Sevgilim var onu çok seviyorum karakterimiz çok iyi uyusuyor, baskasi var oda cinselikte cok iyi, cinselikte olana karsi hicbirsey hisetmiyorum hatta nefret ediyorum, beni yoldan cikardigi icin, ve karakterini sevmiyorum, yani sadece cinselik amacli iki taraflida böyle, sevgilimi biraksam digeriyle sadece birliktelik yasasam beni sevecek biri lazim, cinselik yasadigimi biraksam sadece sevgilimle cinselik yasasam o öburu kadar aktif degil, yani sevgilime karsi kendimi iyi hisetmiyorum, oda ellinden geleni yapiyor, diger kisidende uzak duruyorum, ama olmuyor ne yapiyim ben?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sana tavsiyem sevgilinden ayrılman onu haketmiyorsun
Biliyorum, ama onsuzda yapamiyorum?
Ayrıl yazık ona
Biliyorum:( cok dogru , onun gibi birini hak etmiyorim ama yapamiyorumda duygularim cok agir
Sevgilinden ayrılman her ikiniz içinde doğru karar olur
:( seviyorum cok seviyorum ama digerinede kendimi tutamiyorum
Cinsel tatmin her ilişkide önemlidir, sevgilin seni tatmin etmiyorsa bir süre sonra sevgin yerini sogukluga bırakır. Cinsel tstmin yaşadığın kişiyi düşünürsün sürekli
Ozaman sevgiliyle cinseligin bir alakasi var mı ? Yani ben cinselik cinselik diye dusundum afaya sevgi girecegi aklima gelmedi, ama ben sevgilimi cok seviyorim? Yani ondan sogumadim ama digerinide dusunuyorum
Ulaşır misin detaylı konuşalım
Kaşarın kilosuna zam geldi de sizin kaşarlığınıza paha biçilemiyor sanırım..
Boyle bi sozcuk hic duymamisrim eklerim not defterime;)
Senin gibi kaşarlara sözlükten cümleler dizsen, hani bana hani bana diye yalvarırmış. Senin not defterin doludur şimdi. boşuna yazma bi faydası olmaz..
Cokta agir konusuyordun ama etkilemiyor, aslinda etkiliyor bende bu durumdan memnun degilim:(
Seni Azad ettim. umarım karşılaşmayız. Görünür olsan engellerdim ama gizlisin. Allah senin gibi insanları bizlerden uzak eylesin.
Karsilassak asik ederdim seni kendime iki gunede birakirdkm:) oyle oluyor, amin dogru diyorsun uzak tutsun, kötu viriyim ama olmuyor yinede ayni seyi yapiyorum
Bence erkekler bendenn uzak dursun kendime faydam yokki onlara nasil faydam olsun anca zararim okadzr iyi kizlar var onlari gidip bulmuyorlar herzaman ciddiyetsizine asik oluyorlar ve hepte boyle kizlarada ayni durum, keske birbirlerinin denklerini bulsalar
Kafan mı güzel.. ))
Hahah yani, biraz oyle cunnu yani bugun pismanlik yasiyorum yani sevgilimi aldattim yani iyi degilim
Byyyy
Bence ikisini de elde tut
Olmuyor cikarsa iyi olmaz ve iyi hissetmiyorum kendimi
Anladım o zaman ikisinden de uzak ol
Aslinda bu en sonu en mantiklisi ama sevgizsiz yapamam cinselik olmadan yapabilirimde gerci ondan emin olamadim
Bence tam tersi olmalı ama neyse sen ikisine de sahip birini bulmalısın
Dogru diyosun
Zehir gibi kafam vsr demi
Aynen vala cok dogru dedinde nasil bualacam oylesini
Normale gel
Sana kaliteli f*ck bulalım
Digeri zaten kaliteli cok tecrubeli
Cinsellik dediğin mj nefret ediyorum dediğin o sadece işi s. k. s
Evet ondan nefret ediyorum, ama yani biliyorum onuda zaten onun icin yanimda
Detaylı konuşmak ister misin
İkisi bir arada olanı bul o zaman 😂
😂
Sıkma canını ya salla gitsin ikisini de keyfine bak 😂
Olmuyor iste ikisinife kaybedecem
Bence seni mutlu eden seks sadece
Oyle degil aslinda, bilmiyorum hep uzak durdum sadece erkekler istiyor diye yapiyordum ama simdide yani ilgimi cekmeye basladi
İlgini çeken tecrübeli seks yapan erkek bu belli evlilik değil
Iyide sonunda yanliz kalcam yani aslinda ikiside lazim evlenmeden olmazki
İkisini de ikna edip evlen o zaman 😂
Cifte evlilik olsa yapardim😂 ama sevmedigim biriyle niye evleneyimki cinselik icin yanimda olanla? Digerini seviyorum onunla evlenirim
Seni doyurmaz biri 😂
Sevdiğinle yaşa istemediğine verme
haklisin
Zevk alırsın en azından
Aliyorum ama digeri daha zevk veriyor sanki
Diğeri tecrübeli birisi ise müthiş zevk verir
Hemde nasil; yani cok asiri derecede, ama sevgilimin yanindada huzurluyum mutluyum degerliyimx zma digerinde zevk aliyorum karisik bi his
Özelde konuşalım mı
İyi bir durum
Sevmediğin biriyle nasıl zevkli oluyor anlamıyorum
Sadece kokusu hos geliyor, ve yani asiri derecede bilgisi var yani cok tercubeli
En iyi seks yapn adm olsa duygusal bişey yoksa zevk almam ben
Nasi ozaman birseylermi hissediyorum?
çok kötüsünüz, çook...
Okadar dogru dediniz ki
teşekkürler, sanıyorum ki fakesiniz yoksa farkında olup da bunu devam ettirmek..
Fake degilimde sadece yoldan cikmislikmi ya da kendini bilmezlikmi bilemedim
ikisi de var sanırsam diyeceğim de, kötü olduğunuuzu hızlıca kabul ettiniz. bunu niye yapıyorsunuz, maem bu kadar isteklisiniz sevgilinizi etkileyin karşılıklı güzel tatminatı sağlayınsanıza
Aslinda bu sondakinde cok haklisin, yani onu sevdigim icin yani onunla cinselik yasarirn ona kiyamiyorum onu kullaniyor gibi hissediyorum, odaklanamiyorum, ama digerini kullaniyorum yani kullanmak degilde sadece cinselik icin yznimda tutuyorum yani ona ne olursa olsun umrumda degil, ama digerini okadar cok seviyorumki, yani sevisirken bile gozlerine bakinca filan odaklanamiyorum, bakmiyorum sonra ama yani bilmiyorum sevgim karisiyor isin icine kafam karisiyor cinselige odaklanamiyorim
seviştiğiniz kişiyi mi seviyorsunuz sevgilinizi mi anlamadım
Sevgilimi cok seviyorum sevistigim kisiden midem bulaniyor
O zaman bir an önce iletişimi kesmeyi ve bitirmeyi gerektirmez mi bu durum
Haklisin yarin bunu yapicam
pekala
Sevgilinin hatası bu
Nedenki ellinden geleni yapiyor
Ama yetmiyor demek ki ya küçük ya da iktirdarsiz,
Kucuk
Ve acitmamak icin sakin davraniyor ama ben oyle deiglim
Sana deli gibi birisi lazım oda ben hsbs
😂digeri zaten deli gibi yasatiyorda sevgi yok aramizda