+1 yılŞöyle sana bir araba almasını iste. Nasıl olsa evlenince bana araba alacaksın şimdiden al arabayı üstüme yap de. Evlenince arabasız olmaz de. Eğer araba alamam filan derse bende vermem evlenmeden dersin.
04 Yorumla- +1 yıl
Söyledi zaten
- +1 yıl
Neyi söyledi
- +1 yıl
İstersen araba alayim üzerine yapiyim dedi ev alayım dedi
- +1 yıl
Tama alsın işte ev ve araba ve tapunu al üzerine ama ipotek filan olmasın banka borcu filan. Yani sattığın gibi parasını eline alabileceğin bir şey.
En İyi Cevaplar
Eğer bu senin için çok önemli psikolojik bir sınırsa bakire olmak, yarın ayrılmayacağının ne garantisi var. Ama bakire olmamak ilerde sorun olmaz dersen sevdiğin insanla yap tabiki
06 Yorumla- +1 yıl
İşte nikâh yapalım ondan sonra benim ol diyor öleceğimi bilsem de o imzayı atarim diyo
- +1 yıl
Şimdi bak burada önemli olan senin ne hissettiğini ve seninle istediği
Bekarete inanmayan umursamayan bir insanım ama karşına çıkacak insan benim gibi olmayabilir kafasını takabilir çok saçma bu yani bir insan geçmişinde ne yaşadıysa yaşadı
Şimdi bu çocuk dibino'sunun da verdiği gereksiz özgüvenle böyle iddialı konuşmalar yapabilir ama 40 yıllık evli iftar biterken 3 aylık bir ilişkinin nikah masasına gitmesi konusunda kimse garanti veremez
Bana kalırsa 3 ay çok kısa bir süre yani sarılın sevişin öpüşün ama senin için önemli ise o ilişki yaşamayın - +1 yıl
Ya ben onu zaten rahatlatiyodum oral yaptım her şey yaptım ilişki Arıç yetmiyo diyo
- +1 yıl
Psikolojik sorunları var zaten çok sinirli herşeye öfkeleniyo ayrılmak istiyorum aldatiyosun başka birisi var diyo iftira atiyo sürekli beni suçluyo
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha bu kadar kısa sürede tanıdığın birisi sana böyle laflar ediyorsa bil ki tek amacı kendi boşluğunu gidermek , seni umursadığı veya düşündüğü yok, ki olsaydı ısrar etmezdi ayrıl hemen
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ya of hiç iyi değilim😭😭
- +1 yıl
Bence biliyorsun da kabullenmek istemiyorsun senden hevesini aldıktan sonra terk edecek bunu sana bir sürü insan söylemiş zaten. Tüm kızlar böyle erkeklerle karşılaştı ama bir yerden sonra kabullenmek lazım. O seni sevmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır etme ayrıca senin sevişip sevişmeyeceğine insanlar değil sen kendin karar vermelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa Allah askina bu kadar saf olmayin neyin garantisini verebiliyorlar acaba. Sonrasinda sacma sapan sebepten kavga edip ayirilacaksiniz sonra olan sana olur bana soz verdi dersin. Istedigini elde etmek istiyor onun kaybedecek bir seyi yok sen uzulursun ayrildik diye adam seks istiyor senden baska ne isi olur
22 Yorumla- +1 yıl
Açıklamayı okumadın heralde sen nikâh yapıp seks istiyor
- +1 yıl
Ama üç ayda evlenmek istediği için ben Kabul. etmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bir süre ayrıl bence. Hem zaman kazanırsın, hemde sonrasinda ne yaptığını gorursun. Normal bir insan bu kadar ısrar etmez. Mutlaka altında başka şeyler var. Dogrusunu yapiyorsun. Sakın yanlış bir karar verme...
