Eşim dediğim insana ofkeliyim. . bazı şeyleri yüzüne karşı söyledim. Bilerek. Beni manipüle ettiğini sabır gösterdiğimi açık açık söyledim aslında yıllarca uyardım söyledim hafife almış sanırımki sonunda O bazı şeylerin bende değiştiğini farketti şimdi Melek Melek gibi davranıyor eviyle ilgileniyor vs vs. Ama benim artık aklıma bir adam girdi bile. Kusura bakmasın artık oda. Saygısızca hareketler insanı sogutuyormus sizde eşinizi aldattiginizda hak ettiğini düşündünüz mü. Şu an cinsel bı aldatma olmadı ama hayatıma sectigim bu adamı davet edecgim elbette.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu durumda hissettiğiniz duyguları anlıyorum, ancak bu gibi durumların çözümü için sakin bir şekilde düşünmek ve dikkatli olmak önemlidir. Eşinizle yaşadığınız sorunların üstesinden gelmek için iletişim yoluyla bir çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Ancak, başka biriyle ilişkiye girmek, durumu karmaşıklaştırabilir ve herkes için daha fazla zorluk yaratabilir. Bu durumu dikkatlice düşünmek ve duygularınızı anlamak için zaman ayırmanız önemlidir. Eşinizle olan ilişkinizi ve duygularınızı netleştirmek için bir adım atmadan önce içsel bir denge bulmanız gerekebilir.
Eşinizi aldatma konusunda haklılık hissi duymak doğal olabilir, ancak genellikle bu tür eylemler daha fazla acı ve karmaşıklık getirir. Oluşabilecek sonuçları ve duygusal etkileri düşünmek, dikkatlice karar vermeniz için önemli bir adım olacaktır. Bu durumda, içsel duygularınızı anlamak ve bu konuda net bir şekilde düşünmek için destek alabileceğiniz bir arkadaşınız veya terapistinizle konuşmak faydalı olabilir
Eşinizle olan ilişkinizde yaşadığınız sıkıntıları iletişim yoluyla çözmeye çalışmak, duygusal sağlığınızı korumanız ve başkalarının da etkilenmemesi için önemli olacaktır. Belki de eşinizle konuşarak, hislerinizi açıklamanın ve birlikte çözüm aramanın zamanı gelmiştir. Ancak yarın olursa olsun bu senin ahlaksız bir kadın olduğunu gösteriyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAhlaksızligi değil ancak mutsuzluğu iliklerime kadar yaşamış birisi olarak hiç vicdanim sizlamiyor emin ol. Eşimi yıllarca uyardim. son dakka kala degisti istediğim sorumlulukları aldı fakat o geç kaldı neyse inan ben çok huzurluyum hemde çok. O bunu hak etti ve hak ettiğini çeksin zaten yüzüne söyledim. senin gibi erkekler ancak aldatilmayi hak ediyir.
- +1 yıl
Senin gibi kadınlarla kurşun hak ediyor umarım en kısa zamanda kocan alnına bir kurşun sıkar
Soran+1 yılKurşun mu? Hah
En İyi Cevaplar
+1 yılAldatmak asla çözüm değildir, ceza olarak da verilmemeli. Tek şart aldatılmaya aldatmakla karşılık vermekse olabilir.
Benim annemle babam da evlendiklerinden beri uyumsuz kafa yapılarına sahip. Babam baskıcı, manipüleci, aşağılayıp küçümseyici tavırları var. Annem yıllarca çekti bu durumdan. En son boşanma kararı aldı. Boşanıp tekrar evlendiler babam düzeldi diye orası ayrı konu. Ama ikisinden biri diğerini aldatmış olsaydı ona anne veya baba demezdim, hayatımdan çıkarırdım. Belki size zalimce gelebilir ancak aldatmak bir anlık boş bulunmakla olacak şey değil. şu an rastgele biri gelse onla yatmak isteyen kişinin abaza falan olması lazım. Aldatma, boşan. Seni kaybetmek onun için en büyük ceza olur. Aldatırsan hem akraba içinde hem hukuken hem de manevi boyutta tek suçlu sen olursun. Kimse sana o hak etti iyi yaptın demeyecek. O zaman ayrılsaydın neden aldattın diyecekler.01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyormusun onca kadın var ama kimse onların aldattiklarina bilmiyor. Eşim aldattigimi söylemeye kalkamayacak kadar hukuken bile kötü durumda. . o buna cesaret bile edemez. Hem hala seviyor beni kazanmaya çalışıyor hemde her yönden bana gebe. Yaptığı şeyler kendi itibarını yerle bir eder.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYap gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılBüyük bir zevkle 👍
Cevap sahibi+1 yılZevkle olması doğal 🙂
Soran+1 yılHak edene. :)
Soran+1 yılHeralde öyledir. İstediğim adam dolayısı ile büyük zevk olcak
Cevap sahibi+1 yılŞanslı🙂
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldat bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi psikolojisi sikilsin. 👍
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
38Cevap
Cinsellik konusunda 647 cevap paylaştı. Sende bir bölümde artık degistigini söylemişsin bence biraz frene baş gerekirse biraz soyutla kendini eşinle biraz daha zaman geçirmeye çalış ve yine olmazsa ayrıl. Aldatan insan olma.. inan çok pişman olursun.. bir abi kardeş arkadaş fikri olsun yapma kardes
05 Yorumla
Soran+1 yılAldatan insan olmak. Ezilen ve enayi yerine konulmuş onuru ile gurur ile oynanan kadın olmaktan daha iyi. Ben abi bu adama defalarca psikolojimi bozacak şeyleri yapmamasini söylemiştim dagiildigimi gördüğünde o da pişman oldu ama artık o zogayi yiyecek bende sevdiğim adamla nanaleri. Kendisi bilir orada kapı ya gider ya da sabreder. Kendine kalmış
- +1 yıl
Sen çok haklısın fakat aldatma boşa gitsin bizim ulkemizde bu durum erkek için çapkınlık delikanlılık kadın için o. ospuluk sayılıyor. İnan sonunda kimse kocası bunu hak etti demez. Sende sana ilgi gösterdi diye bir başka adamın eğlenceli geçirdiği zaman dilimi olursun. Kırıcı olduysam özür dilerim.. fakat biliyorsun ki gerçek bu
Soran+1 yılHer aldatan kadının adımı duyuluyor? Ayrıca o benim adımıi çıkarmaya gotu yetmez artık. rEğer böyle bir adım atarsa. Madde kullanımından içeriye attiririm onu.
Soran+1 yılTeşekkürler. Evt nafile artık.
Yani bilemedim anlattıarınız bir hak bağlamında değerlendirilebilir mi. Ama sanki evlilik kimliği altında, kendinize olan saygı çerçevesinde yapmak çok da etik değil bana kalırsa. Boşanmadan sonra elbette sorguya daha kapalı bir hâl alır konu. Yine de sizin düşünceleriniz, yargılamaya hakkımız yok. Nihayetinde kişi yaşadığını bilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilerek zaten yapacagim ben bunu yapacağımı yuzune söyledim zaten.
Aldatacağına boşanmak gibi bir çözüm de var, böyle yaparak kocanı değil kendini aldatmış oluyorsun.
44 Yorumla
Soran+1 yılAh evt cozum var değil mi bulmiyorduk tabi (!)
Soran+1 yılAmacım zaten boşanmadan ona bunu yaşatmak. .
- Cinsellik konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapma... Bir insan için aldatılmak ağır bir travma. Boşan, sonra ne b.. k yersen ye. Aldatırken eşine sorumluluk, kabahat yükleyemezsin çünkü ayrılmak yerine aldatmayı seçen sen olacaksın. Aldatmak bir tercihtir çünkü, zorunluluk değil.
10 Yorumla görünüşe göre artık geri dönüşü olmayan bir yola girmişsin. çocuk da yoksa hayatına mutlu bir şekilde devam etmen çok daha kolay olacaktır. aldatmak yerine neden boşanmayı düşünmüyorsun peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılbana yaptıklarının bedelini bı ödesin koca sıfatı altinda onurunu gururunu erkekliğinin psikolojisini * ondan sonra. Zaten kendi tıpış tipis gider.
Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen eşinden iyice soğumuşsun ve artik ne yaparaa yapsin tekrar ısinamazsin aldatmaya meğillisin ve sanirim baska birine kaptirmissın kendini onemli olan aldatirsan nasil hissedeceğin sonrasında pişman olmak var
04 Yorumla
Soran+1 yılPismanlikmi? Bunu daha üç yıl önce soyleselerdi evt derdim. Ama şu an asla. O bunu hak etti. Aldatmaya meyilli değilim ben zaten aldatacagim. kişi şahıs her şey belli.
Soran+1 yılAynen.
+1 yılKendine alçaklığı namussuzluğu yakıştırabiliyorsan aldatabilirsin tabi aldatmaya karşıyımdır ne olursa olsun olmuyorsa boşan aklındaki adama git ne yapıyorsan yap
010 Yorumla
Soran+1 yılBu alçaklık değilmiş. Bu namussuzluk ta değilmiş bu tercihmis.
- +1 yıl
Bence her ikisi de oluyor ve bu sıfatlara sahip olmayı istemek de senin tercihin oluyor
Soran+1 yılNe güzel özgürlük o halde.
- +1 yıl
Özgürlük diye bir şey olsaydı yasalar olmazdı özgürlük deyip gelip evini ateşe versem hoş bir şey olmazdı bence
Soran+1 yılO benim evimi yaktı ama.
- +1 yıl
Sana taş atana sen gül hediye et ser büyükler belki utanıp vicdan azabı çeker. Aldatırsan seni boşar 3 gün sonra unutur ama erdemli bir şekilde boşanırsan iyi niyetle yaklaşırsan ömrünün sonuna kadar vicdan azabıyla erir.
Soran+1 yılBen yorumlarda yazmıştım. Aldatacagimi ve istersen beni boşayabilirsin dedim. bu senin tercihin ya sabredersin ya sabretmezssin dedim
Soran+1 yılO beni bırak üç günü 3 yüzyıl gecse unutamaz artık.
- +1 yıl
Yine de hoş bir şey değil aldatılmış ve hayatı mahvolmuş birisi olarak hiç desteklediğim bir şey değil
Soran+1 yılAldatılmak ve benzerleriinden sonra destekledigim bir şey. .
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni hayli yıpratmış ve sadece kendisinin bir seçenek olduğunu düşünmesini istemiyorsun. Başkaları da var bak demek istiyorsun. Tek sefere mahsus bir birliktelik mi olacak bu peki yoksa devam edecek misin o kişiyle ilişkiye?
06 Yorumla
Soran+1 yılTek seferlik adam bulmanin kadın için hiç bir anlamı yoktur zwvkide olmaz hiç bir yönden. Ama bulduğun adam her yönden donanimli olunca ancak adam buldun dersin. Tek ilişki tabiki değil devam edicek bir iliski olduğu belli oldu..
Cevap sahibi+1 yılDavet ettin mi..
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılNasıl geçti.
Soran+1 yılAğustosta Kıbrıs'ta daha zamanı var beklesin daha çok heyecan yapar.
Cevap sahibi+1 yılAceleye gerek yok diyorsun
+1 yılaldat hakkeden kocayı aldatın s*kemeyen ilgi göstermeyen sevmeyen kocayı aldatın :D bize de ekmek çıksın
03 Yorumla
Soran+1 yılHchjdnd birgün senide aldatacak karın. Sevinen karın olacak
- +1 yıl
karım olmayacak benim çünkü evlenmicem :D
Soran+1 yılTabi :)
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. İnsanları evlilikten soğutan tiplersiniz evde kaldım korkusu ile her hıyar var diyene tuzla koşuyorsunuz sonra iğrenç ilişkilerinizi normal miş gibi anlatıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyin oznman beyfendi.
Hırslarına kurban olma dicemde gerçi senin aklına çoktan biri girmiş
20 Yorumla
+1 yıl1 adam olması tatsız. madem aldatacaksın hakkını ver ve 2-3 adam aynı anda olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTandiigim adam zaten 3 adama bedel merak etme sen.
- +1 yıl
ok merak etmem o zaman.
Cinsellik konusunda 10,8b cevap paylaştı. hikayenin devamı olsada şöle okusak 😂😂
10 YorumlaCinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sen beyninde aldatmissin yasamasi kalmis cokkk bekleme
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen. o gün en mutlu insan olacagim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygısız davranışlarından dolayı aldattım ama aldatmadan önce boşanalımda dedim he aldatırımda dedim. Uyardım ben. Yine aynısını yapınca aldattım. Sonra düzeldi kendisi
05 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👍aynen
Cevap sahibi+1 yılAma imkanın varsa ayrılmayı seçmen daha iyi değil mi
Soran+1 yılİmkanım var tabiki. sadece görsün bakalım aldatmak nasıl oluyor.
Cevap sahibi+1 yılHe o açıdan diyorsun. Umarım tanıdıgı değildir
Soran+1 yılNeden tanıdığı olsa ne olcak. Patronumla birlikte olacağım
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan siz gibi Yolluları görünce eşime bir kez daha asik oldum! Git yat bakalım başkasının altında ömür boyunca o Vicdan seni bırakmayacak yakanı
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede eşine iyi davran yoksa o boynuzlarin çıkabilir.
Soran+1 yılHiç vicdanım sizlamayacak emin ol. hatta büyük gurur duyacağımm. Yattigim adam en azından daha değerli.
Cevap sahibi+1 yılNiye sen Herkesi kendin gibi süt dilimi mi zannediyorsun
Soran+1 yılSorun çok saçma
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok aşırı derecede duygusuzmu oldu bu kadar da artık kocan hiç ilgili olmadı mı
00 Yorumla
+1 yılKendini aldatırsin etme
35 Yorumla
Soran+1 yılKendimi yıllarca ona inanarak aldatmisim zaten şimdi gerçekler zamani.
- +1 yıl
Ben kaşınıyorum diyorsun
Soran+1 yılHak ettiğimle olacağım diyorum :)
- +1 yıl
Kanka boku yedin
Soran+1 yılYo kanka baya heyecanlı pişmanım daha önce yapmadigima
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanladığı an bavulunu hazırla . adamın ekmeiğini ye suyunu içi ve boynuzla sonra hakettti de kimbilir sen neler yaptın
01 Yorumla
Soran+1 yılŞakamı yapıyorsun. Ne ekmeği ne suyu bende çalışıyorum benim ekmeğimj yerken dusunseydi yaotiklarini bicecegini. Anlamasiymis okumadın yorumlari heralde yüzüne söyledim aldatacagimi oda mahcup hak ettiğini biliyor.
Zamanında evli bir kadınla yattım heyecanı güzel oluyor
00 YorumlaAldatmak son çare olmalı bence
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten sona gelmisligin patlamasi.
Soran+1 yıl❤️teşekkürler canım
Cinsellik konusunda 756 cevap paylaştı. Kararlısın yani
07 Yorumla
Soran+1 yılSonsuz karardayim hatta tatil hazırlıklarımı hazırladım bile.
Soran+1 yılKibris
Soran+1 yılO adamla. ve yine o adamla sonra yine o adamla
Soran+1 yılAdam benim şehrimde kendi evinde hchdbd nerde olcak ay da değil heralde. Kendisi patronum oluyor. Ben onun yabancı dil cevirmeniyim. hchjdnd oldumu
Hersey hislerle baslar hislerle biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGazan mübarek olsun hjkfhfshf
03 Yorumla
Soran+1 yılSağol çok heyecanlıyım. Vhjfdthk
Cevap sahibi+1 yılS.. meye bekleriz diyesim geldi de neyse, bu espriyi yapmayacağım hjhfhkfsfsf
Soran+1 yılİfjfjdndn yok bekleyenim var zamanı gelince onunla.
Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boşanma yoluna gitmedin mi hiç
05 Yorumla
Soran+1 yılhak ettiğini vereyim önce ondan sonra evt.
