Cinsel Yaşam Duygusuz seks yapabilir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Duygusuz seks yapabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Asla yapamıyorum. Duygusal bağ olan kişiler ile çok tatmin oluyorum ama. Ayrıca bu karşımdakine de yansıyor. 0 0 Yorumla
Frank_Castle Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İki sünger bir eldiven ve bi pringles kutusundan yaptığım icadımla seks yapmaktan ne farkı kalır ki o zaman 😂 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Duygulu duygusuz soft hard solo grup evde ya da public her türlü yaparım 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Imkansiz ya zaten evdekiyle bunu yasiyorum arada gerek yok 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden olmasın... Her iki tarafta ne istediğini biliyor ise inan çok daha keyifli. Kimseyi yormaz🙏 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl herkes sallamış da fırsat olsa herkes yapar 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır tutku ve çekim duygunun bir parçası olduğundan şart benim için 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hic hosuma gotmiyor seks yapmak icon yapmadim yapmam da yani o his bam baska karsilikli istek olmali 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tr de yaşaya yaşaya duygu kalmadı bomba patlasa tepki vermem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yapabilirim ağzına bile boşalirim 5 6 Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Yhaa😋 Yorumla modernsutcu +1 yıl Erkek olmasın bu hemen yhaa demişsin 😅 Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl @modernsutcu erkek olursa naneyi yer🤣🤣 Yorumla modernsutcu +1 yıl @AtılganPonçikMen ooo reisss yapıştırırm diyosun Yorumla Sedat272727 +1 yıl Ha sitdown Yorumla Kemaldr +1 yıl Vay be Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yapamam, içim ısınmaz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yaparım sen yapamıyorsan duyguyu da çağır😅 0 0 Yorumla
ParzivaL46 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yaparım ya istek gelirse yok demem yani 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. En güzeli duygusuzdur. Zevki nirvanada yaşarım 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Duygusuz seks hiç tat vermiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elbette seks ihtiyaç 0 3 Yorumla mertyydff13 +1 yıl Dimi Yorumla Sedat272727 +1 yıl Eeeeeee Yorumla Kemaldr +1 yıl Ooo Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapsam da sonradan katarim 0 2 Yorumla Sedat272727 +1 yıl Ne katarsın Yorumla Kemaldr +1 yıl Ne katıyorsun Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Uyum ve çekimi yakalarsam yapıyorum zevkle 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaptım. Daha sert ve acımasız oluyor insan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yemek yerken Duygu olması gerekiyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gözüme hitap etmeyen yemeği yemem tercih meselesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orası öyle tabii ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Duygusuz seks ne ya 🤷♀️ 0 17 Yorumla ChristianGray +1 yıl Anlamsız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok hemde Yorumla ChristianGray +1 yıl Sen evlimisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo Yorumla ChristianGray +1 yıl İstenilen duyguya ulaşamadın demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla ChristianGray +1 yıl Bir şey merak ettim beyaz yaka mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yook Yorumla ChristianGray +1 yıl O zaman neden yalnızsın Yorumla ChristianGray +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Istemiyorum Yorumla ChristianGray +1 yıl Kalbinde hasar mı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guvn yok hasar yok Yorumla ChristianGray +1 yıl Burdan film konusu çıkar gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok cikmaz sohbet icin tesk ii aksamlar Yorumla ChristianGray +1 yıl İyi akşamlar 😃 Yorumla Sedat272727 +1 yıl Ne ya Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ben yapamam 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet yaparım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Asla yapamıyorum. Duygusal bağ olan kişiler ile çok tatmin oluyorum ama. Ayrıca bu karşımdakine de yansıyor.
İki sünger bir eldiven ve bi pringles kutusundan yaptığım icadımla seks yapmaktan ne farkı kalır ki o zaman 😂
Duygulu duygusuz soft hard solo grup evde ya da public her türlü yaparım
Imkansiz ya zaten evdekiyle bunu yasiyorum arada gerek yok
Neden olmasın... Her iki tarafta ne istediğini biliyor ise inan çok daha keyifli. Kimseyi yormaz🙏
herkes sallamış da fırsat olsa herkes yapar
Hayır tutku ve çekim duygunun bir parçası olduğundan şart benim için
Hic hosuma gotmiyor seks yapmak icon yapmadim yapmam da yani o his bam baska karsilikli istek olmali
Tr de yaşaya yaşaya duygu kalmadı bomba patlasa tepki vermem
yapabilirim ağzına bile boşalirim
Yhaa😋
Erkek olmasın bu hemen yhaa demişsin 😅
@modernsutcu erkek olursa naneyi yer🤣🤣
@AtılganPonçikMen ooo reisss yapıştırırm diyosun
Ha sitdown
Vay be
Yapamam, içim ısınmaz.
Ne güzel
Bende duygulu severim
Sanmam ya güzel olmaz