Cinsel Yaşam Kadınlar neden hep misyoner pozisyonda oral yapılmasını seviyor. Izlemek hoşlarınamı gidiyor? Çılgınmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru yukarıda Güncellemeler+1 yıl Neden hep misyoner Kadınlar neden hep misyoner pozisyonda oral yapılmasını seviyor. Izlemek hoşlarınamı gidiyor? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Daaha cok zvk veriyor ondan bide kafasını bastiriyorsun falan 8 1 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Aynen oda böyle demişti ve böyle kafamı iyice bastırarak yaptırıyordu. Yorumla
BerivanYıldızAksoy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Benim ve arkadaşım pelinsuyunda çok hoşuna gidiyor 5 1 Yorumla Erhancanlar +1 yıl Nasıl yani, gerçekten mi? Nerde şahit oldun ki? Yorumla
özgeeeben Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl 69 da da yapılır 😝 6 2 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Evet o zaten süper olur. Ama ben doggy pozisyonda çok vajinayi yalamayı çok seviyorum. Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Yüze oturma nasıl sence @ozgeeeben Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben kucak seviyorum 9 7 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Kucakta nasıl yalıcak ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hi pardon yanlış okumuşum 🙈🙈🙈 Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Karıştırdın kız 😂kafa başka yerde demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Direkt pozisyon olarak düşündüm Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Önce misyoner de oral sonra bacak arasında girip gögüsleri agza alıp ileri geri hızlı hızlı devam Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl He anladım direk posşzyonda olmaz ki blraz arzular durmak lazım Yorumla Cakamona +1 yıl Buyurun sizi kucağa alalım☺️😉 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Misyoner pozisyonda oral nasıl yapılıyor mk 2 3 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Bacaklarını iyice yana açıyorsun belinin altına yastık koyuyoyrsun vajina mis gibi ortaya çıkıyor ve o şekilde kafayı bastırarak yalatiyorsun nefes nefese kalıyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oral zaten başka türlü rahat yapılmaz ki Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Başka turludu var aslında bu. Rahatı şu an Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl ben genelde diz çöktürüp ağızlarına veriyorum 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı. Evet hoşlarına gidiyor 0 0 Yorumla
SoyPerfecto Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yoo sevmiyoruz 3 13 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Genelde öyle yapmamı istedi eski sevgilm Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Hangi pozisyonda seversin peki Yorumla SoyPerfecto +1 yıl hiçbirinde sevmem iğrnç bişi Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Düz seks yani senin ki Yorumla SoyPerfecto +1 yıl ayn Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Oral falan odamı yok Yorumla SoyPerfecto +1 yıl pis misiniz lan Yorumla SoyPerfecto +1 yıl hayvandan farkınız yok Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Hayvan mı abartıyorsun kız sen sevmiyor olabilirsin seven çok kişi var sadece olay bu abartılacak bişi değil yani o kadar Yorumla SoyPerfecto +1 yıl ne kadar zararlı senin haberin var mı acaba Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Biliyom hijyen açısından zararlı illaki zararları var bununda ama kime ne anlatanbilecen mi onu yapan onuda düşüyor dur illaki Yorumla SoyPerfecto +1 yıl düşünmekle iş yürümüyor ama Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Evet doğru dur yurumıyor.. Normalde bende sevmem ama bazı insanlar seviyor demek istediğim bu benim..💋🤷 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Misyoner ne 3 12 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Yanı erkek bacak arasında vajinayı yalaması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrendim artık çok geç Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Şimdi uygulamak istersin😁😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ben ismini bilmiyodum sadece Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Öğrendin şimdi mutlumusun sen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 😂😂 Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Haha 😂 başka merak ettiğin var mı gel bi dm gizli istek at Bekliyorum seni 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen SX hocasımısın😂😂 Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Yok çok şükür ama bilmediğimiz bimnok yok sanırım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Shhshshshs Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Gizli gittin mi? Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Denemek ıstermisin Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. mısyonerde guzel ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daaha cok zvk veriyor ondan bide kafasını bastiriyorsun falan
Aynen oda böyle demişti ve böyle kafamı iyice bastırarak yaptırıyordu.
Benim ve arkadaşım pelinsuyunda çok hoşuna gidiyor
Nasıl yani, gerçekten mi? Nerde şahit oldun ki?
69 da da yapılır 😝
Evet o zaten süper olur. Ama ben doggy pozisyonda çok vajinayi yalamayı çok seviyorum.
Yüze oturma nasıl sence @ozgeeeben
Ben kucak seviyorum
Kucakta nasıl yalıcak ki
Hi pardon yanlış okumuşum 🙈🙈🙈
Karıştırdın kız 😂kafa başka yerde demek
Direkt pozisyon olarak düşündüm
Önce misyoner de oral sonra bacak arasında girip gögüsleri agza alıp ileri geri hızlı hızlı devam
He anladım direk posşzyonda olmaz ki blraz arzular durmak lazım
Buyurun sizi kucağa alalım☺️😉
Misyoner pozisyonda oral nasıl yapılıyor mk
Bacaklarını iyice yana açıyorsun belinin altına yastık koyuyoyrsun vajina mis gibi ortaya çıkıyor ve o şekilde kafayı bastırarak yalatiyorsun nefes nefese kalıyoruz
Oral zaten başka türlü rahat yapılmaz ki
Başka turludu var aslında bu. Rahatı şu an
ben genelde diz çöktürüp ağızlarına veriyorum
Evet hoşlarına gidiyor
yoo sevmiyoruz
Genelde öyle yapmamı istedi eski sevgilm
Hangi pozisyonda seversin peki
hiçbirinde sevmem iğrnç bişi
Düz seks yani senin ki
ayn
Oral falan odamı yok
pis misiniz lan
hayvandan farkınız yok
Hayvan mı abartıyorsun kız sen sevmiyor olabilirsin seven çok kişi var sadece olay bu abartılacak bişi değil yani o kadar
ne kadar zararlı senin haberin var mı acaba
Biliyom hijyen açısından zararlı illaki zararları var bununda ama kime ne anlatanbilecen mi onu yapan onuda düşüyor dur illaki
düşünmekle iş yürümüyor ama
Evet doğru dur yurumıyor.. Normalde bende sevmem ama bazı insanlar seviyor demek istediğim bu benim..💋🤷
Misyoner ne
Yanı erkek bacak arasında vajinayı yalaması
Öğrendim artık çok geç
Şimdi uygulamak istersin😁😉
Hayır ben ismini bilmiyodum sadece
Öğrendin şimdi mutlumusun sen 😂
Evet 😂😂
Haha 😂 başka merak ettiğin var mı gel bi dm gizli istek at Bekliyorum seni 😂
Sen SX hocasımısın😂😂
Yok çok şükür ama bilmediğimiz bimnok yok sanırım 😂
Shhshshshs
Gizli gittin mi?