Vajina suyu genelde ekşi oluyor benim yaladiklarim öyle oluyor genelde ama güzel tabii severim tadını
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bir deyim var a*mına tuz dökerde yalatır aklıma bu geldi nedense :D Bir tadı yok normal kız cildi. Tabi erekte oluyorsun ve çok özel bir bölge olduğu için tatmin oluyorsun. Siz oluyor musunuz bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
keçinin kaya tuzuna yumulduğu gibi yumuluyoruz hatun raatlasın die, tadına aldırış etmeden 😂😂
şimdi vajina derken yani onu bilmiyorum ama o vajinadan gelen bi sıvı olur ya o biraz böyle tuzlu gibi hafif. tadı yok gibi bişey
Vajina suyu genelde ekşi oluyor benim yaladiklarim öyle oluyor genelde ama güzel tabii severim tadını
Bir deyim var a*mına tuz dökerde yalatır aklıma bu geldi nedense :D Bir tadı yok normal kız cildi. Tabi erekte oluyorsun ve çok özel bir bölge olduğu için tatmin oluyorsun. Siz oluyor musunuz bilmiyorum
Biraz eşkinsi bir tadı var ama temiz olduğunda ve bal döküp yalanmalii offff
Tadı güzel değil ama zevk verdiği için güzel geliyor
Bak bu soruyu sorman yerine deneyebilirsin zaten sende var Bir bak parmağının tadına
Tatlı değil, çok tuzlu değil. Ama nedense insanın yaladıkça yalayası geliyor.
kendine has tadı kokusu tarif edilemez ama bence çok güzeldir ve ıslak olması dahada azdırıcı özellikle oral konusunda kışkırtıcı
Bazılarında acımsı bazılarında hafif tatlımsı bir tat var lezzetli olan suyun tadı mı? Hayır lezzetli olan onun zevk alması kıvranması
Islanmış bir vajina bana göre saatlerce yalanır tadı umurumda değil hijyenik olması yeterli
Temiz ve bakımlıysa mükemmel tadı var
Sen hiç yalattırdın mı?
parmağını tuzlu suya bandır yala aynısı
geneli tuzlu cok nadir tatsız boş
Ananas yemediği sürece öyle enteresan bir tadı yok
Buğulama mı tavada mı hangisini soruyorsun
Bozuk para yalıyor gibi bir tat alıyorum
Yala bak nasılmış
Bilmiyorum
Mükemmel
acımsu döxlxl
Ekşimsi