Cinsel Yaşam Ben ne zaman biriyle birlikte olacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Arkadaşlarım çocuk doğurmaya başladı ben de istiyorum ya yetti artık Ben ne zaman biriyle birlikte olacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. evlenince olursun 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Evlenip de kocanla yaşa yoksa zina ehli olursun. 1 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Biraz kısmet birazda aile yapısı vs.. kaç yaşındasın 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 27 ya Yorumla naloxann +1 yıl Henüz evlilik için geç bir yaş değil aslında, neden karamsarsin Yorumla Soran +1 yıl 30 yaşında evlenmek istemiyorum Yorumla naloxann +1 yıl Daha önce sevgilin oldumu Yorumla Soran +1 yıl 1 kere oldu Yorumla naloxann +1 yıl Peki senin istediğin evlilik mi, cinsel ilişki mi Yorumla Soran +1 yıl Evlilik Yorumla naloxann +1 yıl Anladım, çünkü soru başlığında bende yaşamak istiyorum birşeyler yazmışsın, o nedenle sordum,, konuşmak istersen çekinmeden yazabilirsin Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. İstesen olurdun yeteri kadar istemiyosun demek ki abla 0 0 Yorumla
FurkannBeyy55 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Durum kötü, ben yapiyoken duramazken seni düşünemiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rüyama giriyor artık Yorumla FurkannBeyy55 +1 yıl Normal, ben sabahları sert uyanırken, sen günde kesin 2 3 çamaşır değiştirirsin Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 102 +1 yıl aynen. çok zor bir durum insanın cinselikten mahrum kalması 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocuk mu istiyorsun yoksa başka şeyler mi? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Başka şeyler Yorumla poseydonnn +1 yıl Sevgilin falan var mı bişeyler yaşıyormusun Yorumla poseydonnn +1 yıl İstersen? Yorumla Soran +1 yıl Yasamıyorum iste Yorumla poseydonnn +1 yıl Peki özl glsen? Yorumla
bilenbay Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Doğum yapmak mı yoksa doğuma giden yol mu 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ikisini de😀 Yorumla bilenbay +1 yıl Neden bebiş Mastlak kesmiyor mu 😂 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evlenelim bol bol sevişelim 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bende ne zaman düzenli yapacağım 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Seneye olursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstediğin zaman 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Hişş hişş sakin ol 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla SAblaK +1 yıl Bugün de annem gelmiş bana babaanne olmak istiyorum diyor delirdi kadın 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sen baba olmak istiyon mu önemli olan o😂 Yorumla SAblaK +1 yıl Önce bir eş olmalı ama 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın 😄 Yorumla SAblaK +1 yıl Yani Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olursun üzme kendini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üzülüyorum valla Yorumla cakir2607 +1 yıl Neden üzülüyorsun mutlu ol Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Evlen 💯🤷♀️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaş kaç ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 27 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenme yaşın gelmiş evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaş kaç oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 27 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki istekli biri misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
evlenince olursun
Evlenip de kocanla yaşa yoksa zina ehli olursun.
Biraz kısmet birazda aile yapısı vs.. kaç yaşındasın
27 ya
Henüz evlilik için geç bir yaş değil aslında, neden karamsarsin
30 yaşında evlenmek istemiyorum
Daha önce sevgilin oldumu
1 kere oldu
Peki senin istediğin evlilik mi, cinsel ilişki mi
Evlilik
Anladım, çünkü soru başlığında bende yaşamak istiyorum birşeyler yazmışsın, o nedenle sordum,, konuşmak istersen çekinmeden yazabilirsin
İstesen olurdun yeteri kadar istemiyosun demek ki abla
Durum kötü, ben yapiyoken duramazken seni düşünemiyorum
Rüyama giriyor artık
Normal, ben sabahları sert uyanırken, sen günde kesin 2 3 çamaşır değiştirirsin
aynen. çok zor bir durum insanın cinselikten mahrum kalması
Çocuk mu istiyorsun yoksa başka şeyler mi?
Başka şeyler
Sevgilin falan var mı bişeyler yaşıyormusun
İstersen?
Yasamıyorum iste
Peki özl glsen?
Doğum yapmak mı yoksa doğuma giden yol mu 😂
Ikisini de😀
Neden bebiş Mastlak kesmiyor mu 😂
Evlenmek mi istiyorsun
Evlenelim bol bol sevişelim
Bende ne zaman düzenli yapacağım
Nasip kısmet