132 Yorumla- +1 yıl
Ayrılıyorum ama bırakmıyor ariyo sürekli yazıyo benden kurtulamazsin seni seviyorum diyo
- +1 yıl
Ayn oyle zaten güvenmiyorum
- +1 yıl
🥺🥺🥺
- +1 yıl
Yok zaten bu satten sonra isim olmaz
- +1 yıl
Psikolojik sorunları varmış bunu yapınca sinir kalmicak miş:))(
- +1 yıl
Ya elimden geleni yaptım oral dedi yaptım bak konuşmak istemiyorum onu rahatlamak için herşeyi yaptım seviyorum diye beni bekliyor diye yetmiyo dedi yine bişey demedim hiç yapmadigim şeyleri yaptım kendimden utanıyorum
- +1 yıl
Tüm sinirimi öfkesi bu yüzden miş dolmuş yani öyle diyor ya sanki karşında Cook var ben anlıyorum onu boş ver işine baksın
- +1 yıl
Hiç yapmadığım şeyleri yaptığım için utanıyorum keşke hak edecek birisine yapsaydım gerçekten çok üzülüyorum değmezmiş
- +1 yıl
Ayn öyle 🙏🌼
- +1 yıl
İyiki yapmamışım şükürler olsun
- +1 yıl
Seviyorsa böyle kabul eder etmiyosa işine baksin ya valla artık uğraşamam
- +1 yıl
Evimi biliyo okumuyorum ben
- +1 yıl
Hattımı degistircem ulaşmasin
- +1 yıl
Şimdi yazdı sen yapmasanda beklicem diyo
- +1 yıl
Bırakmam seni diyo
- +1 yıl
Yok ya ben istemiyorum zaten ne derse desin umurumda değil böyle biriyle evlenemem ben
- +1 yıl
Olmicak zaten engelliyorum simdi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten düşüncesi evlilik olsada evlenmeden birlikte olup ona kendini teslim edersen sonralari bukadar hevesli olmayacak ve evlenmesi daha zor olabilir fikirleri sonradan degise bilir bence birlikte olma evlen oyle
07 Yorumla- +1 yıl
Beklemiyor yapalım nikahı diyor sonra benim ol diyo
- +1 yıl
Ailenin rızası varsa evlenin canim
- +1 yıl
Üç ayda ailemin nasıl rızası olabilir
- +1 yıl
Bu kişi cinsel açlık çektiği içinde senle evlenmek isteyebilir ozaman cinsel olarak ona teslim olma biseyler yasa ama bakireligini verme buda zor bidurum nasıl yapican çünkü karşındaki bu konuda iradeli güvenilir değil bence cinsellikten uzak dur onla riskli cunku
- +1 yıl
Ya ben zaten elimden geleni yaptım cinsellik Arıç güvendim sevdim çünkü ama yetmiyo. demesi herşeyi bitirdi beni baştan böyle kabul etti
- +1 yıl
Bence onun sözlerine kanma seni seviyorsa bekler yoks
A kendii bilir yol alsın gitsinn - +1 yıl
Yapmasanda beklicem diyo şimdi yazdı 🙄 of
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Sakın güvenme evleneceğiz diyip aklını çelmeye çalışıyor seven insan sabredebilir kanma pişman olursun zaten niyetini de az çok belli etmiş
14 Yorumla- +1 yıl
Nikah yapalım diyor ondan sonra benim ol diyo
- +1 yıl
25 yaşındayım
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 ay da bukadar niyetini bozmuşsa dikatli ol derim bir erkek 3 ay da bu şekilde konuşmaz ben sevgilim le 6 ay sonra cinsellik konularına girdik hemen herşeye evet deme zaten beklemezse niyetini anlarsın gider
02 Yorumla- +1 yıl
Gitmiyo
Cevap sahibi+1 yılOzman gitmiyorsa yasama hemen biraz daha beklesin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Allah ona inanma resmi nikahı bugün yapalım yarin tamam de ortada söz yok Nişan yok sakin kanma
02 Yorumla- +1 yıl
İşte nikah istiyor ailemle tanışmak ama ben diyorum ki erken bazı şeyler için çok acele ediyosun diyorum üç ayda neyin seksi neyin tanışması
Yav ne evlenmesi. Başka türlü s... kemeyeceğini anlayınca evlilik diyor işte. Sen de vermeyeceksen ne sevgili oluyon?
030 Yorumla- +1 yıl
Ama ilk tanistimiz da söyledim ben evlenmeden düşünmüyorum dedim kabul etti şimdi de istiyor
- +1 yıl
Konuşturma beni simdi burada ben ona oral bile yaptım yetmiyomuş beyefendiye
- +1 yıl
He istediği herşeyi yaptım ilişki Arıç yetmiyosa ben napiyim evlenmeden yapmicami biliyodu düşünmüyorum dedim kabul etti önceden şimdi neden sorun oluyor kafayı yicem
- +1 yıl
Kendisi bilir başka kadın isterse yoluna baksın beni böyle buldu ben böyleydim yapacak bişey yok
- +1 yıl
Canım 3 ay ya Allah aşkına 3 sene değil ki nasıl güveneyim ben bu adama tamam evlenmek istiyor ailemle tanışmak istiyor ama ne biliyim erken evlilik düşünmesi beni korkutuyo
- +1 yıl
Hayırlısı ya belkıde Allah korunuyor beni 🥺🥺🥺
- +1 yıl
Yalnış insanlardan koruyor :))
- +1 yıl
Koruyorum korumak zorundayım evlenmeden düşünmüyorum dediysem düşünmem söz ağzından bir kere çıkar bunu bile bile ısrar ediyorsa diycek. biseyim yok artik
- +1 yıl
Ben özel olmak istedim herkes gibi diğerleri gibi olmak istemedim kendimi eşime saklamak istedim
- +1 yıl
Yok be abi neyin güvenmesi 3 aydan bahsediyorum çocuk yok onun karşında 25 yaşındayım ben işine baksın bu satten. Sonra
- +1 yıl
Yalnış insana neden vereyim ki sonradan pişman olmak istemem
- +1 yıl
Evett
- +1 yıl
Anlamadım?
- +1 yıl
Beni kaybetti o bu konuşmalardan sonra asla isim olamaz
- +1 yıl
Geçer ya Allah büyük neler geçiyor unuturum ama üzüldüğüm tek bişey var keşke sevmeseydim değmezmiş
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. yaşadığı gibi bırakır. Yapana kadar öyle der
04 Yorumla- +1 yıl
Evlenenelim diyo ama nikak kıyalım diyo
- +1 yıl
Ben kabul etmiyorum erken evlilik için 3 ayda kim kimle evlenir zaten aramızda sürekli kavga oluyor ayrılıyoruz hep
+1 yılSonuna kadar haklısın, onun derdi sevgi değil, cinsellik için ciddi şeyleri kullanmak
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bende cinselliğe önem veririm ama öyle siqdelisi gibi de zannetmek olmaz herkesi
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın Evlenme Seninle İlişkiye Girip Boşanır o hayatın mahvolur
02 Yorumla- +1 yıl
Neden boşanır
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşamak için evlenmek istiyorsa başka ne olabilir ki kızım ya seni delcek sonra sıkılcak bu hep böyle çoğu erkekte
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşında işi var mı
03 Yorumla- +1 yıl
Evet 28 yaşında güvenlik
Cevap sahibi+1 yılYani onun yaşı geçmiş artık
Cevap sahibi+1 yılGelmiş***
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok aga de🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılNe istiyor senden
030 Yorumla- +1 yıl
Seks
- +1 yıl
Kendini hazır hissetmiyorsan yapma 5 dk zevk uğruna hayatınu karartma 3 aylık sevgili iken ne bu aceleymis bizde erkeğiz isteğimiz var istiyoruz ama 3 aylık ilişkide ne seksiymis bırak başka kızlarla yapsın evlenmeden yapmam de pişmanlık duyarsın benden sana demesi hadi bakire değilim desen yap derdim ama yapma evlenene kadar yapma inan pişman olursun
- +1 yıl
Ya zaten yapmam seviyosa böyle kabul etsin etmiyosa yoluna baksın
- +1 yıl
Ki ben ona oral bile yaptım yetmiyomuş elimden geleni yaptım
- +1 yıl
Aynen öyle canım senin yaşındaki kızla bende birlite oldum ama bakire değildi yaşım 30 bende evlilik istiyorum ama bakire bir kızı evlenmeden asla yapmam mastürbasyon yaparım yinede yapmam ama bakire değilse yaparım açık ve net söylüyorum bakire isen yapma seven her şekilde sever kabul eder amacı seks ise ve sürekli evlenecez evleniriz diye seni sekse zorluyorsa tek çaren ayrılmak öyle basit bir şey değil bu evlilik yuva kurma işi sakin
- +1 yıl
Oral yap sevişin hatta spermlerinu bile yut gerekirse uzun süre oral seks yap elinle okşa dur yani sürtünün surtsun gerekirse ama asla içine alma yaptırma çok istiyorsan sende eğer analdan yapın bakıre olanların çoğunluğu genelden analdan yapıyor ama baya acır ilk başta diyim sonra dedin yaptım acıyor yırtıldı bilmem ne deme
- +1 yıl
Anal düşünmüyorum
- +1 yıl
O istedi ama ben kabul etmedim
- +1 yıl
Asla yapmam
- +1 yıl
Kabul etme canım sakin olgun mu seversin genelde yasitin mi
- +1 yıl
Yapma asla
- +1 yıl
O 29 yaşında ben 25
- +1 yıl
Mmm bende 1-2 yaş küçükmüş evlilik düşünüyormusun sen
- +1 yıl
Doğru bi insanla evet düşünüyorum
- +1 yıl
Mmm bende evlilik düşünüyorum açıkçası ama henüz biri yok amacım cinsellik Felan değil en son aşama güven dürüstlük sadakat olması şart ve net olacak gizli saklı bir şey etmicek bunlar varsa her türlü evlenirim
- +1 yıl
🙏🙏🙏🙏
- +1 yıl
Evlilik nasıp kısmet anlican aceleyle olacak bişi değil canım
- +1 yıl
İşte bende bunu anlatamaya çalışıyorum çok ecele ediyor ben sevdiğim kadına dokunurum diyo
- +1 yıl
Konuşmak istersen konuşabiliriz sorun yok yazabilirsin bana
- +1 yıl
Ulan biz sevdiğimiz kadına bırak seksi dokunmaya sarılmaya kiyamazken adamlar dokunurum öperim sey ederim derdim bunun amacı sevgi aşk meşk değil amacı cinsellik seni bozacak sonra yol koyacak net
- +1 yıl
Ama şöyle bişey de var nikah istiyor
- +1 yıl
Valla sen bilirsin nikahta istese evlenmeden olmaz o iş
- +1 yıl
Zaten olmaz beklemiyor bende kabul etmiyorum üç ayda neyin evlenmesi
- +1 yıl
Nikahta olsa evlenmeden olmaz gerçekten seviyorsa oda
- +1 yıl
3 ayda ne evlenmesi canım millet 2-3-4-5 sene bekliyor ondan sonra illa 4-5 sene olacak diye bişi yok 1-2 senede olur ama öyle hemen cinsellikle ıvır zıvır olmaz yanlış
- +1 yıl
Bu kadar acele edip seninle olmak istiyorsa amacı cinsellik net kim ne derse desin gitsin hayat kadınları ile yapsın o kadar azdiysa
- +1 yıl
Ya adamım yaşı geçiyor belkıde o yüzden evlenmek istiyor valla kafam karmakarışık belki sevmiyor
- +1 yıl
Valla hayat senin hayatın bişey diyemem yanlışa doğruya gidecek sensin ben değil benimde yaşım geçiyor 30 u gördüm
- +1 yıl
Hayırlısı ya 🙏🌼💕
- +1 yıl
Aynen öyle sen bilirsin yinede hayât senin konuşmak istersen yaz konuşuruz istemezsen saygı duyarım
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılKalbine güven
02 Yorumla- +1 yıl
Ya her tartışmamizda ayrılıyor herşeye trip atiyo oda yetmezmiş gibi iftira atiyo aldatiyosun diyo ben buna nasıl güveneyim
- +1 yıl
O zaman yapma
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bence
02 Yorumla- +1 yıl
Vermiyorum diye soğuk davranıyor uzaklaşıyor
- +1 yıl
O zaman ya ver ya da ayrıl.
Hayır etme kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılyalan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVir vir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın güvenme!
02 Yorumla- +1 yıl
Güvenmiyorum zaten üç ayda ne evlenmesi ailemle tanışmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılVerme sakın
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsakınnnn
00 Yorumla erken daha
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyor işte
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne