Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlara neden hayir densin ki? Erkek açısından dusenelim simdi. Karsinda estetik bir varlik var. Bazi kadinlar, kadini bile etkiliyor açıkçası. Oyle bir disilik, oyle bir fizik oluyor. Ince bel, meme, kalca gercekten guzel gorunen seyler.
Adamlar iceriye giriyor yumusacik. Memeyi elliyor yumusacik, beli kavriyor ten yumusacik. Elini attıkları her yer yumusak, guzel, pürüzsüz, kildan falan arınmış biri. Karsisinda kirpigine dahi bakim yapan bir cins var. Yeri geliyor saclari guzel kokuyor, yeri geliyor kendisi, boynu falan guzel kokuyor. Bir yandan narin, kibar da bir varlik. Cilveli, tatli, sempatik olanlarda var, vamp olanlarda var. Erkegi hot hotlugunun karsisinda kadin bir ust model gibi.
Bunlar disinda kadinin erkege sundugu cok sey var. Hamaratlik, çekip çevirme, annesi gibi bebek gibi bakma vs vs. Erkekler kadin sevmesinde kim sevsin. Kadinlar erkeklerin seyiyle işine yarayan, her acidan tatmin eden bir varlik. Neden hayir desinler? Keske bizim karsi cinsimizde bu kadar sey sunan, bu kadar estetik, bakimli varliklar olsaydi
Peki kadina bakalim. Karsi cinsi olan erkek eger turk erkegiyse belki dişini bile ayda bir fircaliyordur. Hicbir estetik tarafi yok. Dumduz bir sey. Icine de sert bir sey giriyor bazen can da yakıyor. Elini nereye atsan bir sertlik var. Elin de bos oluyor iliskide. Erkekler girerken elinde m*me, k*lca falan oluyor. Bizde iliski icindeyken ne var tutacak. Elin bos. yatağa maymun gibi giren killi bir sey. Elini atsan bazisinda ten bulamiyorsun kildan. Guzel kokuyor mudur Allah bilir. Hamarat degil, onune hazir yemek koymaz, seni cekip cevirmez. Bir tek para kazanır, kadin olarak para kazanma isini sende yaptiktan sonra kadin icin erkege evet demek daha zor. Hani bir albenisi yok. Höt höt kaba bir cinsiyet.
Bazi erkekler de bunu dusunur. Kadin cok guzel bir valikken kizlar biz erkeklerde ne buluyor, bizde ne begeniyor, neyimiz varda beraber oluyor diye anlam veremedikleri oluyor. Haklilar bence.
Su dunyada kadin olmak gerçekten sıkıntı ve her açıdan eksidesin bu dunyada. Karsi cinsimiz bile vaowluk degil. Cekici, seksi, karizmatik, güzel, bakimli ne bileyim estetik degil. Ben erkegin malum yerine ciplakken bakipta az*n kadin oldugunu sanmiyorum. Cok cok azı böyledir. Biz erkekler gibi görselden super az*n bir varlikta degiliz.
Kadin cinsiyeti erkek icin her seyiyle tasarlanmis bir varlik sanki. Fizigiyle, bakisiyla, yuzuyle, hareketleriyle, m*meyle, kalcayla, dudaklarıyla, bakisiyla vs vs.
Ama kadin icin erkek boyle degil sanki. Yani kadin cinsiyeti olarak fiziki ya da karakter olarak gercekten istedigini bulmak zor. Bir erkek etrafta tonla kadindan cinsel olsun, karakter olsun, bakis olsun bir sekilde etkilenir illaki. Ama kadin cevrede o kadar erkek varken kolay kolay etkilenemez.
Kadinin belki farklı kulvarda dikkat ettigi seyler var ama erkekler onlari da verebilen bir varlik degil çoğunlukla. Bu ulkede boyle en azindan. Yani kadin icin baktiginda elde var sifir gibi sey.
Hemcinsimden etkilenen biri degilim objektif bakmaya calisiyorum ama erkegin gercekten erkilenecek bir seyi yok. Etkilendiysem cok ozel bir sey olmasi gerek. Ya cok yakışıklı, kasli, bakimli, zeki alandir belki. Onun disinda kadin erkegi gercekten neden istesin?
Onun disinda disari cikipta ya bu erkekler cok tatlilar, sunlarin tipine hepsi cok yakisikli, cok seksi, cok arzuluyorum, sunlarin su fizigine, giyimine vs demiyorsun yani.
Ama erkek sokaga cikar gozu, gonlu, burnu bayram eder eve doner. Cok guzel kizlar var ya, cok tatlilar vs der, arzu duyar, belki anlik asik bile olur, kafasinda hayaller donderir, dudagina, gozune, kasina, gigusbdekoltesine vs mest olur.
Yapilan arastirmalarda guzel kadin karsisinda erkekler apt*llasiyormus zaten. Nasil etkileniyorlar siz dusunun varin gerisini. Yani yok bizde bunlar. Biz kadinlari, aklimizi kaybedecek, apt*llasacak kadar etkilemiyor erkekler bizi.
Onlarin karsi cinsine bak, bizim karsi cinsimize bak. Erkekler bu durumda kadin cinsiyetine neden hayir desin? Hayir dese kendine buyuk zarar zaten. De biz kadinlar gercekten bu erkeklerde ne bulalim da bunlara hayir demeyecek durumda olalim orasi buyuk soru işareti iste.
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka çok doğru düşünüyorsun haklısın ama hepsini okuyamadım ya nasıl üşenmeden yazdın 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılYüzde yetmişi hayır diyemez.. diğer yüzde otuzluk bir kısmı seçici olur.. sadece arzulamak istemez aynı zamanda sevmek de ister.. böylesi olanlarda tabi nadir karsisina çıkıyor insanın..
33 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilim bu sekilde
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun
- +1 yıl
✋😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlkel içgüdülerde yatıyor. Erkekler, egemenlik ve onaylanma arayışları içinde, özellikle de cinsel yakınlaşmalar söz konusu olduğunda, kadınların ilgisinin cazibesine karşı koyamazlar. Aslında tüm olay bu. Biyolojik dürtüler falan işte.
10 Yorumla
Çünkü ilk karşılaşmada mantık ve akıl devre dışı kalır direkt baskın gelen testonun etkisiyle evet ile hayır arasında git geller yaşarken hislerine yenik düşerek evet der..
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi bilim adamı sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSapık oldukları için Abaza olduğu için.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGzel değilse deniyor orada datay önemli seçici isen denir deniyir da
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
yoksa anlamsız
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen kaç defa hayır dedim ama hepsi küstü snsbs
12 Yorumla- +1 yıl
At yalanı skm inananı
- +1 yıl
Hahah o zaman işin zor yıpratma shshs
İradeleri zayıf beyin seks odaklı herzaman ok ve hazır
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılBen sevmediğim kadınla yapmam , sevmem lazım. Genelle me
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO sicakligi neden hissetmeyelim
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum
+1 yılHayır deseydik neslimiz devam etmezdi fitratimiz böyle
10 YorumlaAttığın o fotığraf ne ya çavuş direk kalktı
10 Yorumla
+1 yılBen hayır diyorum
51 Yorumla- +1 yıl
Sen erkek misin
+1 yılZayıf yaratılmışız kadinlara karsi
16 Yorumla- +1 yıl
Hz. Yusuf da zayıf yaratılmış
- +1 yıl
Evettt
- +1 yıl
Hz Yusuf görünce yarıldım, peygamberlik makamında adamın KS hesabı mı olur.
- +1 yıl
Yok o da erkek yani
- +1 yıl
Anladım da komik yine de
- +1 yıl
Çarpılırsın
neden diyelim? fazla kadın göz çıkarmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibileri neyse...
- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş demediğimizi 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yaptım 😃
- +1 yıl
Tamam o zaman anlaştık 😂
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Ayıp olur düşüncesi sanırım
11 Yorumla- +1 yıl
Ayyy çok ayıp olur yaaaa
+1 yılHep meraktan
71 Yorumla- +1 yıl
Yhhaaa
+1 yılGüzel popoya sahip kadın her erkeğe istediğini yaptırır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpislik oldukları için
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin kaybedeceği bir şey yok çünkü
10 Yorumla Kalkınca hayır denmiyo 🙈
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Kadına hayır denemez ki
10 Yorumla
+1 yılEvet ben de diyemiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDer bu arada siz yanlış biliyonuz
10 Yorumla
+1 yılhayır denemeyecek kadar guzeller
10 Yorumla
+1 yılHer kadına evet demez
10 Yorumla
+1 yılBen diyorum valla
11 Yorumla- +1 yıl
Helaaallll beğ
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılHayır'dan anlamadığınız içim uğraşmıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok reddettim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın eşsiz bir şey ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFotoğraf libido yükselten cinsten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İstekli hanımlar ceker
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Toksa der
12 Yorumla- +1 yıl
Kadın çok istiyorsa yine der mi
Sana resim atsam hayir dermisin😋
10 Yorumla
+1 yılNiye diyemesin Allah mısınız siz?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Diyemiyoruz
10 Yorumla
+1 yılHayır derim
11 Yorumla- +1 yıl
Aferin sana
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDiyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza olduğu için.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo. Deriz
10 Yorumla
+1 yılçoğu mis gibi hayır diyor
00 Yorumla
+1 yılNeden diyelim
10 Yorumla250 gr dan dolayı
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri