Cinsel Yaşam Sizce cinsel ilişkide en iyi pozisyon hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Soru başlıkta Sizce cinsel ilişkide en iyi pozisyon hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gece gece libidonun tavan yaptığını düşünürsek senin için pozisyonun önemi olmamalı. Karşına bu sohbeti yapacak birileri çıksın yeter! 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bu; 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Öncelik kuçakta sevişme ve partnerin istediği pozisyon ardından tüm pozisyon lar ateşli saatler çılgın fanteziler 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişiden kişiye değişir bu ama, ben yüzyüze geldiğimiz pozisyonları daha tahrik edici buluyorum, face to face, cow girl, misyoner, kucakta... 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Kafasını kapıya sıkıştırarak yeşilçam filmleri gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben yüzüstü yatıcam o sertçe gircek 14 8 Yorumla SanaldaBuluşalım +1 yıl Bunu çok iyi yapıyorum ama dayanan kimse olmuyor Yorumla İndifference321 +1 yıl Bu sa siper be Yorumla SentzzzxX +1 yıl Yaşıyorsun resmen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SanaldaBuluşalım biraz acıtıyor evet basta nazik baslamak önemli Yorumla SanaldaBuluşalım +1 yıl Yavaş yavaş başlıyorum ama hızlanınca demir gibi sertleşiyorum ve o zaman resmen partnerim parçalanıyor gibi hem acı hem zevki yaşıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SanaldaBuluşalım evet çivi gibi batıyor cok zevkli Yorumla Emre_22- +1 yıl Pronebone mu Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl benim gibi Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Doggy ve pronebone 11 0 Yorumla
SanaldaBuluşalım Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bacak omza, Kaşık, doggy, misyoner, cowgirl , 0 0 Yorumla
GeceninSisii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bence cowgirl ama arada doggy çeker can 1 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana göre doggy peki sana göre? 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Misyoner doggy ve cowgirl 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Misyoner, kucak, doggy 0 0 Yorumla
cokuzunbirnick Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ayak bileklerini tutup kaldırarak :d 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bana göre doggy 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Misyoner dogy 11 2 Yorumla GeceninSisii +1 yıl Doggy seven kadın işi bilir Yorumla SanaldaBuluşalım +1 yıl Canın istiyor mu peki Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 1 doggy style2 prone bone 3 ters cowgirl 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Bacakları omuza atmayı seviyorum. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kucak ve Cow girl 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Helikopter. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gece gece libidonun tavan yaptığını düşünürsek senin için pozisyonun önemi olmamalı. Karşına bu sohbeti yapacak birileri çıksın yeter!
Bu;
Öncelik kuçakta sevişme ve partnerin istediği pozisyon ardından tüm pozisyon lar ateşli saatler çılgın fanteziler
Kişiden kişiye değişir bu ama, ben yüzyüze geldiğimiz pozisyonları daha tahrik edici buluyorum, face to face, cow girl, misyoner, kucakta...
Aha bu
Kafasını kapıya sıkıştırarak yeşilçam filmleri gibi
Ayakta kucağı seviyorum dudak dudağa köklerken..
partnerim yatakta doggy pozisyonundayken ben ayakta.
Ben yüzüstü yatıcam o sertçe gircek
Bunu çok iyi yapıyorum ama dayanan kimse olmuyor
Bu sa siper be
Yaşıyorsun resmen 😂
@SanaldaBuluşalım biraz acıtıyor evet basta nazik baslamak önemli
Yavaş yavaş başlıyorum ama hızlanınca demir gibi sertleşiyorum ve o zaman resmen partnerim parçalanıyor gibi hem acı hem zevki yaşıyor
@SanaldaBuluşalım evet çivi gibi batıyor cok zevkli
Pronebone mu
benim gibi
Doggy ve pronebone
Bacak omza, Kaşık, doggy, misyoner, cowgirl ,
Bence cowgirl ama arada doggy çeker can
ayakta kucakta
İlk olacaksa misyoner tabi
Bana göre doggy peki sana göre?
Misyoner doggy ve cowgirl
Misyoner, kucak, doggy
Kucak ve yandan koklenek