Esime herşeyi yapmak istiyorum bugün oral anal offf daha farklı neler yapabilirim fantezileriniz neler?
Jartiyer aldım koku zaten bembeyazim sınırsız herşeyi yaptıricam ama
Önerilerinize ihtiyacım var
Bugün çok farklı olsun istiyorum 😂
Esime herşeyi yapmak istiyorum bugün oral anal offf daha farklı neler yapabilirim fantezileriniz neler?
Jartiyer aldım koku zaten bembeyazim sınırsız herşeyi yaptıricam ama
Önerilerinize ihtiyacım var
Bugün çok farklı olsun istiyorum 😂
Oral taktiği veriyim uygularsın
Oralda en önemli şey iştahlı olmak. Penisin içindeki d*lleri almazsan ölecek gibi davranmalısın.
Öncelikle dişlerini değdirmemeye özen göster özellikle baş kısmına. Dudaklarınla dişlerini sar ki temas olmasın. Daha sonra hemen sonuna kadar alacağım diye uğraşma. Elinle nazikçe tutarak Öp küçük küçük. Dondurmadan akanları yalarsın ya aşağıdan yukarı doğru onun gibi yalayabilirsin arada. Daha sonra bir elinle penisi tutarken diğer elinle testislerini tutup o serinliği hisset avuçlarında.
Penisin en çok zevk veren kısmı boyun kısmıdır. Nasıl ki bir kadının boynunu öpünce deliye dönüyor aynı şey penis içinde geçerli. Ayrıca Tam penis kökü ile testislerin bitiştiği kısma yumulup hafif ısırıklar atabilirsin. Ardından yavaş yavaş hepsini almaya yelten yanaklarına fındık depolayan sincaplar gibi yanaklarının yan taraflarına sürt penisin baş kısmını. Sonra öteki yanağa geç.
Ağzında sert, kupkuru ve sıcacık bir penis var. Onu yumuşacık ağzınla sar, ıpıslak yapana kadar yala ve serinlet. En sonunda hızlanıp dipleme başlayabilirsin. Erkeğini takip et hiçbir erkek o zevke rağmen inlemeden boşalamaz. Tam inlerken sonuna kadar sokup bırakma sakın. Hatta kendini bastır iyice. Bir dakka boyunca bırakma daha sonra yavaş yavaş ileri geri yapa yapa bırak.
D*lleri yutarsan çok iyi ama yapmam diyorsan daha sonra penise ya da kendi vücuduna tükürüp tekrar yalayarak aklını başından alabilirsin. Zaten zevkten bayılmadıysa boşalmış penisin hassaslığını kullanıp avuç içini penisin boyun kısmına sürtüp nasıl kıvrandığını izleyebilirsin. Dikkat et kendini kaybedip tekme falan atabilir o derece 😈
Sana bişi diyim mi en güzel en işime yarayacak yorum senin ki offf çok sağol
Hadi iyi eğlenceler bdjdjs
Gerekli olan her şeyi hazırlamışsın gibi şöyle hep monoton olma bazen itaatkar var bazen de dominant bazen kurallara uy bazen kuralları sen belirle yenilikleri açık ol
Sadece yatak odası değil evin her odasını kullanın salon oturma odası mutfak...
Olduğundan farklı davran bambaşka bir karaktere bürün senden asla beklemeyeceği şeyler yap bu onu yaptığın tüm hazırlıklardan çok etkileyecektir emin ol.
Cevap
23Cevap
eşim sadece
Ben faantazi kıyafet swvmiyorum beni uçuran şey istekli olması böyle içinden gelen istek ama rol olmayan küstah olsun bide dominant olsun vs vs
Doggy, 69 pozisyonu, cowgirl, oral, anal herşeyi yapabilirsin
Sen bu istekle arzuyla kocan zaten tamamen kendinden geçer
Benim böyle bir eşe ihtiyacım var kanka ilk günce giyimden başla mesela elde ne mevcut ne giyebilirsin
Pentiden jartiyer aldım mini etek aldım pileli siyah altına yarım jartiyer çorabı baya bişe aldım Los ortam mum aldım olsun diye
Bugün bı özel olsun istiyorum çocukları bıraktık kaynanama
Tamam oral dan başka bisey yok nirvanaya cikarcak iyi cuklatman lazım
Oral yapılabilir analds hijyen konusunda emin değilim
Rimming ve prostat masajı farklı bir hikaye vs tarzı şeyler 😊
Buraya dünyalar kadar şey yazabilirim ama site kaldırır O yüzden buradan anlatamam
Keşke senin gibi bi karım olsa yaa ömür uzatırsın yeminle
Denemediginiz pozisyonlari deneyin ya da birlikte prno izleyip ordaki seyleri yapin erkek bunlardan hoşlanır
Ben kaynanamla akıl almiçak şeyler yapıyorum zevkli oluyor, üstelik ağzıma tükürmesi🙈👩🏽🦳🧔🏽♂️❤️
Sinir uçlarını uyarabilirsin boşalmadan önce. En az 2 katicdaha fazla boşalır. Bunu yaparsan
Yalarken en çok zevki nere veriyor baş mi alt mi
Şöyle bir şey yapabilirsin yalarken meme uçları ile oyna. Sinir uçları uyarıldığı için 2 katı etki yaratırsın.
Abi milletin zevkine göre mi vereceksin eşine?
Oturup en çok neyi seviyosun diye hiç soramadım 😂 genel ortaktır zevkleriniz
Niye ortak olsun? Hayır bize soracağına git kocana sor
Yaw bı namus bekçisi zaten çıkacaktı o da sensin yaw he he
Namus bekçiliği ne alaka? İstersen sorma sıradan herkeste dene bana ne. Bana saçma gelen şey eşinle uygulamayı planladığın şeylerin fikrini alakasız insanlardan istiyor olman
Cesur musun ilişkide peki
Kocana sor elin adamlarına soracağına.
Ulan yine ben hariç herkes s&kişiyor
O kadar çok varki yazsam beni taşlarlar
🤣🤣 iyi fake video izle öğren
Anal yapmak cesaret işi 😂
Ablacım sakin ol kendine gel
tabii ki oral saatlerce yalamak yalanmak
Yaşlar kaç?
32 ikimizde
Vay tam kivaminda. kac yıllık evlisiniz? Ve genelde haftada kaç defa yaparsiniz
Her gün yapmaya başladık her gün dün 2 kez yaptı diyebilirim
8 yıllık evliyiz ya son 4 aydır böyleyiz
Yuh hem gündüz hem gece mi yaptı? Peki her birleşmede kaç defa boşalır genelxe
Neden son aylarda istek arttı peki?
Aramızda bir gerginlik oldu baya kötü zamanlar geçirdik
Sonra birlesince de patliyorsunuz iyiymiş yani 😃 kaç ay ayrı kaldiniz
Bide her birleşmede 2 defa boşalır mi mutlaka?
Swinger çıkarmıştı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?