Saçma sorular serisine bir yenisini daha eklemeye geldim🥲 Aslında saçma değil gerçek kişi ve olaylardan esinlendim, kendimden…🥹

Uzun bir ilişkim olmuştu yaklaşık 3 yıl kadar sürdü ve sonrasında hayatıma giren birçok insan oldu ve sanırım hepsi sadece yaraları sarmak amacıyla benimle oldular.
Oturup düşündüğüm zaman sadece gerçekten bir insanla uzun zaman sıkılmadan ilişki yaşayabildiğimi, sadece ona karşı sadık olduğumu, sevdiğimi, eğlendiğimi farkettim. Bunun dışında hayatıma aldığım herkesi onun yokluğunu bastırmak için hayatıma almışım sanki.
Şu anda da biriyle tanışma, görüşme ya da flört aşamalarında aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum. İlk zamanlar çok seviyormuşum, hoşlanıyormuşum gibi hissederken 2. ya da 1. ayın sonlarında aşırı sıkılıp saçma sapan sebepleri bahane edip uzaklaşmaya çalışıyorum.
Bu aşamada biriyle en uzun süren görüşme sürem 4 ayı geçmedi. İlk zamanlar love bombing gibi bir şey oldu sonrasında döngü yine aynı.
İlişkilerimde genelde her duyguyu uçlarda yaşayan bir insanım. Duygusallık olsun, cinsellik olsun, eğlence vs. her anlamda böyle ama bir süre sonra sıfır hisle her şeyi bok ediyorum. Bu yüzden evlenemeyecekmişim gibi de geliyor hatta. Yani biriyle uzun yıllar bir ilişki yaşamak kenarda dursun, ayları bile zor geçirecekmişim gibi geliyor.
Yaşayan varsa ve aşabilen varsa aydınlatsın lütfen. 🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer