Biz kızlar aklımıza koyduğumuz her şeyi başarırız özellikle iki fena kız yakın arkadaş ise düğün gecesi masum bir hediye verebilir birbirine NSNAMANAMW
Pis seni karı koca arasına girilmez sadece hediye vercem o da masum bir şekilde utanacak haberi yok gibi yapacak o kadar siz erkekler çabuk kandırılıyorsunuz zaten sorsanız en çok siz şeytan 😈 ndmsmsös
Kızlar Ne Diyor
İstekli olmasından neden rahatsız olayım ki aptal mıyım. Haftada da zaman buldukça yapalım işte can istedikçe mdmemeöeöe
Djffghgf🤣 dimi ama can istedikçe yapılmalı keyfini çıkarmalı
Can çeker bizde hayvanız sonuçta ndmdme
Sggffg çekmez olur muuu birde eş azdırdıkça daha da çok çeker sen eşini yükseltir misin
Hak eden uçar bile ama eşim olacak biri daha yok henüz flemeleöw
Hadi yaa daha aday yok diyorsun hfggg uçurmak için neler yaparsın
Mesela isteğimi kendime ve geleceğime saklar nette herhangi eli bamyasında erkeği azdırmam tatlım dmmmemsmd
Sjsjsh🤣 merak etme elim orada değil ve bamya da değil sadece uçurmak için neler yapabileceğini sordum
Pardon dnsmsms. O da bana kalsın ndmnamsnsman
Gizlisin yaa söyle gitsin djdjdh
?
Bana ne heycanı gizeminde kdmdmsmeöe
Bak bak sen kim bilir neler yapacaksın gkjfg uçuş gerçekten garantili diye düşünmeye başladım ilk başta pek öyle olacağını düşünmemiştim gerçi
Biz kızlar aklımıza koyduğumuz her şeyi başarırız özellikle iki fena kız yakın arkadaş ise düğün gecesi masum bir hediye verebilir birbirine NSNAMANAMW
Bak görüyor musun planlar kaç yıl önceden kurulmuş
Neyyyyy Neyyyyy planlar kaç yıl önceden ve düğün gecesi bu hediyeyi vereceksin SKGGJHDSSSJH
Siz cidden erkeklerin aklını alırsınız ama seninde doğru kişiyi seçmen önemli iki kişiyi tatmin edecek birisi olmalı
Valla yakın arkadaşım seçti bile hediyesini enfilasyon ile batmamayı diliyorum. 23 24 yaşlarda düğün desek 6 7 yıl önce olmuş oluyor planlar valla
Hediye sen misin yoksa anlamadım fkgfhhf
Pis seni karı koca arasına girilmez sadece hediye vercem o da masum bir şekilde utanacak haberi yok gibi yapacak o kadar siz erkekler çabuk kandırılıyorsunuz zaten sorsanız en çok siz şeytan 😈 ndmsmsös
Sjsjshgs🤣🤣😅 nasıl bir hediye vereceksin
Bu konularda akıl biraz aşağısı ile düşünüyor haliyle sjdhs😅🤣
İyice konuşturttun beni sos bakim ağzımdan laf alamazsın
Shsjhsg🤣🤣 söyle yaaa nasıl bir hediye belirlediniz
Yine iyisin hadi söylüyorum
Oooo neymiş bakalım bu süpriz sjdjd
Gecelik, kostüm, belki insiyatif kelepçe olabilir daha da yani anlatmam saf gibi kalma diye dedim xjsmsjsksm
Shshsg🤣 yok yaa neden saf gibi kalayım buna ama güzel bir süpriz 😉
Bu arada yorumlar şişti iyice soruyu beğensene konuşmak istemezsen engellersin
Bence de güzel süpriz kedi kostümü felan çok güzel olur nsmsms
İlk geceden aklını alacak desene arkadaşın sjfdh🤣
Peki sen eşine daha kapıda süprizler yapar mısın
Bilemem
Adam olsun uçuralım şerefsiz olsun gömelim
Bir soruyu beğensene yaa yavaş gidiyor artık buradan
Vayyyyy
Her gün her saat isterim
Bak şimdi böyle olman ne de güzel
Hiç boş bırakmam diyorsun yaniii
Evet
Soruyu beğensene
?
Buralarda mısın
Haftada 4
Haftada 4 ideal ilk başlarda daha fazla olması seni sıkar mı
Hayır sıkmaz
Ne güzel sende isteklisin o zaman. Eşimde olsa yapmam dediklerin var mı mesala oral gibi
Anal istemem yapmam
Anal tabiki bende istemem ama evin içinde her yerde yakaladığım yerde ilişkiye girmek isterim 😄
Sen ister miydin
0?
Buralarda mısın