Güncellemeler
+1 yıl
Benim olayım çok farklı. Daha bu gece biriyleydim baktım ayağını beğenmedim mekandan ayrıldım. Ben çok enteresanım anlayamazsın 🤣 sorun abazalik değil. Kadın ayağı istiyorum valla bi tane güzel denk gelse nikahı bile basmayı düşünürdüm 🤣
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olmaz bir noktadan sonra kendini makale yazıyor gibi hissedersin, bunun devirleri mirc, irc zamanlarında kaldı. Libido düşer.
Benim olayım çok farklı. Daha bu gece biriyleydim baktım ayağını beğenmedim mekandan ayrıldım. Ben çok enteresanım anlayamazsın 🤣 sorun abazalik değil. Kadın ayağı istiyorum valla bi tane güzel denk gelse nikahı bile basmayı düşünürdüm 🤣
sorunla çeliştiğinin farkında mısın? Sorun ne içeriyor güncellemen ne içeriyor, anlamazsın diye bizim zekamıza hakaret ediyorsun üstelik.
Sorunu farklı sorsaydın ona göre içerik alırdın.
Ayak istiyorum olay bu. Ama saygı duyuyorum yorumuna her ne kadar katılmasamda. Ayak abazasi diyebilirsin 🤣🤣🤣
Bende onu diyorum belkide sorun kalkmasın diye böyle sordun başlığı ve içerikte başlığa uygun.
Fakat güncelleme ve yorumların bambaşka bir sonuca evrilmiş alakasız olmuş, başka soru ortaya çıkmış.
Aslında kural ihlali buda yine soru kalkması lazım ama güncelleme kaldırılıp uyarı verilip sorun tekrar iade edilecek şekilde olan bir durum.
Kalksın bencede
Sanaldan bi halt olmaz 😂
Ya ayağı güzel olan bir tane kız denk geldi sadece o da evlenmiştir şimdiye 🤣
Gülme 😁
@Kriminal_Kalp_2 Gözümden yaṣ geldi iki saatdir buna gülüyorum 😂😂😂
Evli misin sen 😄
@Kriminal_Kalp_2 yo niye
E sevgilinle buluşup mu yapıyorsunuz?
@Kriminal_Kalp_2 yoo ne yapcam kimseyle konusmam böyle mahrem konulari bu sadece iṣin ṣakası nekadar ezikce bu yaptığınız onu göstermek için yolladım fotoyu
Bu tavrında senin hiç hoş değil
@Kriminal_Kalp_2 Öyle soruya böyle cevap
Burnun pek hava da
Kızlar bakireyse böyle yapıyorlar galiba diye düşünüyorum bana göre değil asla
Sen direk yaşadın mı?
Hayır bakire olsun olmasın sorun o değil ayak fetisim var ayağını bile atmıyor. 🤣
Mecbur değiller seninle mi ugrascaklar
reel dışında hepsi boş yaşa yani tutan mı var, saçma
Rahat mı kişiliğin?
Ne alakası var. Benim ayak fetisim var sırf o yüzden yapıyorum. Yoksa hiç bulamasam para verir giderim 🤣
Reel de bir sürü varken niye sanal ile uğraşıp yana yana kalasın 🙄🙄
Onun keyfi ayrıdır bu dediğin evlenen neden mastürbasyon yapıyor gibi eş değer. Evlilerin çoğu monotonluk yaşamasa bile bunu ayrı ayrı yapıyor.
Hayatta griler yok o yüzden renkler ve zevkler tartışılmaz deniyor.
evlen abi çözüm evlilik ya da oruç şehveti keser gözü haramdan korumak iffet namus
Sexting olur, sanal seks olmaz.
Yok bee buna zevk almıyorum et ete değmeli.
Ergen işi itici geliyor bana
Boş geliyor
en harika
ayağı nsll dı
Olur evet