arkadaşlar sevgilimle 2yıldır mutluyduk benden cinselik istedi bende evlenmeden olmaz dedim sonra nereye kadar böyle gitcem seni arzuluyorum filan dedi bende olmaz diyince aramız açıldı ayrıldık kim haklı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok niyeti varsa evlenin. Sen evlenmeye hazır değilsen sende sorun eğer o evlenmek istemiyorsa o haksız
ikimizde şu an okuyoruz
Aynı sınıfta evli arkadaşlarım vardı üniversitede. Yinede zor bir süreç olur açıkçası. Bence boş ver zamana bırak nasibinde varsa vakti geldiğinde yine karşında biter
ayn zor olur şu an evlilik bide meslek sahibi olmadan düşünmüyorumda elimde birşeyim olsun kendi kaybeder bence değer verdiği sevdiği insanla evlenmeden cinselik istediyse beni hiç sevmedi
Bakış açısı diyelim sevgi ile alakası yok. Ama sana karşı fikrine ya da çizgine saygı duyması gerekirdi. O bu düşünceni mantıklı bulmuyor senden çok nefsini düşünüyor.
Haram ilişkiden mutluluk gelmez.
gerçekten öyle şu erkeklar nefslerine sahip çıksa her şey düzelcek zatende neyse
Cinsel ayrıma gerek yok şu zamanda kadın erkek aynı durumda neredeyse insanlar nefsinin kölesi olmuş durumda
sonuna kadar katılıyorum ama kadınlar olarak biraz daha nefsimize sahip olabiliyoruz ama erkeklar bu konuda pek değil hatta yapılan araştırmaya göre kadınlara göre 4kat daha fazla aldatıyorlar nedeni de cinselik
Haklısın. "Allah size kendi nefislerinizden eşler yarattı."(Rum, 30/21)
Bu ayet çok şeyi açıklıyor. Daha ötesine bir şey söylemeye gerek yok
çok güzel bir ayet 😊
hocamısınız yüzünüzde nur akıyor masalah
Yok hoca değilim imanlı biri olduğuma inanıyorum. Hakkı bilen Allah.
hep böyle olun her konuda Allah korusun sizi 😊
Amin ecmain
☺️☺️
sen haklısın. zaten seni zükmek düşüncesiyle varmış hayatında. bırak üzülme. bunun için ayrılınırmı. defolsun bırak
dimi bendi aynısını söyledim oda amacım cinselik olsa zaten 2yıl sürmezdi ilişkimiz sadece sana dokunmak istiyorum üsten filan bile dedi bende olmaz dedim evlenmeden
devamı gelirdi. doğru şeyi yapmışsın. tebrik ederim
teşekürler fikrinizi almak iyi oldu çünkü birkaç arkadaşım beni haksız bulmuştu o zaman sevgili değilsiniz cinselik yoksa filan bende herşeş o değil sonuçta demiştil
hayır hayır kesinlikle sen haklısın. eğer onu yapsaydı bir süre sonrada umursamaz bir öküz olacaktı bu kişi. gerçekten seven evlenmek isteyen bu isteğini diyemez bile , elini değmeye kıyamaz
dokunmaya kıyamaz çok sağolun♥️
rica ederim. üzülme sende olur mu
çok sağol adamsın
Boş ver kızlığını kaybedip buraya gelip ağlamandansa böyle bir son senin için daha iyi
dimi bencede ya pişman da olabilirim ya şeyde dedi sadece eleşiriz en kötü bilmiyorum ama onada karşı çıktım
Bunun için ayrılan birinin seni sevdiğini sanmıyorum
bende aynısını dedim işte oda amacım tek cinselik olsa 2yıl senle çıkmazdım filan dedi zaman geçirildikçe arzuluyormuş beni
Arzulayabilir ama sana saygı duymalı
Sen haklısın oda hakkı en başta demeliydi
barışmalımıyım sizce?
Gereksiz bir barışma olur sen istemiyorsun o istiyor bende bakire biri ile yapamam arzularım onu seviyorssm
anladım olmaz bizden
Olmaz yani imkanı yok
Sevseydi beklerdi emin ol