19 yaşındayım ve sevişmeyi merak ediyorum.
günah mübah yazmayın , ilgilenmiyorum o tür şeylerle
19 yaşındayım ve sevişmeyi merak ediyorum.
günah mübah yazmayın , ilgilenmiyorum o tür şeylerle
Normal değil. Her şeyi çok basitleştirdiler. Daha çok çok gençsin zevk almak için yaptığın şeyden belki ileride pişmanlık duyacaksın. Bir kere yaptığın için devamı da gelecektir ve alışacaksın. O yüzden bence daha erken ama yine de senin kararın.
Basitleştirdiler derken?
ilerde ne gibi pişmanlık duyabilirm bunu anlamıyorum.
her sevişen öyleyse pismanlık mı duyuyo
Birkaç sene önce bu kadar yaygın mıydı sevişmek? İnsanlara öpüşmek dahi çok büyük bir şey gelirdi şimdi dudağı olan öpüşüyor. Hiç mi özel olmamalı bu duygular? Mesela şu an gençlik hevesiyle, düşüncesiyle seviştiğin kişiden bir süre sonra nefret duyacaksın o zaman üzülmez misin, pişman olmaz mısın? Yaşın genç olduğu için diyorum pişman olabilirsin diye çünkü önünde daha çok yılların var. Günahına bakmıyor olabilirsin ama herhangi biriyle de yaşanmaz bunlar.
herhangi biriyle demedim ki , istdiğim biriyle olacak zaten.
kaç yaşındasın?
ayrıca ben öpüşme falan da yaşamadım
İşte onu diyorum özel biri olmalı ki yaptığın için mutlu ol. Örnek verdim zaten onu da. Benim yaşımı ne yapacaksın 😄
Daha çok çok gençsin demişsinde 18 24 gösteriyor yşaına, ondan
Ben de gencim. Senden büyüğüm ama. Bir şey deneyimlediğim de yok. Uzun süredir buradayım o kadar çok buna benzer sorular gördüm ki artık az çok anlayabiliyorum. Benimki sadece fikir:)
ha okey çok teşekkür ederimsssss
Ne demek 😌💌
Cevap
49Cevap
Senin yaslarinda olsam sana yardımci olmaya çalışırdım
aynen bende biri bana yardımcı olsun diye bekliyordum, saol abi çok ileri görüşlüsün
Hani yakınlarında olsam senin yasitin olsam yardımcı olurdum ben de istekliyim cunku
Ah bee hatirladimda.. ben ilk mastürbasyon yapmayı bile 19da ogrenmistim. Ondan once oyle bir sey oldugunu bilmiyordum 😂
niçin o kadar geç oldu ki
Saftım cunku
😊😊
İsteğinin olması normal ancak aceleye getirme
Normal bir durum, isteklisin ve arzuyu zevki tatmak istiyorsun 😊
Erken degil de sevgilin olan guvendigin biriyle yapman daha dogru
mesele o zaten
Normal de... Aile baskısı, çevre vs yüzünden ileride pişman olabilirsin belki. Bunları hesaplamak lazım.
Bu sana bağlı aslında, erken ya da geç kararını sen vericeksin, asla pişmanlık duymam diyorsan daha fazka geciktirme
Kesinlikle yanlış bir şey biraz beklemen gerekiyor hatta evlenmeden hiç kimseyle böyle bir şey yapma
ilgilenmiyorum o tür şeylerle
Hoş geldin
Deli dolu istekli yaşlara
Bi kere tadını alınca daha çok isticeksin
Gayet normal. Genc bir insanın tatmasi gereken en güzel tecrübe. Sadece yanlış kişilere dikkat et :)
O zaman niye buraya yazdın günah filan seni ırgalamıyorsa zaten 15 yaşında başlıyor yeni nesil geç kalmışsın
erken mi diye soruyorum hani fikir alıyorum, okey
Normal değil toplum ahlakına uymaz ters elalem ne der 😁
elalemi yedimn
Yersin afiyet olsun😜
Ben 19 yaşındayım seninler aynı duygular içerisindeyim libido desen tavan fazlasını istiyorum
Hangi şehirdesin
Yapman gereken tek sey partnerini iyi secmek. Bencil dusuncesiz biriyle bisey yasama derim.
Cunku ilk deneyimin olucagi icin. Guvenebilecegin biri olmali. Senin onayin rizan olmadan ileri gitmicek biri olmali. ya da hizli davranmicak. Agir yavas yavas shoft bi sekilde baslicak. Seni odaklaya odaklaya. Cunku ilk iliskin oldugu icin. Nasil bir piskolojide olacaginda belli degil bu yu, zden sana gore davranip haraket edecek birini bulmalisin. Buda isin en zor kismi.
Normal tam yaşlarındasın
Normal vücut istiyor o yaşlarda
Merak etmen çok normal. Sen ne hissediyorsun?
normal tabiki. aşırı istek olması dayanılmaz oluyor
Bunun için beklemene gerek yok. Zaten tabuların da yok git herhangi biriyle tanis ve sevis
haruuunn
ne?
değilim
salt oğlu , insan hiç gündemim de değilisin
Normal. İçine almak istiyor musun?
sorun varsa sorabilirsin?
bul birini seviş tam yaşındasın
çok basitti, birini bulmak zaten
Ahah bende 20 bende böyleyim ama güven yok kimseye
Ünideki kızlarda lez olmuş awk biz erkek erkeğe mi yapcaz awk fhdhjdjs
27 olup hiç yaşamayan ben yemi nesil fena
Ben o işi beş altı yaşınd a başladım