Gizli Üye(30-35)+1 yılMüsaitsen seksting yapalım mı? Seni biraz boşaltıp rahatlatmama izin verirmisin? İstemezsen söyle niyetim rahatsız etmek değil gerçekten istemezsen kibarca reddedebilirsin saygı duyarım.
Daha gece burdan birini boşalttım ben bi kez boşalana kadar o peş peşe defalarca oluk oluk 5-6 defa orgazm olup boşaldı çok memnun kaldı sende memnun kalacaksın inan bana.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seksi ve seks sırasındaki duyguyu keşfedenmişsin bence veya seni yükseltecek duyguları eşin keşfedememiş. İstediğin ya da arzu ettiğin farklı şeyler var. Bu şeyleri anlayıp uygulamak önemli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yıleşinle monoton bir hale gelmiş. belliki çok mas. t yapan biriydin.
eşin kokusunu değiştirsin. karanlıkta yapın. biraz renklendirmen lazım. hep aynı yerde de yapmayın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Eşinden etkileniyor musun peki etkilenmedigin için olabilir mi ya da evlenmeden önce çok zevk alarak mastürbasyon yaptıysa bağımlılık gibi olmuştur ya da yeni evlendiysen gibi gibi seçenek var
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ten uyumu yok seni iyice tahrik edip iyice sulandirmadan sen sağlandığında girse o ilişkinin tadına doyum olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBencil seksi gir cik saniyor heyecan veremiyor sorunda bu sekste herkes iyi olamaiyor heyecan jstek arzuyu yasatamiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Buyuye inanma sne sadece seni kefeden sana zevk verecek bir partnere sahip degilsin seni hucrelerinde zevke getirip bolatalacak birini bulamamissn
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentilerin var anlaşılan ve eşin beklediğin gibi olmuyor olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben içime girerken hiç hissetmiyorum zevk sıfır napicam
- +1 yıl
Ya zevk içine girmesi değil sadece ortam olur ön sevişme VS.. Yani bir bütün olarak bişeyler eksik olabilir bence
Soran+1 yılOn sevişme yok gibi bişey zaten
- +1 yıl
İşte birşeyler eksik olunca maalesef zevk kısmı olmuyor. Bir nevi ihtiyaç gideriliyor o kadar. Bence eşinle bunu konuşabilirsin. Yani bizde evliyiz bizde de Bi dönem oldu konuştuk ve şimdi çok iyi
Başka bir erkekle denedin mi sadece tek erkek mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tek
Eşinden içten içe sevmediğin hatta tiksindiğin durumlar oluyor mu
00 YorumlaFarklı şeyler düşünsen belki de zevk alabilirsin bence öyle bişey varsa
00 Yorumla
+1 yılçünkü eşini sevmiyorsun ve mastürbasyona alışık olduğun için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol kimse eşlerinden zevk almıyor. Sıradanlıktan bıkmış oluyor insan.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon ı azalt hissizleşmeye balıyosun muhtemelen fazla masttan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Çok ilginç ama bu erken boşalma mı var bir sorun var belli
02 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma var zaten o yüzden hep çok yavaş yapıyor ben yavaştan hiç zevk almıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle aranızda muhabbet olmayabilir ya da evlenmeden önce masta alışmış olabilirsin. Son ihtimalde ilişkiden önce ön hazırlığı iyi yapmıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocanın penisiyle alakalı bir durum değil. Psikolojik olabilir hatta çok mastürbasyon yaptıysan ondan da olabilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmusallat ne alaka ya simdi konuyla. Esin ilkin mi. Bekarken cok fazla mastürbasyon yaptiysan ona alismis olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🤣 Sokup çıkıyor ise normal almazsın ele çok alıştın ondandır ya da eşin sana çekici gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi dokunuşlarına alışmışsın ve inatçı bir kişisin muhtemelen.
00 Yorumla
+1 yılSorun eşinde ozaman performansı düşük ya da başka birini hayal ediyor
08 Yorumla
Soran+1 yılO ne alaka ya o gayet istekli zevkli yapıyor bayıla bayıla
Soran+1 yılBen zevk alamıyorum diyorum sen sorun eşin diyosun
- +1 yıl
Yetersiz gelebilir sana
- +1 yıl
Odanda ayna varsa aynayı örtüyle kapat derim
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bi araştır nedenini anlarsın
Soran+1 yılSöylesene
- +1 yıl
3 harfli dediklerin ordan izleyebiliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılten uyumunuz yok demek ki
00 Yorumla Eşine karşı bir çekim, arzu kalmamış galiba sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocan biraz beceriksiz gibi geldi bana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka biri ile dene,
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanayım mı?
Cevap sahibi+1 yılboşan demedim , ama bir kere denemekten bir şey olmaz. emin olursun kocana ilgi duyup duymadıgından. belki de ondan zevk almıyorsun sadece. eğer baskasından da zevk almıyorsan konu. kocanla ilgili değildir. bu sefer seninle ilgilidir
Cevap sahibi+1 yıl3 harfli 5 harfli ile ilgiis yok. olay senin kafanın içinde. eğer eşinle rahat hissetmiyorsan ya da onu çekici bulmuyorsan zevk alamazsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyuşmazlığı olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılUyuşmasi için ne yapmam lazım
Cevap sahibi+1 yılBuradan yazmak istemiyorum..
İsterseniz detayları konuşabiliriz
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde daha kalın şeyler mi sokuyordun
00 YorumlaSanırım eşinin penisi yetersiz
Kalınlığı nasıl?00 Yorumladoktora sor bız nerden bileleim
02 Yorumla
Soran+1 yılDeneyimlisinizdir diye
+1 yılDeneyimin az mi
02 Yorumla
Soran+1 yılTek
- +1 yıl
Sebebi bu iste
hmm farklı birini dene yasak aşk xd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdami degistir dene
00 Yorumla
+1 yılBence başka bir şey var. Anlatsan dinlerim
01 Yorumla- +1 yıl
Kendi kendine yaparken ne hayal ediyorsun
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler