Desene Hayat tamamen çıkar
- +1 yıl
iliskisi
- +1 yıl
Her yerde
- +1 yıl
Evet haklısın
Soran+1 yılYani hiç vermemek de olmaz demi
+1 yılBana bunu silah olarak kullanmaya kalkacak kadın bensiz kalır, sonuçta üst üste orgazm yaşatan benim silah bende onda değil😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHemen vermeyeceksin ama verebileceğini de göstermen lazım adama umudunu kestirmemen lazım 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılVerebileveğimi göstermenin ölçüsü ne? 😄
- +1 yıl
Öpüşmeler dokunmalar bakışlar vs olabilir yani ama adam ileri gitmeye kalkınca durduracaksın daha değil diyeceksin tamam işte kölen hayırlı olsun 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlis veren kız basit görülmez versede vermesede o basitse basitttir erkek kullanmya bakar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılVermicem vermicem benim değilmi vermicem de sürekli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. göstercen elletcen vermicen işte o zaman gıymatlı olursun😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılElletmenin ölçüsü ne peki 😀
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendinizi boyle gordugunuz icin igrenc hisetmiyor musunuz yani alstiustu bi delik şişedede var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün vererek bence
00 Yorumla
+1 yılÖnce azdırıp sonra yalvartmalı, en sonunda da küstürmeden vermeyi bilmeli kadın 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılMesela ben zor beğenir onu elde ederim benim için değerli olur
00 Yorumla
+1 yılUzun hikaye nasıl anlatayım
04 Yorumla
Soran+1 yılBir yerden başla lütfen
- +1 yıl
Yorum damı konuşayım Allah aşkına
Soran+1 yılEvt herkes gibi yaz sende bak yorumlara
- +1 yıl
Herkezle kafam aynı değil aklı şeyin başında olan burada
Cinsellik olmadan ilişki olmaz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılKişilere göre değişiyor erkekler aşık olduğum kadına kıyamam diyor çoğunlukla takılmalık gördükleriyle yaşıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılverecek gibi ateşli olacaksın ama vermeyeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılBuda tutarsızlık değilmi güveni zedeler
- +1 yıl
Her zaman onu heyecanda tutar seni kaznamak için çaba harcar
Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Vermezsen verme başkasına gider
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu devir böyle bende kalsın bana özel olsun istiyorsam?
Soran+1 yılVererek mi 😀
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu çok büyük zeka ve mizah gerektirir :)))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen verme :D :D Devam et bu yolda :D
00 YorumlaSeven insan cinsellik düşünmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBelli bir yaştan sonra öyle olmuyor siz nasıl düşünmüyorsunuz acaba?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılPeşinde koşturarak
02 Yorumla
Soran+1 yılKoşmuyorlar artık ya herkes armut piş ağzıma düş
- +1 yıl
O zaman o kadar seksi değilsin peşinden koşulacak kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAteş edebiliyonmu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım