Bekarlıktan kalma bir akışkanlık olabilir. Evlendikten sonra da aşılması zor olur daha basit daha kolay daha odaklı oluyor o tarafa ve bazen de daha fazla zevk.. İş sende demiyorum elbette ama güzel yaklaş ağzını ara falan.
Merhaba, aslında evli ya da bekar olması farketmez p. rno izlemek için. Ancak bunu alışkanlık haline getirip kendini tatmin ediyor ve seni ihmal ediyor/yetemiyorsa bu ciddi bir problemdir
Sizi fizik olarak yetersiz buluyor olabilir. Ya da fiziğiniz iyi ama yatakta istediği performansı ortaya koyamıyor olabilirsiniz.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maalesef öyle değil tam tersi kendi altımda mal gibi yatıyor ölü gibi hatta bana bırakalım ben yoruluyorum sen çok azgınsın ben dayanamıyorum gibi şeyler söylüyor böyle bi aptal gidip p*rno izliyor
Nereden buldun bunu sen ya daha önceden deneme yapmış mıydınız evlilik öncesi ne zamandan beri böyle peki.. gizlidesin... gerçekten bir kac soru sorabilir miyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bekarlıktan kalma bir akışkanlık olabilir.
Evlendikten sonra da aşılması zor olur daha basit daha kolay daha odaklı oluyor o tarafa ve bazen de daha fazla zevk..
İş sende demiyorum elbette ama güzel yaklaş ağzını ara falan.
Merhaba, aslında evli ya da bekar olması farketmez p. rno izlemek için. Ancak bunu alışkanlık haline getirip kendini tatmin ediyor ve seni ihmal ediyor/yetemiyorsa bu ciddi bir problemdir
Sana anlatamadığı fantezileri vardır izleyerek tatmin oluyordur çünkü sen karşısındır belki konuyu açamıyordur
Aslinda izlememesi gerekir sonucta ihtiyaci yok ama acgozluluk iste.
Evet çok mantıklı bir yorum olmuş sizinkisi
Cok fazla bu durumu abartmayin sadece yeri geldiginde konusun onunla.
Ya eşi yatakta iyi değildir ya da eşine daha iyi yükselmek için:)
Eski alışkanlık olabilir ama sen istekli bjr kadinsan tamamı ile saçmalık seni dyurmasi gerekirken onu izlemesi
Evet işte sorun burada başlıyor ben çok istekli bir insanım gidip yaptığı tamamı ile saçmalık
Sacmalik ve sana haksızlık yarım bırakılmak. kotu bilirim
O yüzden ayrılcam bu aptaldan
Konuş. cabasi. yoksa çocuk da yoksa en doğrusu ben yapamadım sen yap
Sizi fizik olarak yetersiz buluyor olabilir. Ya da fiziğiniz iyi ama yatakta istediği performansı ortaya koyamıyor olabilirsiniz.
Maalesef öyle değil tam tersi kendi altımda mal gibi yatıyor ölü gibi hatta bana bırakalım ben yoruluyorum sen çok azgınsın ben dayanamıyorum gibi şeyler söylüyor böyle bi aptal gidip p*rno izliyor
🤦♂️🤦♂️
Önceden geliştirdiği bağımlılıktan kurtulamamış. Sende mutlu değil anlamına gelmez illa ki
Sizlik bir durum olmayabilir. Bekarliktan gelen alışkanlıklardır.
Değişiklik yaşamak istiyor Demek ki yatak hayatınız iyi değil
Kendisinin evet iyi değil yaptığı şey ölü gibi altımda yatmak ve ben yoruluyorum bırakalım demek
Tam anlayamadım Sonuçta doymuyor mu yoksa sen mi doymuyorsun
Ben doymuyorum
Kaç yıllık evlisiniz.. gizlidesin
2 aylık
Çok özür diliyorum gerçekten konuşalım mı biraz
Nereden buldun bunu sen ya daha önceden deneme yapmış mıydınız evlilik öncesi ne zamandan beri böyle peki.. gizlidesin... gerçekten bir kac soru sorabilir miyim
Seninle istediği şeyleri yapamadığından
Niye yapamıyor peki
Senden çekiniyor utanıyor olabilir
Heycan yükseltmek icin
Başka kadına mı baksın demek yetmiyorsun
Canım istiyor. Niye izlemeyeyim
Değişik peki izlediğinin konusu ne
Saçma geliyor evliyken p*rno izlemek
izlesin niye karışıyorsun
Erken boşalıyordur eşin ondan
Beraber izlemediginiz hata
Belki zevk almıyor artık
İzletene bak
Aynen hep kadınları suçlayın altımda ölü gibi yatıp ben yoruldum bırakalım dayanamıyorum sen çok azgınsın diyen bir aptalla beraberim
😂😂😂 ciddi olamazsın
onlara bakıp seni atlıyordur
Nasıl yani
onlara bakıp seni iyice çıldırtmak istiyordur
Ne gibi çıldırtmak
seninle deliler gibi sevişmek
Bu şekilde ancak popon tekme basılır o kadar
Tekmeyi basarım
sende bas gitsin
Kuduz bir köpektir
Izler evet her erkek izler
Farklı fntzıler istiyodur