21 yaşındayım. 42 yaşında biriyle tanıştım diyetisyen kendisi. bi kaç aydır birlikte oluyoruz. Çok güzel genç gösteriyor. ve anlayışlı biri. Uzun boyluyum ve sporcuyum belki de bundan hoşlanıyor. Cinsel olarak çok arzuluyoruz uyumluyuz ama hiç evlilik olarak görmedim. Evlenmeyi istiyor sürekli yanımda olmak istiyor. O yaşlandığında ben hala küçük olucam. Ne yapmam gerek bilmiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Annen yasindakiyle evlen de senin en istekli zamaninda gotunu donsun sana
:/
Hakediyosun
Nedeeen
Ayrıl mı diyosun yoksa evlenme mı diyosun anlamdım
Evlen sen gör gününü diyorum kapiş xdkşhs
Manyak kdlsjxks
Bir erkek niye kendinden büyük biriyle hatta annesi yaşindaki kadinla bir olurki? Ben böyle erkeklere erkek demiyorum 🙃
Onuda genç kızlar düşünsün
Sebep? Bundan genç kizlara ne erkek mi kalmadi ehabqhd
Çoğu anlayışsız ve çok baskın. Ciddi ilişkim vardı sürekli kafasında kuruyordu onca şey yaşadık ama sabah akşam konuşmak istiyordu
Merak etme bende ilk defa büyük biriyleyim
Böyle birisi gözümde kendinden çooooook yaş büyük yaşlı erkekle evleneceğini düşünen genç kız gibi. Aslinda o adam onu kullaniyo ayni şekilde sen genceciksin o kadin seni kullaniyo. Şimdi diyceksin karsilikli zevk var kullanma olmuyo diye hayır bi kere denklik yok ortada anliyo musun sizlerin evliliği asla düşünülemez seni illaki çocugu gibi görücek evlilik bu demek değil evlilik arkadaslik demek ayni zamanda sen hiç onun sana yetişebileceğini zannediyor musun? Sen deli dolu hayatin baharindayken onun bir yerleri agrimaya baslayacak sen gezip tozmak istiyceksin ama o sana yetişemeyecek sen çocuk isteyeceksin o istese bile biyolojik yapisi zaten buna izin vermeyecek sen koşmak isteyeceksin sen yürüsen o koşsa bile sana yetişemeyecek
Bende bu yüzden istemiyorum evlilik falan
Evlenmeyecegin biriyle neden kalbini kirletiyosunki
Güzel biri çünkü
saygı sevgi var yaşı genç olsaydı daha farklı olurdu
Peki bi şey demiycem
Deee
Yanlış olduğunu biliyorum zaten bi sürelik bişey benimki. O da cinsellik için kullanıyor beni ama neden evlilik ister
Ne desem senin önyargılarin var bir şey değistirememki
Yazdığın herşeyi anladım
Ayrılıdım bi süre sonra niyetimi de belli ederim
Genç ve dik erkeğin ölene kadar ona bakacak olmasi belki cezbedicidir her anlamda ;)))
Bakmam tabiki çok saçma
Evlenirseniz mecbur bakacaksin işte o da bunu biliyor her türlü ihtiyacini karsilamis olacaksin bunu onun yaşlarindaki bi erkek karşilayamaz çunku zaten kalkmaz kalksa bile genç biri kadar tatmin edemez
İşte bu anlamda kullanmak budur
Böyle düşününce kadın bencillik etmiş gibi oluyor. Kendi yaşında biri yerine genç birini istemek. Kadınlar belli yaştan sonra erkekler gibi isteği azalmaz mı
Yok bazilari daha da fenalasiyo hele şu bi 10 senesi var seni 10 sene kullanir sonra dotunu döner 😂
Hem maddi ihtiyac hem manevi hem cinsel oh ne âlâ kadin sen gibi saf varken niye kendi dengini istesin
Maddi durumu iyi diyetisyen zaten klinikte tanıştık. Biliyorum zaten benimle yaşadığını gençliğinde yaşamamıştır belki ve kullanıyor. Saf olduk iyi mi 😂
Maddi durumu iyi olsa ne hep daha fazlasini isteyen biriyse demekki 🤫
Daha fazla devam ettirmenin lüzumu yok bana zarar verir bu
Onunla en az 10 yıl aynı evde yaşa. Seni inanılmaz mutlu eder. Evlenebilirsin de.
Çok seviyorum ama evlilik zor ya
Evlenme aynı evde yaşa. Çocuğu var mı bu kadının. İyi doyurabiliyormusun
Çocuğu yok
evlen bence evlenmeden olmaz zina büyük gunah
Çoook ama çoook ama çok zenginse belkş :)
Durumu iyi
Evlen sosyal çevrem değişsin
Ailem çevrem sıkıntı yapar valla küsmek zorunda kalırım
Ailemle
42 yaşında kadınla ne evlenmesi derler iş oraya giderse
Erkek yapacağı hiç kimseye bir şey sormaz laf ettirmez. Bu kafada olursan sorun olmaz benim kararım diyeceksin laf eden olursada beni sevmiyor adlederim de
Sende 42 deme 29 de
Aslında hiç uğraşmayacaksın. Evlilik olmamasına ikna edebilirsem iyi olur
Yaşı olduğu belli ama zayıf ve bakımlı biri aşık oldum resmen
Sen aileni ikna et kadını değil
Eğlen takıl bir iki ay daha. Evliliği ciddi ciddi konuşmaya başlarsa hemen uzaklaş
İlla evlilik derse uzaklaşırım
Annen yaşında ya cidden sizde nasıl bir mide var anlamış değilim
Aşık oldum kendime hakim olamıyorum
evlilik değilde böyle yaşamaya devam edin hatta onun evine taşın daha güzel olur
Ay yok ben korkarım.😨
Nedeeen
Biraz daha basmaya devam et sonra yol ver
Bencede
Daha fazlası saçma olur
Olmaz
Neden