Evet tabiki düşünüyorsunuz okey ama neden? Neden iyisiniz? Seksi bildiğinizi ne belirliyor size göre? Hadi bakalım bende cevaplardan anlayacağım gerçekten biliyor musunuz yoksa sallıyor musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadının mutluluğuna odaklı seksten ötesi boştur, yüzeyseldir, eğer kadın o sevişmeden halsiz bitkin başı dönerek ce karnı acıkarak cıkmadıysa , kendime bulurum nedeni, ve cok azdır bu tarz sevismelerim , onun mutlulugu doyumu benim mutlulugumdur, seksten sonra hafif başı dönmeli, uykusu gelmeli ve karnı acıklamalı halsiz kalmalı yoksa yüzeyseldir onun o an yaşadıkları düsük orgasmdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kimse kötüyüm demez zaten ama iyi olduğumu düşünüyorum bir çok değişik kadınla birlikteliğim oldu ve bunu birlikte olduklarımın sevişme sırasındaki tepkilerinden, mutluluklarından ve tekrar istemelerinden anlıyorum
00 Yorumla
Bir insanın eksilerini ve artılarını bilmesi her zaman iyidir sonuçta herkesin amacı yapmışken en iyi yapmak eksileni bilirsen onları kapatırsın bilmezsen en iyi olduğunu zannedip yanılırsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
+1 yıl5 yıldır aktif cinsel hayatım var ve tek bı kişi ile değil, fu. ckbody ilişkileri yaşadığım için farklı farklı kişilerden seks yapmayı gerçekten öğrendiğimi düşünüyorum. İddialıyım
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Benim ne düşündüğümün bir önemi yok, partnerlerimin seks sırasında verdikleri vücut tepkileri en doğru cevabı verir
20 YorumlaPardon bir şeyi anlamadım KS nin seks otoritesi seçildin de bizim mi haberimiz yok. Kim sana neden özelini anlatsın?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen eşlerinizi anlatın demedim ki neden iyisiniz dedim bu genel bir durum abartma kasma bu kadar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda iddialı değilim ama beraber olduğum kişilerden hep çok ateşli ve tadımın ayrı olduğunu yurt dışında olsam p*rno yıldızı olabileceğimi söylelerler. Demek ki bir şeyler biliyorum 🙂
31 Yorumla- +1 yıl
Denemek görmek lazım
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Tecrübe diyelim... Kadının zevk noktalarını iyi bilmek lazım. sekste zevk almak ve zevk vermek önemli 😉
00 YorumlaAceleci değilim kadını keşfetmek gerek uzun ön sevişme gerek oral olmalı kadını daha da istekli yapmadan giriş olmamalı
00 Yorumla1 kez birlikte olduğum tek gecelik ilişkilerim sonra yine arayıp özlediklerini söylüyorlar. Bence iyiyim :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. İyi olduğumu düşünemem, partnerime olan ilişki bağıma bağlı her ortama ayak uydurabilirim. Tamamen tutku ve haz eşliğinde mükemmeliğe gidilebilir.
00 Yorumlatecrübem çok. ilişkiye girdiğim kişilerin seks esnasında ve sonrasında söyledikleri de benim gördüğüm de gayet net. profesyonalim bu konuda. eşiyle seks problemi olan söylesin yardımcı olurum
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme de çok iddialıyım kadınım her tarafını yalarım ve zevkten gözleri dönene kadar girmem zirveye ulaşınca sert sert pompalarım
00 Yorumla31 yaşında bakir ve bekârım. Evlenmeden kimseyle yatmadım yatmamda. Eşimle bu anı yaşamak istiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, ben önce öpüşerek başlarım, boynunu, memelerini, göbeğini, klitorisini, vajinasını öpüp, bakarım, yalarım, kadına penisimi yalatırım, en son vajinaya girerim.
00 Yorumla
+1 yılBen bilmiyorum balla açılça söylüyorum hiç yapmadım ki
00 Yorumla
+1 yılO kadar tecrübe yok yalan atmıycam sadece İstanbul'da devamını yazmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu çok geniş kapsamlı açıklayabilirim ama diğer taraftan
00 Yorumla
+1 yılGenel de evli kadınlar ile birlikte oluyorum veya ayrılmış hepsinden tam not alıyor sence ben iyi seksi biliyor muyum
00 Yorumla
+1 yılYani karşıdakiyle uyumlu fantezilere sahipsem evet
00 Yorumla
+1 yılPartnerimin iniltileri, kulağıma "çok güzel yapıyosun "diye fısıldamaları :)
00 YorumlaVajina sadece bir delik değildir hunharca oksanmaz seks sadece sok çıkar değil bedeni iyi tanımaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biliriz tabikide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir defa yaptım. Dört yıldır da yapmıyorum. Nasılım ben de bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılyaptığım için biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer ki karşı tarafa o zevki verebiliyor san biliyorsun demektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılTecrubem yok 1 kez yaptim ondada duygu yoktu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum ben bakirim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFantezi yapmayi ve erken bosalmadigim için 😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılhayir kimse bilmiyor ki
00 YorumlaTavuk horoz ilişkisinden hallice
00 Yorumla
+1 yılYani bayağı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi