Oral dışında mükemmel bir sevgiliniz var. Yine de eksiklik hisseder misiniz? Oral seksi yapsa da beceremiyor yeterince iyi. İstediğiniz gibi vs. Ama onun dışında sekste mükemmelsiniz. Size olan isteği tutkusu bunu yansıtma şekli doyumsuzluğu fiziği kokusu her şeyi sizi etkiliyor. Yine de eksiklik hisseder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey bu denli arzu dolu bir birleşmeyle yaşanıyor ve seksüel anlamda güçlü bir tahrik oluyorken, oral yapamaması çok ironik ve üzücü olurdu, eksiklik duygusu da olurdu sanırım ama yine de buna rağmen o ilişkiyi sürdürürdüm sanırım :)
014 Yorumla- +1 yıl
Oral, Anayasa'nın ilk üç maddesi gibi olmalı. Değiştirilememeli ve değiştirilmesi teklif dahi edilmemeli hjkfhfsf
Soran+1 yılHiç yapmadım eski sevgililerim beni buna zorlamazdı. Ona da yapıyorum ama beceremediğimi biliyorum. İkimizde bunun farkındayız. Bu arada yapmayı da ben istiyorum yine zorlama yok
- +1 yıl
Yani ifade ettiğin gibi yoğun bir tutkuyla birleşme yaşıyorsanız, oral konusunda da sınırsız davranman lazım sanki. Hani böyle büyük bir açlıkla ağzına alman, kendinden geçercesine yalayıp emmen gerekiyormuş gibi bir sahne canlandı gözümde. Kendini rahat bırak, “Yapamıyorum galiba” gibi bir kaygı taşıma, seks sadece bedenlerin özgürleşmesi değil, aynı zamanda zihnin de özgürleşmesi demek, o yüzden zihninde yapamadığına dair bir soru işaretine yer verme, kendine has bir biçimde yapıyorsundur belki, sınırlarını aşmayı dene :)
Soran+1 yılÖyle düşüncem olsa hiç yapamam tam tersi biz aştık bunu. Kendime güvenirim ve tam teslimiyet sunarım. Sorun ağzım küçük öğürme refleksim var ve o çok kalın. Zorlanıyorum. Elimi kullanmayı da bilmiyorum pek. Bu yani mevzu
- +1 yıl
Hmm anladım, ağzının küçük olması aslında partnerin açısından fazlasıyla tahrik edici bir durum. Benzer şeyleri yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni. Bu durumda ağzına almaktan çok, yalayarak eyleme geçmen senin için daha uygun olur sanki, bilemedim çünkü o cinsellik kendi içinde sınırsız ve kuralsız bir şey :)
Soran+1 yılYalıyorum evet ama hani şu kapanıp arka arkaya durmadan inip kalkma kafa hareketi var ya ben onu yapamıyorum yapsam bile boğazıma çarptığı için uzun süre yapma şansım yok öğürme durumu oluyor. Gözlerimden yaş geliyor. İnan bana bu zamana kadar yapmadım yapmak da pek istemedim açıkçası ama ona yapmak istiyorum. İğrenmiyorum Bi kere. Napmam lazım bilmiyorum. O eksiklik hissetmediğini söylüyor ama ben mükemmel olmak istiyorum
- +1 yıl
Bence onu mutlu etmeye dair zihninde, kalbinde bu duyguyu pekiştirmen bile çok güzel bir hareket. Yani her şeyiyle onu önemsemen, onu mutlu etmeye dair kendini böyle akışına bırakman çok değerli. Bu yaptıkların karşısında fazlasıyla tahrik olduğunu düşünüyorum zaten, yani boğazına kadar almaya çabalaman, bir erkek için aşırı kışkırtıcı ve rahatlatıcı bir hareket. Cinsellikte çiftlerin birbirinden iğrenmemesi, her şeyiyle birbirlerini hissedebilmeleri de çok önemli, başka türlü insan birbirinde tamamlanıp birbirini hissedemez çünkü. Belki biraz daha yavaş ve ritmik hareketlerle ağzına almayı deneyebilirsin, arada tükürerek filan...
Soran+1 yılTükürmek? Gerekli mi bu ağzım ıslak yani yaparken istemsiz Bi ton su çıkıyor zaten üstüne. Evet ayrıca o da tam olarak senin gibi düşünüyor ona düşkün olmam hoşuna gidiyor tutkum bağlılığım. Ama o bana rimming bile yapıyor ben bunu yapamıyorum daha puff
- +1 yıl
Yani kendisine bu denli özenli, her şeyiyle hisseden bir kadına da rimming yapılsın lütfen. Bence bu halinle dahi partnerini fazlasıyla tahrik edip mutlu ediyorsundur emin ol. Öğürmelerin senin açından biraz sıkıntılı olsa da erkek arkadaşın için ereksiyonun daha da çoğalıp uzadığı bir döngüye sebep olur. Benim için partnerime karşı daha sert olacağım bir şeye dönüşür en azından.
