+1 yılKusura bakmasın kimse.. kadın evlilikte cinsellikten uzaklaşıyorsa yeterince duygusal yönden tatmin olamıyordur.. bunun telafisi erkekte biter.. Erkeğe gelince onlar her türlü cinsellikte tatmin olur zaten.. süreç çok da önemli olmaz... erkek uzak duruyorsa ya bir başka kadın vardır aklında ya da hayatında.. ya da para sorunları.. başka bir seçenek akla getirmek ancak pollannacilik oynamak olur.. boşuna gel bir cinsel trapiste filan gidelim diye emek vermeyin.. gelmezler efendim.. götürmezsiniz..
11 Yorumla- +1 yıl
Erkeğe gelince onlar her türlü cinsellikte tatmin olur zaten..
Bu kısım büyük bir hata
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte cinsellik, belli bir süre sonra ve çoğunlukla kadında sıkıntı görülmeye başlar. Benim, kanımca böyle.. Bunun için tedbirlerim şunlar ;
1. Beni sevmeyen kadınla, kesinlikle evlenmem. Eğer kadının maddi durumu benle aynıysa, ekonomik özgürlüğü tamsa , evlenmeden önce aktif cinsel hayatımız varsa ve benden başka partneri de yoksa; beni göre seviyordur ve evlenirim.
Bu özellikler yoksa, mantık evliliği vardır ve sıkıntılıdır. Kadının bakire olma ihtimalini ise, değerlendirmeye almadım. Zira böyle birisi, bana denk gelmez ve gelse de kafalar uyuşmaz muhtemelen Ama kafalar Uyuşursa, ekonomik durumu benle aynıysa beni seviyordur demek. Çünkü kendinden daha maddi durumu iyi olan erkekle, genelde sevmeyen kadın evleniyor.
2. Kadının sağlıklı olup olmadığını kontrol ettiririm. Alkol , sigara ve kilo, kadınların cinsel hayatını olumsuz etkiler. Bu yüzden herkesle birlikte olmayan bakire olmayan kadını dahi kabul ederim ama sigara hiç olmamalı.. Alkol ise, sık sık olmamalı.
3. Kadının, kilo alma potansiyeli olmamalı. Kilo almayan kadınlar da çok. Metabolizma ile ilgili bir durum bu
4. Stresli işi olmamalı, bu da cinselliği olumsuz etkiler.
Bunlara dikkat edersem, cinsel anlamda sorun yaşanacağını sanmıyorum. Çünkü benim makine , harika. Yarım saatte, iki posta atabiliyorum. Askerde banyoda bile, çekebiliyordum yani.
10 Yorumla
+1 yılMaalesef burun estetiği yapamıyoruz beyfendi. İlişkinizi kurtarmaya çalışıyorsunuz anlıyorum fakat mümkün değil

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... 10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiğer her şey çok iyi ve yolunda giderken sadece cinsel hayatımızda sorun varsa bu sorunu ne yapar eder ortadan kaldırırım. Eşimle konuşurum, gerekirse psikolojik ve fizyolojik destek alırız ve bu sorunu de çözeriz.
İyi seks olmadan iyi evlilik olmaz.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen cinselliğe bakmam.. aşka bakarım
10 Yorumla Evet sorun her neyse çözüm bulmaya çalışırım hemen gemileri yakmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli değilim, hiç uğraşmam kurtarmak için. Akışına bırakırsın kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz. Memnun değilse kıçına tekmeyi basarım.
31 Yorumla- +1 yıl
Hahah :)
Evlilikte cinsellik gitmiyorsa yapmak istemiyordur. Bu iki taraf için de geçerli tek taraflı düşünme. Sal gitsin. Ama İlla da kurtaracam diyorsan araya hakem koy gör bak neler neler oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvleniyorsam hastalıkta sağlıkta diyerek evleniyorum. Yanı bu cinsellik de hastalık olarak görüp tedavi etmeye çalışırım olmuyorsa da olmuyor ama evliliğimi bu sebepten yıkmam
10 Yorumla
+1 yılTabi ki kurtarmaya çalışırım. Çünkü ne olursa olsun eşime olan sevgim en önde gelir. Olabilir sorunlarımız birlikte aşmak için ne gerekiyorsa yaparız. İlk virajda terk edecek karakter yok ben de.
10 YorumlaCinsel hayatımda tatmin olmadığım birisiylr evlenmezdim zaten. Düzeltmeyle de uğraşmam hayatta sadece bur kadın mı var?
20 YorumlaTabii ki her şey cinsellik değil artık bunun terapileri var başka yöntemler var bence en azından Denemek gerek
10 Yorumla
+1 yılKurtarılmaya değecek biriyse kurtarırım değmeyecekse yatakları ayır gitsin
10 Yorumla
+1 yılSırf cinsellik için ilişki evlilik bitmez. Çocuk varsa tabi yoksa bitebilir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet eşimin üstüne gitmem onu rahat bırakırım ama tahrik edici giyinir sürekli temas ederim psikoloji olarak kendini iyi hissetmesi gerekir
10 Yorumla
+1 yılKadınlar boynuzu takar hiç acımaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl kurtarcanki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. elbette. kurtarmak lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kurtarmaya çalışırım evliliği
10 Yorumla
+1 yıltabii ki
10 Yorumla
+1 yılTabii çözüm yolu bulmaya çalışırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Tabiki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki
10 Yorumla