@personel-trainer yok ya bizim nerde kendi koltuğuma oturduğum anda hanımefendi diye bir ses geliyor manitin yanına gitsem toplantısı çıkıyor dedim yeter artık gözüm yok belli ki olmayacak 😅
@personel-trainer o sans bende yok işte en son gece gece basacağım ofisi o da saçma olacak ne alaka hayır sevgilime de açıklayamam durumu şirkete soyguna gider gibi adam gülme krizine girer 😅
@personel-trainer y’a ondan sonra komple şirkete rezil rüsva olalım güvenlik ekibi ortada cirit atıyor iki kişi odadayken müsait diyip Dalan arkadaşları saymıyorum bile 😂
İşin heyecanı orada 😂 Bende az daha yakalanıyordum. İlkinde kapı kilitliydi de Oral da heyecandan unutmuştum. Kapı kolu aşağıya indi ve arkadan biri seslenince geri gitti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır benim yok
Ay var ya lanet gelsin her yerde çıkıyor karşıma 😅
😂😂
Benim de vardı.
Neyse ki Halledildi
@personel-trainer iyi en azından içimizden biri olarak sen mutlu ol
Mutlu ediyor da
Devamı olmayınca bi eksiklik
@personel-trainer bulupta bunama onu bulamayanlar var nimete namert deme
Sende haklısın 😁 yapamayanlar açısından çook haklısın
@personel-trainer hi havanı da attığına göre cekilebilirsin 😅
Ne havası ya😅 fırsat oluşması için çok uğraştım
@personel-trainer o fırsatı bi biz yaratamiyoruz sanırım 🤔
Ofis ten ofise göre şartlar değişir
İletişim olsun
Görsellik olsun.
Zemini hazırlamak lazım
@personel-trainer yok ya bizim nerde kendi koltuğuma oturduğum anda hanımefendi diye bir ses geliyor manitin yanına gitsem toplantısı çıkıyor dedim yeter artık gözüm yok belli ki olmayacak 😅
Kız biraz da şans lazım 😂😂
Benim ilkinden sonra 4-5 defa daha olabilirdi Ama hep biri geldi. İlki haric
Oraldan ötesi olmadı
@personel-trainer o sans bende yok işte en son gece gece basacağım ofisi o da saçma olacak ne alaka hayır sevgilime de açıklayamam durumu şirkete soyguna gider gibi adam gülme krizine girer 😅
Ya gece durumu varsa ne beklıyon.
Ben olsam direk basarım 😂
Sen basmazsan o da basmaz benden demesi
@personel-trainer y’a ondan sonra komple şirkete rezil rüsva olalım güvenlik ekibi ortada cirit atıyor iki kişi odadayken müsait diyip Dalan arkadaşları saymıyorum bile 😂
İşin heyecanı orada 😂
Bende az daha yakalanıyordum.
İlkinde kapı kilitliydi de
Oral da heyecandan unutmuştum.
Kapı kolu aşağıya indi ve arkadan biri seslenince geri gitti.
@personel-trainer ayyyy rezillik hadi ben neyse işim ayrı da manitin şirketi kaçamaz da herkes konuşur ihale bana kalır 😂
Aynen öyle
İhaleyi direk alırsın😂😂
@personel-trainer 😅
😂😅😁
var, işi batıran kadın personeli hunharca cezalandırma fantezisi
Vardı. Ama halledildi.
Tadı damağımda kaldı
Olmaz mı hiç ayrı bir zevkli olur 😈
Sırf bu yüzden ofiste kanepe var 😂😂😂😂
Fantezim olmayan bir meslek grubu kalmadi kanka 😂
Benim de var biraz
Evet var