Soran+1 yılKin duyduracak şeyler. Manipüle eziyet. Haksızlık adaletsizlik. annemle sekiz yıl gorusmeme engel odlu. Ve dahası.
Soran+1 yılHayatta tek o yok. kendini Hint kumaşı sanıyordu. Görsün bakalım ondan daha iyileri varmiymis yokmuymus.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklına nasıl girdi? O adamda ne buldun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende eşimi aldattım ama buna sebep o oldu.
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yanlış bı yol olsada senin tercihin
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. eşin seni cinsel olarak aldattı mı?
00 YorumlaCinsellik konusunda 5,2b cevap paylaştı. Boşan öyle yap kendini küçük duruma düşürme
00 YorumlaNeden yapıyorsun böyle boşan bitsin bence
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha o sukretsin seks videomu gondermedigime.
Soran+1 yılYok ama olsa diyorum
Cinsellik konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aday var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılVar
Soran+1 yılVolkan
Soran+1 yılPatronum
İyi düşün
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍 düşündüm son kararım. 🎉🎉🎉
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatmak ezikliktir
33 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak hak edene en güzel cevap. Sen yoksun başkası var enayi demenin en iyi şekli.
Cevap sahibi+1 yılboşan canım tutan mı var
Soran+1 yılBosasin onuda mi ben yapicam. söyledim tutanmi var.
+1 yılO adam ben olsam keske
00 Yorumla
+1 yılNedennn
00 YorumlaCinsellik konusunda 3b cevap paylaştı. Hayat senin
00 Yorumlago easy on me
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli mi o kişide
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil boşandı. Benim patronum zaten
Cevap sahibi+1 yılAdamla gorusmeye basladin mi
Soran+1 yılEvt.
Cevap sahibi+1 yılAceleci olma sen yinede
Soran+1 yılYavaş yavaş mi olayim. Zaten üç yıl önce boşanmıştı. Ve biz bu ay konuşmaya başladık bile
Cevap sahibi+1 yılBak yeni baslamissiniz onun icin yavas diyorum esinde toparlamaya başlamış kendini
Soran+1 yılTopladı kendini evt. Fakat ben dagildim
Cevap sahibi+1 yılSen cok dagilmamissin daha fazla da dagilmadan toparla kendini
Soran+1 yılNe acı bunca zamn beni anlamadı. Ve ben huzuru başkasında beni anlayacak birisinde aradım. Kalbin yönünü çevirmesi büyük bir sansmis. Şu an kalbim umutlu
Cevap sahibi+1 yılSen belkide bir bosluktasin teselli ariyorsun güvenecek siginacak bir liman gibi goruyorsun aceleci olma pisman olacağın seyler yapma soğukkanlı ol sakin ol iyice düşün her seyi
Soran+1 yılBoşluk değil abi ya aglicam şimdi. kadinim ben duygularından en emin olan türden. Volkanı görünce sevişmek istiyorum eşimi görünce aynı tas aynı hamam.
Cevap sahibi+1 yılFarkindayim fakat bende biraz daha zamana yay acele etme pisman olacagin seyler yapma diye uğraşıyorum burada gor beni duy sesimi isler daha da karmaşık hale gelmesin
Gizli Üye(25-29)+1 yılistersen siyahi bir arkadaşımı ayarlayabilirim
06 Yorumla
Soran+1 yılİstemez. benim sectigim adam var
Cevap sahibi+1 yılyok siyahiyle aldatırsan kocana daha çok koyar
Soran+1 yılSectigim adam ona siyahi adamdan daha çok koyar 😂 odttu mezunu. birde patronum kendisi çok iyi tanır.
Cevap sahibi+1 yılhahah bu siyahi arkadaşım şu an evli olgun dolgun kapalı bir kadınla takılıyor sever böyle işleri
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılBen de takıldım zamsnında
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede yaşıyorsun seni merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldu evet
00 YorumlaAldat gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl🎉🎉🎉🎉 aynen hak edenlere en güzel cevap
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı