Sevgilim beni kendine bağla dedi ne gibi olduğunu soruncada işte kavga etmeyelim falan filan ee öpmelerime karşılık ver gibi gibi şeyler ama vakumluyor resmen normal ağzı kapalı öpmüyor diyince o öpmek mi oluyor diyo ne yapıcam ya da o ne demeye çalıştı acaba bana sana olan aşkım hiç bitmesin kimse umrumda olmasın bunlarıda dedi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İp var mı al bağla abla bi köpek kulübesine önüne mamasını suyunu koy işte
Yaaa ağzına sağlık
Ama cidden kendimden şüphe ettim bakımsız değilim çirkin değilim bilmiyorum 🥺
Böyle ne üdüğü belirsiz kişiler bastırılmış ezikliğini senden çıkarmaya çalışır. Sende travma etkisi yaratır s et gitsin
Ona sorsan öyle değil aaa adam gibi adamdır 🙄 benmi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama tam tersi adam gibi adam olan kişi bu şekilde davranmaz ya
Adam gibi adam dediğin soru işareti uyandırmaz. Anlar hisseder yanında olur mutlu etmek için çabalar
Adamlık tesbih sallamakla olmuyor
Saçmalamış. Üstten konuşmuş. Güya kontrolü ele alacak. Mental manipülasyon.
Ö*perken tepki vermiyormuşum 1.5 senedir beraberim şimdiye kadar böyle şeyleri 1 kere söylemeyen adam bugün neden söyleme gereği duyar sizce gözü dışarı kaymaya başladığı için mi belki benimle dalga geçersiniz ama yemin ederim şimdiye kadar sevgilim olmamış ö*püşüp s*evişmemişim bu neden bunu deme gereği duydu anlamadım
Benimle birlikte ol ki ben san hem duygusal hem bedenen bedenen bağlanayım. Yersen
Tak fişi bitir işi diyor seri bağlantı 🤣
Herkes aynı şeyi yazmış o zaman niyetimi farklı
Ya evlenmezsem ne olucak peki ona sorsan tek öpmek değilmiş
E işte yetmiyor öpme bağla demek ona muhtaç olman demek tabiki sen bağlantıyı yapınca onun insafına kalıyorsun genelde istediğini alan çeker gider asla emin olamazsın. Benim sevgilim yapmaz diyenlerin salya sümükleri ile dolu ortalık düşme tuzağa senin için önemli konuysa o mevzu
Çok doğru söylüyorsunuz az önce konuştum ağzındaki baklayı çıkarttırdım ee yok işte *perken tepki vermiyorsun diyor ama daha önce bi sevgilim olmadı afedersiniz ama ö*püşüp s*vişmedim bilmiyorum nasıl davranmam lazım onuda bilmiyorum
Pek iyi niyetli gelmedi bana
Derdi şu ö*perken tepki vermiyormuşum nasıl tepki vermem gerekiyor bilmiyorum şimdi belki dalga geçersiniz benimle ama nasıl ö*pmem gerektiginide bilmiyorum bana gerek duyuyormuş efendim 🙄 şimdiye kadar böyle konuları açmıyordu bugün neden açtı acaba gözü dışarımı kaymaya başladı sizce
Tepki vermeni isterken daha fazlasını yapmanı istemiş yani. Ne bileyim vücuduna dokunmak şeyine dokunmsk gibi ve böyle böyle daha fazlasını ister sonra ds çok pişlmsn olacağın şeyleri yapmış olurusn. Senle evlenmek isteyen adam da bunları istemez bu arada onu ds bil. Değer verir evliliğe saklar bunları çünkü
Çok teşekkür ederim yardımınız için ama bu neden durduk yere böyle şey söyleme gereği duymuştur hala çözemiyorum
Rica ederim. İsteklenmiş işte yani azmış gibi ondan dolayı istemiş.
O zaman yaşıtlarına gitseydi ben ona çok dedim zamanında gitsin kendi yaşıtına göre birini bulsun o zaman istediği kadar azsın tövbe tövbe ya
Yaşlarınız kaç ki
18-25
Yaşın küçükmüş ona göre bence uzak durmalısın çünkü amacı farklı
Teşekkür ederim tekrardan 🙏🏻 ama ona sorsan ee bana gerek duyuyormuş 1.5 sene içerisinde ilk defa çok şaşırdım hayırdır bir anda nerden çıktı azgınlıgımı tuttu tövbestagfurullah
Birde sakın parası için kendinden büyük biriyle takılıyorsun diye düşünmeyin insanın evinde huzuru olmayınca karşı taraftan değer görüyor ve evden kaçmak için yaşına bakmıyor maalesef ki
Yok anlıyorum seni haklısın da ben de aynı konudan muzdaribim evden kaçası geliyor insanın ama bence uzaklaşmalısın ondan
Teşekkürler 🥹
Rica ederim devam edicek misin 🙂
Annem zamanında çok söyledi ayrıl diye ben ayrıldım o bırakmadı şimdi onca olayın üzerine ayrılırsam ki çok zamanım geçti 1.5 sene 2 olucak az değil 🥺 bide çok alıştım Allah’ın her günü ağlıyorum onun bi defnem demesi bile yetiyo napıcam bilmiyorum
Çok yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın
Biliyorum baya vakit geçmiş ama yaşın daha genç ve bence bu yönden bakmalısı. Ve eğer sana zwrar veriyorsa ayrılabilirsin
Ben kendimi övemem o hep suçlu diyemem benimde bazı konularda hatalarım var güven problemim tavan o derece adam tek başına dışarı çıkmasın çıkıyorsa hep benimle konuşsun saçma sapan şeylerim var bunuda yenemiyorum
Estağfurullah ya yazmak ister misin bana. Sorun olmuyorsa
Yok sorun olmaz tam tersi hatta
Beğeneyim soruyu yazarsın olur mu
Nasıl yazıcam
Dur özelden çıkayım yazarsın. Takip et ben yazarım
Baya seks istiyo bunu anlamak zor degil yani
Aklımı başımdan al diyor
Nasıl yapıcam peki tesettürlü değilim aldığım kıyafetleri görüyor sözü dışarıda kalacak kıyafette giymiyorum
Hic güven vermiyor bundan bir cacık olmaz. Seninle sevişmek istiyor
Kelepçele demek.