Soran+1 yılUmarım bu hep böyle devam eder. Bi gün bu halim yeterli gelmezse üzülürüm epeyce
- +1 yıl
Ne kadar tatlısın ya, özverili olman çok güzel. Bence öyle bir şeyin olması sözkonusu değil, için rahat olsun :)
Soran+1 yılUmarım öyle olur ve sende umarım sana böyle değer veren biriyle olursun. İnsan gerçekten hayattan keyif alıyor böyle bi ilişkin olduğunda
- +1 yıl
Kesinlikle dediğin gibi, o yüzden senin bu özenli halini, sevgi ve tutku dolu oluşunu görünce biraz kıskanmadım desem yalan olur :) Şanslı erkekmiş. Senin gibi kadınlar da varmış, çok güzel.
Soran+1 yılTeşekkür ederim bende şanslı Bi kadınım ona sahip olduğum için :) sana da bol şans diliyorum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani benim keyif alacağım şey karşımdakini rahatsız ediyorsa istemem bile..
Bu karşındaki insana saygı duymaktır.
Onu sadece cinsel bi obje olarak görmemektir.04 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız etmiyor bilakis istiyorum ama becerim yok
- +1 yıl
Temel mentalite bence şu olmalı;
*karşılıklı mutlu olabilmek.
Bu çok da büyütülecek önem verilecek bir mesele değil daha mühim konular var hayatta 😊
Soran+1 yılEksiklik hissetmiyorum diyor zaten ama anladığım kadarıyla bu beni sevdiği için verdiği Bi cevap. Takılsaydı illa oral derdi gbi
- +1 yıl
Herkesin önem verdiği şeyler farklıdır..
Uyumu bulduysanız keyfini çıkartın gerisini bosverin 😊
+1 yıloral güzel ve ateşli bir s... için önemli ön hazırlık ya da geciktirme ya da uçurma tarzı bişey yani oralsız direk s... biraz tatlısız yemeğe benzer benim için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOralsız bi evlilik. Hiç yapmadım yaptırmadı. Hiçç hem de. Eksikliği var. Ama sen sekste mükemmel filan ddiyosun. Tutku var diyosun. Belki o zaman eksikliğini hissetmezdim
00 Yorumla
+1 yılBen oral yapmayan midesi bulanan biri ile evliyim insan ister yani ama yapacak blsey yok
00 Yorumla
+1 yılkadın yapamasa da sorun değil , önemli olan kadının utlu olması. ona erkek mutlaka yapmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapmayı sevdiğim için sıkıntı yok
102 Yorumla
Soran+1 yılBende onda seviyorum ama becerim yok
Cevap sahibi+1 yılÇok da zor bişey değil aslında
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral şart ve önemli ya yine de eksikliğini hissederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmek ve oral kırmızı çizgidir yapmakta yapılması dave hatta seksten daha çok zevkli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Bence önemli kadın da erkekte iyi yapıyor olmalı tek taraflı olmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hissederim ya nasıl olacaksa da yine yalamalı bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılyaşamadan kimse onun eksikliğini hissedip hissetmediğini ezbere söyleyemez partnerine sor
04 Yorumla
Soran+1 yılHissetmediğini söylüyor. Soru yaşayanlar için zaten niye üstüne alındın
- +1 yıl
yaşamaktan kastım o değil sen kendini o kadar övmüşsünki seninle yaşamayan bilemez dedim o yüzden partnerine sor dedim yanlış anladın :)
Soran+1 yılİste hissetmiyorum dedi yine de merak ettim ne diceklerini insanların sordum
- +1 yıl
anladım peki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapa yapa alısırşın onemlı olan doğru kişiyle yapman doğru kısı mı Şu an
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru kişi
Cevap sahibi+1 yılYaşlar nedir
+1 yılOral yapmayı çok seviyorum yapılmasını da severim ama cinsellik varsa oral olmasa da olur
00 YorumlaBence cinselikle püf nokta
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır değil kim demiş
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsıkıntı guzel oral yapmak zorunda
40 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmazımdir benim için oral seks
00 Yorumla
+1 yılevet olmazsa olmaz benim için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. oral kadının değil erkeğin görevidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet önemli güzel yapılması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılön sevişmeyi ateşleyen oraldır.
00 YorumlaKadına mutlaka yapılmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAzda yapsa yeterliduir ekskilik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltakıntı varsa olsun ister. bu oral işi 70 lerde başlamış
00 Yorumla
+1 yılHayır tsbikide
00 Yorumla
+1 yılLan daha ne olsun illa oral mı olcak saçmalamayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yapmam yaptırmam haram sonuçta
00 YorumlaOral yapması mi yapılması mi
13 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamayı okursan
Soran+1 yılİşte ben mükemmel olmak istiyorum ama
+1 yılOyle bir kizda varsin oral olmasin
00 YorumlaBence önemli
00 YorumlaOralsiz seks olmaz
00 YorumlaSak. so yoksa olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılcok zewklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence sorun değil zamanla öğretirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır hissetmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşmesi yeterli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılönemli tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım