Okuduğum kitaplar izlediğim filimler diziler konuşulan anlatılan birçok şeye dikkat ederim. Erkeklerin ilgisini fazla çekiyorum. Birçok insan bunu yüzüme söyledi hem erkek hem bayan arkadaşlarım. Nasıl giyinirsem giyiniyim. Bir ara bir arkadasim kıyafetle alakalı değil aurayla yaydığın enerjiyle alakalı demişti. Bir çok erkeğin benim yüzümden sertlestigini gördüm. Hatta bazıları mail adresime ulaşıp benimle birlikte olmak istemiş. Gerçekten bu aura ve enerjiyle mi alakalı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana özel bir durum değil kadın olman ve azıcık eli yüzü düzgün olman yeter. bir şekilde adres telefon bilgilerinle muhattap olan herhangi bir mesleği yapan bir abaza tarafından en az bir defa taciz edilmen neredeyse kaçınılmazdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazla sebep oluyor hatta fazlasıyla ister istemez çevreme de etki ediyor bu yüzden fazlasıyla dikkat etmek zorunda kaliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Yok o aura veya enerji değil, sana öyle gelmiştir. 2 3 yalaka seni pohpohluyor işte..
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah doğru olabilir ama benim gibi bı insana zannetmiyorum pek
+1 yılDikkat çekmek suç değil elbet aurasından etkilendiğim kadınlar oldu
05 Yorumla
Soran+1 yılBu kötü mü
Soran+1 yılBazen rahatsız edici olabiliyor çünkü
- +1 yıl
Beni etmedi
Soran+1 yılSenlik problem yok işte
- +1 yıl
Eee
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılistemek bu kadar kolaymı yahu. ne cürret.. doğru yolsaysan devam et işte, sertleşen sertleşsin. vereceğin senin seçimin olur.
014 Yorumla
Soran+1 yılKötü durumda kaliyirsun bazen
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin nerede nasıl davranıcaanı
Soran+1 yılO kolay oluyorda karşı taraf biraz sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılee dikkat edicen🤷♂️
Soran+1 yılEdiyorum zaten bu yüzden bazen soğuk nevale oluyorum ya
Cevap sahibi+1 yıldiilsin diilsin. ayrıca erkeklerin sana srtleşmeside hoşuna gidiyor. vereceğine dikkat et
Soran+1 yılBu konuda ciddiyim erkeklerle gerekmedikçe konuşmam özel hayatımda çok gerek duymuyorum
Cevap sahibi+1 yılen iyisini yapıyosun. zten konuşuyosun demedim, onların sana karşı fiziksel reaksiyonları hoşuna gidiyor dedim. kaldırman yani.. zeki kızsın. ne yapacağını nasıl davranıcaanı iyi bilirsin
Soran+1 yılBu beni değil onların ilgi alanında beni ilgilendirmedigi sürece sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılaslında sıkıntı var. seni ilgilendirmesede ilgilenenlerin verdiği sıkıntı
Soran+1 yılAynne öyle çok zor durumda kalıyorum ister istemez bu sefer ben kendimden o ortamdan rahatsız oluyorum
Cevap sahibi+1 yılbu senin makus kaderin sanki. burdada sana herkes cenk ediyor🤷♂️
Soran+1 yılBilemiyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılamaaan boş ver
+1 yılSuç değil mi güzel de bi şey
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıklar mısın rica etsem
Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Vaybe merak ettim seni
07 Yorumla
Soran+1 yılNormal nininsanim işte
Soran+1 yılBilemiyorum
Soran+1 yılTeşekürler teklifin için ama gerek yok
Soran+1 yılEstağfurullah
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu hoşuna gidiyor gibi
047 Yorumla
Soran+1 yılBazen
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun
Soran+1 yılVeteriner
Cevap sahibi+1 yılPeki tam olarak neyi merak ediyorsun bu konu da
Soran+1 yılKız arkadaşımın sevgilisi bana yürüdü bildiğin ciddi ciddi flört etti bende böyle konularda içime sinip susan insanlardan değilim arkadaşıma söyledim bana inanmadi 2 ay sonra aldatıldı hemde başka yakın arkadaşıyla
Cevap sahibi+1 yılPeki seni ne olarak görüyorlar sence? Sempatik mi? Güzel mi? Flörtüz mü? Seksi mi?
Soran+1 yılFlört öz dışında hepsi.
Soran+1 yılİnsanlarla çok çabuk yakinlasamiyorum ama arkadaş olduktan sonrada komik sıcakkanlı hazır cevap oluyor musum
Cevap sahibi+1 yılPeki biraz sohbet ve sana özel yorum ister misin? Dobra olacağım söz. Merak ettiğin ne varsa konuşabiliriz. Ama bende sana bazı sorular sorarım ☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılHımm 🙂
Cevap sahibi+1 yılNe dersin?
Soran+1 yılElbette saygı çerçevesindeyse sorabilirsin bende dinler ve cevaplarım seve seve
Cevap sahibi+1 yılTamam çok teşekkür ederim
O halde ekler misin 😉🙂
Cevap sahibi+1 yılHey 🙃
Soran+1 yılBurdan da sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılYa cidden bu konu da beni yoracak mısın ☺️
Daha anlayışlı olduğunu sanmıştım 😔
Yorumla konuşulmak aynı şey mi?
Kırmasan daha iyi sanki
Soran+1 yılÖyleyim ama burdan veya özelden ne farkı var ki
Cevap sahibi+1 yılÇok farklı var
Gerçekten
Kırma lütfen
Soran+1 yılFarkları bana anlatır mısın rica etsem
Soran+1 yılDobra olduğunu söylemiştin oysaki
Cevap sahibi+1 yılBak gerçekten yorumda bu gerilim üzüyor beni. Anlatacağım gerçekten. Dönülmez yol değil ki. Ekle lütfen güzel bir sohbet başlasın.
Soran+1 yılTeşekürler teklifin için ama gerek olduğunu dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılYorum bile yapmıyorum
Çok kötüsün
Soran+1 yılHoşuma gitmesi beni rahatsız etmediği anlamına gelmiyor bu yüzden etrafımdaki insanlara daha çok dikkat etmek zorunda kalıyorum ya
Cevap sahibi+1 yılSen direk yüzüme kapıyı kapattın konuşmadan bile
Soran+1 yılşu an yaptığımız konuşmak sen muhabbet etmek istiyorsun
Soran+1 yılAyrıca yorum yapmama sebebin ne
Cevap sahibi+1 yılBak son kez diyorum
Fırsat verirsen anlatacağım söz
Konuşabilir miyiz?
Soran+1 yılElbette dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılDirek konuşarak diyorum yani
Hala anlamamış gibi yapma
O fırsatı verecek misin?
Soran+1 yılVerince ne degisicek
Cevap sahibi+1 yılBu kadar önyargı cidden fazla
İyi geceler
Soran+1 yılÖn yargı değil sadece soruyorum
Soran+1 yılİyi geceler
Cevap sahibi+1 yılBende anlayacağım diyorum
Lütfen ama ya
Cevap sahibi+1 yılÇok kabasın
Soran+1 yılNeyi anlicaksiniz bana da aciklarsaniz
Soran+1 yılKabalık değil bu güzel bir dille açıklıyorum kabalık sizin bu kadar israrlariniza hiç cevap vermemek asıl
Cevap sahibi+1 yılDemek ki buraya yazamayacak kadar özel sorunlar yaşıyorum hayatımda. Farklı sorunlarım var. Ancak sohbet havası içinde sorup konuşabileceğim şeyler var demek ki. Vize verecek başka ülke gibi beni bu kadar testten geçirmen yorumda o kadar kötü bir his ki. En fazla konuşmak istemez susarsın yani. Ama burada eziyet çektirir gibi yapma ya. Çoktan çoğu şeyi konuşmuş olurduk bile şimdi. Sohbet etmek istediğime pişman etmeye mi çalışıyorsun ya?
Cevap sahibi+1 yılBende açıkladım
Soran+1 yılAciklaman için teşekkür ederim ama ben psikolok değilim ki dürüst olmam gerekirse ama bana bunları anlatman içini dökmen gururumu okşamadi degil
Cevap sahibi+1 yılSeni de anlıyorum da
Kararın nedir?
Soran+1 yılKarar mı? Yanlış anlamanı istemem ama çok mu Zor günler geçiriyorsun psikolojik veya fiziksel sorumu cevaplamak istemezsen anlarim
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle
Dinleyecek misin artık beni
Soran+1 yılÜzülmeni istemem ama ben iyilik meleği değilim maalesef bence zor zamanlar geciriyorsan ya kendine biraz zaman ayır ya da psikolojik destek al şahsi düşüncelerim bunlar
Cevap sahibi+1 yılPeki iyi geceler
Soran+1 yılİyi gecelerr
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Giyinişin çokmu açık
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılGiyimime kusamima dikkat ederim kendi şahsıma tabiri caizse nerde nasıl giyilir dikkat eden insanlardanim
Soran+1 yılBilemiyorum kendimce kendimi pek beğenmiyorum açıkçası insan oğlu bazen şükür edicegine şikayet ediyor ya işte
Karakterin nasıl ki genel olarak? Giyimin felan
025 Yorumla
Soran+1 yılSamimi olan arkadaşlarıma göre sempatik güler yüzlü esprili bı insanım. Giyimime dikkat ederim nerde nasıl giyilicegine dikkat ediyorum şahsen
Soran+1 yılTeşekür ederim ince düşüncen için
Soran+1 yılBu yüzden arkadaş olarak yanaşıp benimle flört etmeye veya daha ileriye taşımak isteyen insanra karşı onlemimi alıyorum ama sanırım karşı taraf açısından bu zor oluyor bu yüzden arkadaş çevreme dikkat ederim
Soran+1 yılBu yüzden zor zamanlar gecirdigim oldu bu yüzden spor alanında kendimi gelistirdim desem yeridir
Soran+1 yılşu an evlilik için erken şahsen evliliğe karşı değilim tam tersi destekleyen tarftayim insanı ister istemez bı insanın toparlamasi destek çıkması çok güzel bir şey ama zor da
Soran+1 yılDoğru insan olayı da bazen zamanla da alakalı
Soran+1 yılDoğru insan bazen yanlış zamana denk gelir hiç anlamazsin naptigini
Soran+1 yılHayır sadece kendim için erken olduğunu düşünüyorum kendimi düşündüğüm kadar karşımdaki insanı da düşünmem gerek. Kırmadan dökmeden bu yüzden daha yolun uzun.
Soran+1 yılMayısta 24 olucam
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılPek zannetmiyorum ya insan her yaşta dikkat çekiyor sadece sorumluluklar insanı biraz olgunlastirip yoruyor
Soran+1 yılTecrübe etmediğim için yorum yapamıyorum ama etrafımda 28 yaşına girmiş çok insan var ve eskisinden daha güzelleşiyorlar sanırım yıllar onlari daha bı güzelleştiriyor
Soran+1 yılBiraz öyle de dene bilir
Soran+1 yılEkledim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz nasıl Göreceğiz seni
04 Yorumla
Soran+1 yılBak çok güzel bir söz vardır yüzü güzele kırk günde doyulur huyu güzele kırk yılda doyulmaz
Cevap sahibi+1 yılO zaman tanıyalım seni nasıl olacak
Soran+1 yılBen beni tanımamız değil sorumu cevaclamani istedim
Cevap sahibi+1 yılDemek ki bir çekici değil mi var ben de onu merak ettim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam