Cinsel Yaşam İlk sevişmeniz nasıldı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Nasıl oldu gerçekçi İlk sevişmeniz nasıldı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Thayatit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl İlk defa bi kız aletimi ellemişti öpüşmüştük seviştik bayağı. Tepelik açık bi alandaydı harikaydı 0 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. anlık gelişti fakat benden 2 yaş büyük olması bayağı bernim için tecrübeli oldu ::-) 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. benden büyük biriydi oldukça güzel ve öğreticiydi 0 0 Yorumla
cokuzunbirnick Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Üniversitedeydim o zamanlar hayatımda ilk defa bir kızın elini tutmuştum aw bırak sevişmeyi :d 0 0 Yorumla
Çılgınmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Öpüşme oldu önce sonra gerisi geldi. kuafördu kendisi. onun kadın kuaföründe olmuştu. cok heyecanlı ve çok zevkliydi. Kadın benden 3 yaş büyüktü 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Sevişmedim evlenince anca 5 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl memelerimi agzina vermiştim 7 8 Yorumla muhammet0707 +1 yıl Niye Yorumla dlrax35 +1 yıl @muhammet0707 keyf Yorumla muhammet0707 +1 yıl Daha neleri var Bi bilsen Yorumla dlrax35 +1 yıl @muhammet0707 kimin Yorumla muhammet0707 +1 yıl Kızlar ın Yorumla dlrax35 +1 yıl @muhammet0707 biliyorum zaten Yorumla dlrax35 +1 yıl @muhammet0707 de bakim Yorumla muhammet0707 +1 yıl burada olmaz Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Ne olduğunu anlamadım ki değer değmez patladım 0 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Fevkaladenin fevkinde 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok güseldi burada anlatmak zor tabi 0 0 Yorumla
personel-trainer Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benim minübüste başladı. Yurt da bitti😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anlatan olmaz bence 3 27 Yorumla personel-trainer +1 yıl Her şey ulu orta anlatılmaz zaten. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer o yüzden öyle dedim🙂 Yorumla personel-trainer +1 yıl İyi dedin😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer evet Yorumla personel-trainer +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer sinirli olduğum bir dönemdeyim , uğraşmazsan sevinirim🙂 Yorumla personel-trainer +1 yıl Bir şey demedik ya. Tırnakları geçirmene gerek. Koşarak uzaklaştım🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer görüşürüzzz Yorumla personel-trainer +1 yıl Görüşürüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer 🌸 Yorumla personel-trainer +1 yıl 🌷🌷🌷 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer 🥰.🌸 Yorumla personel-trainer +1 yıl 💐💐💐☺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer 💕.💕. Yorumla personel-trainer +1 yıl Nereye kadar gidecek,😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer bilmiyorum ki Yorumla personel-trainer +1 yıl Bende bilmiyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer ebet Yorumla personel-trainer +1 yıl Ebet derken ebe demedın dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer evet dedim yani , yanlıs yazmışım. Özür dilerim Yorumla personel-trainer +1 yıl Şaka yapmıştım😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer yanlıs anladın öyle bir amacım olmadı. Evet yazmak isterken yanlıs yazmışım. Özür dilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer kendimi kötü hissettim öyle deyince Yorumla personel-trainer +1 yıl Yanlış anlayacak bir şey yok be Yorumla personel-trainer +1 yıl Duygusala bağlama yav Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @personel-trainer duygusalım yaa ondandır.. Yorumla personel-trainer +1 yıl Yaş kaç? Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. 10 dakika sürdü 4 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlık mı Yorumla Barmecide +1 yıl kötü başlangıç olmuş Yorumla Takatukacııı +1 yıl Baya iyi Yorumla Hakan10x +1 yıl Senin icin kötü deneyim 10 dk, tecübesiz insanlar deger degmez rahatlar ve kız noldugunu anlamadan kala kalır Yorumla
dlrax35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Kısa sürdü 1 8 Yorumla muratskate +1 yıl Neden ki Yorumla dlrax35 +1 yıl @muratskate arabadaydı Yorumla muratskate +1 yıl İlk arabada yapılır mı ya Yorumla dlrax35 +1 yıl @muratskate neden Yorumla muratskate +1 yıl Ev falan ayarlasaydınız Yorumla dlrax35 +1 yıl @muratskate ani oldu Yorumla muratskate +1 yıl Fiziğin güzelmiş bu arada Yorumla dlrax35 +1 yıl @muratskate teşekkür Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevismedim hic 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Acemiceydi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
İlk defa bi kız aletimi ellemişti öpüşmüştük seviştik bayağı. Tepelik açık bi alandaydı harikaydı
anlık gelişti fakat benden 2 yaş büyük olması bayağı bernim için tecrübeli oldu ::-)
benden büyük biriydi oldukça güzel ve öğreticiydi
Üniversitedeydim o zamanlar hayatımda ilk defa bir kızın elini tutmuştum aw bırak sevişmeyi :d
Öpüşme oldu önce sonra gerisi geldi. kuafördu kendisi. onun kadın kuaföründe olmuştu. cok heyecanlı ve çok zevkliydi. Kadın benden 3 yaş büyüktü
Sevişmedim evlenince anca
memelerimi agzina vermiştim
Niye
@muhammet0707 keyf
Daha neleri var Bi bilsen
@muhammet0707 kimin
Kızlar ın
@muhammet0707 biliyorum zaten
@muhammet0707 de bakim
burada olmaz
Lisede spor odasinda
15 yaşında acemi bir çaylaktım :D
Ne olduğunu anlamadım ki değer değmez patladım
Konjonktüre göre fena değildi
Fevkaladenin fevkinde
Cok güseldi burada anlatmak zor tabi
Harika, senin
Nasıl anlatacan burada şimdi
Benim minübüste başladı. Yurt da bitti😂
Anlatan olmaz bence
Her şey ulu orta anlatılmaz zaten.
@personel-trainer o yüzden öyle dedim🙂
İyi dedin😂
@personel-trainer evet
Hayır
@personel-trainer sinirli olduğum bir dönemdeyim , uğraşmazsan sevinirim🙂
Bir şey demedik ya. Tırnakları geçirmene gerek. Koşarak uzaklaştım🏃♂️🏃♂️🏃♂️🏃♂️
@personel-trainer görüşürüzzz
Görüşürüz
@personel-trainer 🌸
🌷🌷🌷
@personel-trainer 🥰.🌸
💐💐💐☺
@personel-trainer 💕.💕.
Nereye kadar gidecek,😂
@personel-trainer bilmiyorum ki
Bende bilmiyorum 😂
@personel-trainer ebet
Ebet derken ebe demedın dimi
@personel-trainer evet dedim yani , yanlıs yazmışım. Özür dilerim
Şaka yapmıştım😂😂
@personel-trainer yanlıs anladın öyle bir amacım olmadı. Evet yazmak isterken yanlıs yazmışım. Özür dilerim
@personel-trainer kendimi kötü hissettim öyle deyince
Yanlış anlayacak bir şey yok be
Duygusala bağlama yav
@personel-trainer duygusalım yaa ondandır..
Yaş kaç?
10 dakika sürdü
Anlık mı
kötü başlangıç olmuş
Baya iyi
Senin icin kötü deneyim 10 dk, tecübesiz insanlar deger degmez rahatlar ve kız noldugunu anlamadan kala kalır
En üst yani teras katta ayaküstü oldu
Çok gercekciydi kızdı
Karımla oldu evde😜
13 yaşındaki sayılıyomu
Hiç yaşamadım
Kısa sürdü
Neden ki
@muratskate arabadaydı
İlk arabada yapılır mı ya
@muratskate neden
Ev falan ayarlasaydınız
@muratskate ani oldu