türk standardı 15 dir güzelim tabiki 18 de görüceksindir yaşını bilmiyorum ama sana şunu söyliyim 18 cm aleti olup sadece can yakmaktan başka bişey bilmeyen adamdan 16 cm alete gelip zevkini alan orgazmını olan bir kaç kadın tanıyorum
En ideali kadınlar için 18 cm'dir, sonra 17 cm 'dir, daha büyüklerini dibine sert çartırmadan kullanmak gerekiyor. çikolata rengi benim, kara, kalın, büyük, yalamak ister misin?
Yani ama bence boyu diyil yaptığı iş önemli kavaktada boy ama sadece kavak meyve sebzee vemiyo yani isterse 25 olsun ama işlem iyi yaoamdiktan sonra bı halta yaramaz
istersen 22 de isteyebilirsin kimse bu hakkını elinden almak istemez ama önemli olan senin 18 cm lik penisi alabilecek olup olmaman söylerken abartı gelmeyebilir ama icraatte farklı olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Yani bunun bir ölçütü yok bence karşı tarafı memnun ediyorsa no problem
türk standardı 15 dir güzelim tabiki 18 de görüceksindir yaşını bilmiyorum ama sana şunu söyliyim 18 cm aleti olup sadece can yakmaktan başka bişey bilmeyen adamdan 16 cm alete gelip zevkini alan orgazmını olan bir kaç kadın tanıyorum
En ideali kadınlar için 18 cm'dir, sonra 17 cm 'dir, daha büyüklerini dibine sert çartırmadan kullanmak gerekiyor. çikolata rengi benim, kara, kalın, büyük, yalamak ister misin?
Yani ama bence boyu diyil yaptığı iş önemli kavaktada boy ama sadece kavak meyve sebzee vemiyo yani isterse 25 olsun ama işlem iyi yaoamdiktan sonra bı halta yaramaz
20cm ve üstü olan türk erkekleri için ayrı bir şehir oluşturulmalı ve özel olarak korunmalılar..
Azınlık oldukları için
19 cm benim kalın ama sanırım çok kalın sevmiyor kadinalar
Yoo kalın iyidir sevmeyen kadini da ne biliyim yani
Bilmem ki çok canalri yaniyor. Sanırım
Heralde benim sert kullanımında da kaynakli
13 santimden sonrası sadece göze hitap eder sorsan herkes 20 santim kalin damarli 🤣
19 , kalın ve damarları belirgin benimkinin her kadının da tadı damağında kaldı
İyi 1 cm fazlasını daha çok seversin o zaman ;)
Boy olarak 19,5 cm kalınlık ise 5cm ölçüler iyi mi bilmiyorum ama kalınlığı ve damarları kötü duruyor gibi.
Iyi bence olculeri
Daha net bir fikir olmasını isterdim, daha çok damarlarının nasıl göründüğü yönünde net bir fikrim olmasını isterdim.
Bence şu an onu görmenin tam da zamanı, şu an o kadar sert ve büyük ki ve damarları o kadar çok şişti ki, şu an onu görmelisiniz.
16 ila 20 normal boyut ama bayanların rahim zevk bölgesi 8 ila 10 cmdir
Evet 18sm şekli şemali de hoş oluyo gözün doyuyo
Hiç canlı 18 cm gördünmü?
Az zenci görmedik
Maşşallahın var, ben de zenci olmasam da esmerim zenciye yakınım yani. Zenciler kuzenim olur
Bizce de pembe vajina dar tek çizgili ideal
18 çok değil mi ya- 15-16 iyi gibi
Tercih meselesi ama bence 18 ideal
Tabi o da doğru, çok büyük olunca estetik görünmüyor bana
kadın içi 12-13cm işini görür 15cm ve üstü göz doyurur daha büyüğünü de her kız alamıyor
18-20 arası iri
Severmisin
Neyse ki 18,5 la kurtarmışım
😂
19 kalın ve damarlı emin olabilirsin
🤤 harikaymış
gel
18,5 cm bendeki yeterlimi
Senin aradığın şurda sağdaki zenci reyonun da
En az 30 cm
Bulursan ne mutlu sana..
Asgari 16, azami 19
7.5 kalınlık 17 cm iyimi öyle diyorlar
tüh ya 17 cm ile kaçırdım
hiç 18 cm aldın mı cicikız
Cinsel deneyimim olmadı ama bi bakire olarak da bu kadar buyk istemem en doğal hakkım
istersen 22 de isteyebilirsin kimse bu hakkını elinden almak istemez ama önemli olan senin 18 cm lik penisi alabilecek olup olmaman söylerken abartı gelmeyebilir ama icraatte farklı olur
Sen alabilecekmisin onu
Alırım
Alamazsın, senin derinliğin ne kadar, birde kalın olursa hiç şansın yok
Tüh 17,5 ile kaybettik 😂
Hatunun çatısına göre değişir
18 cm alamazsın knkan🤣🤣
18,20 cm
30 olmalı
Bilmem gel bak
Üzdü
18 cm
Benim ki 😬