Ne zaman yakınlaşmaya başlasak eli göğsüme gittiği an indiriyorum eklemesine izin veremedim cok küçük olduğu icin çekiniyorum aynı resimdeki gibi bide zayıfım haliyle inceyim ne yapicam nasıl asicam bilmiyorum
Göğsüm çok küçük çekiniyorum sevgilimden, ne yapmalıyım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benim göğüslerim daha ortaokuldayken çıkmıştı ve yaşıtlarımdan erken girmiştim ergenliğe. o kadar üzülüyordum ve özeniyordum ki onlardan herhangi biri gibi olabilmeye. çocuk aklıyla dua ediyordum allahım nolur artık büyümesinler daha fazla diye. zaten bunun için bile zorbalanıyordum. şimdi iyi bir şey olduğunun farkındayım ama zamanında böyle şeylere maruz kalmak çok kötü
Bence bu durumdan utanılacak bir şey yok sizi seven size değer veren bir insan bunlara pek takılmaz bence sizde pek takılmayın sonuçta bu bedeni siz seçmediniz
Ya siz kızların bu büyük göğüs takıntınız boşuna ya bi rahat olun hattaa neyse şimdi ulu orta yazmayım gerisini😊🌹
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende oyleydim yapdirdim ve kilo aldim simdi daha oz guvenliyim vok abartili yapdirmadim imkanin varsa yapdir erkek arkadasinlada konus bunu de ben utaniyorum