Otururken Tek eliyle bacağımı tuttu öyle öpüştük. Sizce kesin tahrik olmuş mudur?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Otururken Tek eliyle bacağımı tuttu öyle öpüştük. Sizce kesin tahrik olmuş mudur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben oluyorum şahsen öpüştüğüm bı kız kotumdaki kabarıklığı görüp ohaaa demişti
olunur tabi bazen en ufak şeyler bile tahrik edebilir
Bacağın açıksa olmuştur baya
Yok değil
Dar giyindiysen alttan gene olmustur
Tayt vardı iste. Oldu mu anlamadım
Şimdi sana bir erkek olarak açıklıyorum. Erkekler kızlardan çok daha çabuk tahrik olur herşeye. Uzaktan gördüğü birşeye bile tahrik olur. Burada tahrik olmamıştır diyenlere bakma. Erkekerde testesteron diye bir şey vardır. Temas halinde görüntüde direk parlar. O kişi hem seninle opuşmuş hemde elini bacağına koymuş oksamis. Bildiğin libidosu tavan olmuştur
Teşekkür ederim. Peki libido tavan olunca nasıl dayaniyorsunuz? Çünkü opusmeden sonra normal sohbet ettik
Dayanmanin tek nedeni karşıdaki kıza rezil olmamak. Sonuçta direk sana üstünü aç yapalım diyecek hali yok. Kendimizi tutmak çok zor. O yüzden 5 parçaya ayırmıştır kendini tutmak için. Eve gidince rahat 2 3 kere çekmiştir.
Gerçekten mi? Sevgiliyiz ama ben çok azmis gibi hissetmemiştim. Ama kolum degdi oraya sarılırken ve sertlik vardı. Sevgilisi olduğum halde öyle mi olur? Hiç cinsellik yaşamadık
Tabi ki olur. İnan bana çok fazla erkek arkadaşım oldu. Yani eş cinsel değilim yanlış anlama. Normal erkek arkadaşlarım. Çok fazla kız arkadaşlarım da oldu. Sevgilim de oldu. Kız ve erkek arkadaşlarım bu konuda sürekli benden tavsiye alıyorlardı özellikle kızlar. Çünkü erkeklerin bildiğin sarrafiyim. Hem kendim erkeğim hemde hepsinin herşeyini biliyorum. Tek cinsellikte değil herşeyde.
Ay ben mastürbasyon yapacağını bile düşünmemiştim herhalde erkek gözünden bakamıyorum olaya jgjghs
Evet çünkü senin beynin cinsellikten çok duygusal olarak çalışıyor. Allah seni böyle yaratmış çünkü. Sürekli böyle yorumlarda yazmak çok işkence oluyor. Fikir alışverişi yapmak istiyorsan beni ekleyebilirsin.
Gizlisin ama göremiyorum ki
Pardon unutmuşum şimdi gizliden çıktım. Yanlışlıkla gizliye almışım.
seni daha çok tahrik etmeye calismis
Sanmam ya tahrik etmeye mi çalışıyorsun
kucağına mı oturmuştunuz
Olmuştur tabi görmedin mi kalktığını
Evet.
Hafif sıkarakmi
Evet
Hımm kesin olmuştur. Dilini degdirdimi diline
Ben öpüşürken gögüsleri oksarim elim oraya gider
Evet degdirdi. Ben öpüşmeyi bilmiyorum dilini değdirincr tuhaf geldi neden yapmıştır
Aşırı derecede zevkli oluyor. İstersen konuşalım
Neden zevkli ki ne düşünüyorsunuz
O an içine girdiğini düşünüyorum ben. öperken aynı anda içinde olduğumu düşünüyorum
Bide emerek öpüşmeyi severim o daha ateşli oluyur
Aslında öpüşmek basit bisey değil. öperken boşalan kızlar var ama iyi öpüşmek lazım
dötünü ellemedimi
Olmaz
Olmuştur
Yeterli degil bence
Elleseydin
Kesin
Evet olmuştur
Eder herhalde.
Kesinlikle olmuştur.
hayır
kalkmıştır
Olmuştur