İnşallah bir erkeğe çok aşık olursun ama sana yüz vermez inşallah. Umarım sen ve bütün kızlar ömür boyu sevgiliniz olmaz amiiiinİnşallah sevgili bulamazsın amiiiinÇok aşık ol ama asla kavuşama ona amiiiiin
Niye saplanti haline getirsin ki? bu arada acik acik seviselim demedim de akilabilirdik yani ondan hoslandigimi soyledikten sonra surekli diş gorunusune iltifatlar ediyordum bu seks daveti sayilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayır..
İnşallah bir erkeğe çok aşık olursun ama sana yüz vermez inşallah. Umarım sen ve bütün kızlar ömür boyu sevgiliniz olmaz amiiiinİnşallah sevgili bulamazsın amiiiinÇok aşık ol ama asla kavuşama ona amiiiiin
Eziksintatlim
Çok aşık ol ama asla kavuşama ona amiiiiin
aşık olmak sevmek gerekmiyorn açıkcası.. ama bir beğeni uyum en azından kafaca uyum olmalı bence.. sorun etmezdim..
Sevişmek için aşık olmaya gerek yok arzuluyorsam olur
Konu o degil sana asik oldugunu bile bile onu kendine daha cok asik edip aci cektirme ihtimalin var
Asla ona karşıyım
Olabilir ama o an fiziğine bakıldığında yoklukta da olsa gider diyorsam olur
Valla güncellemeni de gördüm. Kabul ederdim şartlar bu kadar ıygunken
Karışık bi durum ama edebilirim sanırım. Sevabına canım 😋
Erkekler sevişirken kriteri aşık olmak ya da olmamak değil beğenmektir. Beğenirse sevişir , kadınlar gibi yok aşk yok duygusal buna bakmayız
Konu o degil sana asik oldugunu bile bile onu kendine daha cok asik edip aci cektirme ihtimalin var
Kişiden kişiye yaklaşım değişebilir ben olsam böyle saçma bi şeyi yapmam , başkası yapar mı bilmem herkesin kendi fikri
Tabiki de ensevdigim takılmalık olandır
Kendime aşık etmem ümit vermem ama ilişki yaşarım sürekli
İyi de sevisince daha da bağlanması cok muhtemel
O zamanla ve karşı tarafın sevişmesiyle arzusuyla olabilecek Bi durum
Anlamadim
Özeldem yazın olmazsa
sakın bana seni kabul etmedi deme..
Neden 😂😂
şöyle de bir şey var bazı kadınlar bişiler yaşadıktan sonra saplantı haline getiriyor belki bundan korkmuştur
ya da giderin yoktur onda heyecan uyandırmıyorsundur vs vs
Niye saplanti haline getirsin ki? bu arada acik acik seviselim demedim de akilabilirdik yani ondan hoslandigimi soyledikten sonra surekli diş gorunusune iltifatlar ediyordum bu seks daveti sayilir mi?
şöhyle bir şey var mal değilse anlar.. ama o sana giç iltifat etmediyse arzu yok demektir
Bir kere bile o konulara girmedi 😂😂😂😂😂
Tek bir sey bile soylemedi dis görünüşüm ya da kisiligim hakkinda
Ama baya samimiydik
yine de uygun bi ortamda affetmemesi lazımdı 😅
olur
sana asik oldugunu bile bile onu kendine daha cok asik edip aci cektirme ihtimalin var
bununla mutlu oluyorsa devam bence
evet tam ıstedıgım sey bu
Aynı durum başıma geldi. Sevişmiştim.