Ne hissediyorlar ne farklı oluyor da yapıyorlar diğer kadınla?
Sıkıldıkları için diyelim, diğer kişi ile de sürekli yapınca ondan da sıkılabilir ama neden gerek var 2. Bir kadına?
Ne hissediyorlar ne farklı oluyor da yapıyorlar diğer kadınla?
Sıkıldıkları için diyelim, diğer kişi ile de sürekli yapınca ondan da sıkılabilir ama neden gerek var 2. Bir kadına?
Bir zamanlar sevmiş erkek iki sebeple aldatır:
1. si asıl kadına kendisini ispatlamak için. Bunu yapan erkek aşağılık kompleksiyle yapar. Bu aldattıktan sonra bir havalara girer. Kadını umursamaz. Konuşması tavrı değişir.
2. si çok boğulur ama öyle böyle değil. Karşısına tahrik eden bir kadın çıkar. Kaçmaya uğraşır. Asıl kadına sevgisi, sitemi artar. Asıl kadın dinlemezse boşluğuna geldiği bir anda yenilir. Çok pişman olur hemen. Kendini affettirmek için sanki kadın biliyormuşçasına çabalar. Hediye alır, ilgisi artar. Durup dururken duygusallaşır.
Kontes prno mu çekicen, o konsept yemez bizde
Esenyurttan bıyıklı 3-5 dızo yılmaz erdoğan tipli basacak parayı cast ajanstan 3 model şak şak. İzleyiciler üf be alete bak diyecek
Zırva bence
Beauty cerrone 7 yaşında çok izlerdim. Şimdi bile güncel işlerden daha konulu ve real
Cevap
8Cevap
Sevdiginle her fanteziyi ackk acik yapamiyorsun. Oteki kadini sevmedigin icin her seyi denersin
Sevdikleri için çekiniyorlar mı
Evet..
Sevilmemek daha karlı o zaman yatak için
Öyle değilde fanteziye açık olmK daha iyi.
Peki yattıkça duygu oluşuyor o yüzden mi o kadını da bırakamıyorlar
Hayır o kadın tam aradigi ozellikte oluyor ve zevki doruklarda yasiyor ondan.
Bunu şöyle düşünüyorum sürekli yaptığım işten sıkılıyorum değişiklik heyecan verici oluyor buda buna benzer işte
Heyecan desek 1-2 kez olması lazım sevgilisi gibi olup sürekli görülenleri kastediyorum
İnsanoğlu yasağa daha yatkın
Ona da yer açıyor hayatında yani
Sen aldattığı kadın mısın
Değilim
Niye sordun ki
Bazı erkek Ler sadece birliktelik için seks yapar bazılar i ise duygu besledikleri ile duyggu beslediklerinden daha farklı zevk keyif alirlar aldatmak. İse çok farklı bı duygu oda ayrı bı haz verir erkeğe
Biz nerden bilelim şimdi onlar gibi karakter yoksunu muyuz?
Aldatılan kadınla olan cinsellik daha guzel bence
Ne işte güzel yapıyor
Heyecan , yakalanma korkusu , fantezi bir sürü olay ama en güzel yapan da heyecan
Ben aldatmam mesela kişiye göre değişir
Yapmıyoruz öyle şeyler haram.
Allahtan korkucan ilk
güzel kardeşim çünkü
bi fark yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?