Cinsel Yaşam Anlık gelen sevişme isteği neden olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Anlık gelip gidiyor. Anlık gelen sevişme isteği neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Herhangi biriyle mi yoksa özellikle birini gördüğünde mi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle birnseybdegil. Yorumla naloxann +1 yıl Nasıl peki, yani biriyle ilgili değil mi Yorumla Soran +1 yıl Biriyle ilgili Yorumla naloxann +1 yıl Onu gördüğün zaman ya da düşündüğün zaman mı oluyor işte sadece Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl herkeste öyle içindeki saldıray uyanıyor. https://www.youtube.com/embed/QFsBhjO3uwM 1 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet arada baya sağlam bir şekilde geliyor öyle böyle değil ama bende çözemedim 1 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bizim icin birimizin ağına dusesin diye cunki bizde oyleyiz 1 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Uzun zamandır kendini tatmin etmediğin için olabilir. Hormonlardan dolayı. Birde libidon yüksekse. 1 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kısa devre var. Şasi yapıyordur... Kabloları kontrol edin :)) 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç sorma hem de kan ter içinde 1 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Film sahnesinden görmüş olabilirsin 1 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Hormonlardan olabilir hep mi oluyor 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. normalde olmadığından olabilirmi 1 0 Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uzun zamandir dokunmadigindan 1 1 Yorumla FlortozErkek +1 yıl Isteklimisin Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sevişmedin sanırım hiç? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bana da oluyor o an aklim basimdan gidiyor, gecince de ne yaptim ben diyorum o da neydi :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl seviş sende 6 9 Yorumla Ali3335 +1 yıl Yardım et ablası 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ali3335 ederiz amcası merak etme Yorumla Ali3335 +1 yıl Allah sabır versin 😂😂 Yorumla Ali3335 +1 yıl Bu iş karakolda biter 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @vndmxnsm ciddi misin, bende mesaj atmayı düşünüyordum sana yaşlarımız aynı hemen hemen neyse. Yorumla vndmxnsm +1 yıl Ahh bebeğim benim beni ne kadar çok istediğini biliyorum sakin ooollll. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @vndmxnsm yok yazcaktım sana da oynuyorum deyince vaz geçtim neyse iyi geceler Yorumla vndmxnsm +1 yıl İii geceler bebeğim Yorumla Ali3335 +1 yıl İyi trollemişsin 😂 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gitmesin tut onu 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Libido 1 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Azgınlık işte 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İstek arzu 1 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Azgınlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşın kaç 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 32 yas Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli misin peki bekar mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Herhangi biriyle mi yoksa özellikle birini gördüğünde mi
Öyle birnseybdegil.
Nasıl peki, yani biriyle ilgili değil mi
Biriyle ilgili
Onu gördüğün zaman ya da düşündüğün zaman mı oluyor işte sadece
herkeste öyle içindeki saldıray uyanıyor.
https://www.youtube.com/embed/QFsBhjO3uwMEvet arada baya sağlam bir şekilde geliyor öyle böyle değil ama bende çözemedim
Bizim icin birimizin ağına dusesin diye cunki bizde oyleyiz
Uzun zamandır kendini tatmin etmediğin için olabilir. Hormonlardan dolayı. Birde libidon yüksekse.
Kısa devre var. Şasi yapıyordur... Kabloları kontrol edin :))
Elektrik mi bu bı gelior bı kesiliyor
Hiç sorma hem de kan ter içinde
Film sahnesinden görmüş olabilirsin
Hormonlardan olabilir hep mi oluyor
Sormak yerine seviş bence
normalde olmadığından olabilirmi
Uzun zamandir dokunmadigindan
Isteklimisin
Sevişmedin sanırım hiç?
bana da oluyor o an aklim basimdan gidiyor, gecince de ne yaptim ben diyorum o da neydi :)
Can istiyor işte gell xmx
Bi gelip bi gidiyor mu
seviş sende
Yardım et ablası 😂
@Ali3335 ederiz amcası merak etme
Allah sabır versin 😂😂
Bu iş karakolda biter 😂
@vndmxnsm ciddi misin, bende mesaj atmayı düşünüyordum sana yaşlarımız aynı hemen hemen neyse.
Ahh bebeğim benim beni ne kadar çok istediğini biliyorum sakin ooollll.
@vndmxnsm yok yazcaktım sana da oynuyorum deyince vaz geçtim neyse iyi geceler
İii geceler bebeğim
İyi trollemişsin 😂
Daha önce yaptigin icin
Geliyor ama hiç gitmiyor
Gelince tut hemen çık üstüne 😉🥰
Gitmesin tut onu
Libido
azdın mı naptın
Azgınlık işte
İstek arzu
yok mu partnerin