Bakireyim hiç yapmadim ama resmen kuduruyorum geceleri 20 yaşımdayım bu istekle 30 yaşıma kadar duramam sanırım evlenene kadar kendimi tutucam diye düşünüyordum ama 30 yaşına kadar evlenmeyi bekleyip duramam napıcam ya
Bende 20 yim bende evlilik dışı istemiyorum ama güvendiğim bir sevgilim olursa ve evlilik yolunda düşünüyorsam onu yüzeysel şeyler olur sanırım bilmiyorum libido düşünceme etki ediyorda olabilir fjdjksksk
Ailen iyi bizim aile evlenme napcan evlenip diyo ama cinselliğe karşılar insanız yani ne yapmamı bekliyorlar hem evlenme evlenip napcan diyolar hemde erkeklerle konuşma diyorlar
Dayanamıyorum evlenmekte istemiyorum boş geliyor evlilik kendimi kirli pis gissederim diye korkuyorum ailemde diyor evlenip napcaksin ama hicbi erkekle de konuşmamı istemiyorlar halalarim da bekar zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Birini bul her fırsatta seviş hatta istersen anal oral kızlık gitmeden neleri yapabiliyorsan yap.
Ben senin gibi kızlara hep oral seks yapmalarını öneriyorum. En azından oral seks yapın.
İşte ilerisi gelirse🥹
Gelmez, kendini bilen biri olacak ve sen de kendine hakim olacaksın elbette.
Bende 20 yim bende evlilik dışı istemiyorum ama güvendiğim bir sevgilim olursa ve evlilik yolunda düşünüyorsam onu yüzeysel şeyler olur sanırım bilmiyorum libido düşünceme etki ediyorda olabilir fjdjksksk
Klitoris uyaran vibratör, vajinayı uyaran titreşimli penis alabilirsin.
Erkek köpek al, sni çıplak görse deli gibi yalar, zevkten çıldırırsın, bu sitede bir kadın vardı, köpekle se.. s yapıyormuß.
30 yaşına kadar zaten duramazsin, neden ilişkiye girmiyorsun?
Evlenmen ya da sevgilinle yapman lazım ya da güzel bir hayat
Bol bol elini kullananlar içinde kalsin hep bisey olmaz
😂😂
Bunu izle
Bol bol mastürbasyon yapacaksın başka çaren yok
Duramiyom olmuyo
Birini evine atmayacağına göre mastürbasyon ve seksting
E yap niye kendini tutuyorsun ki
Of ya ne bileyim evlenmekte istemiyorum özenmiyorumda ama napcam yapsam kirli hissederim
Sen yaptın mi
Evet yapıyorum ve niye kendimi kirli hissedeyim ki cinsellik son derece normal bir şey
Yani evlilik yaşın geldiginde ailen bişi demez mi tamam onlara söylemezsinde🥹
Kaç yaşındasın 20 yaşındayım ben galiba duramiyom 😂
Annem cinsel ilişki yaşadığımı öğrendi ve tepki vermedi saygı duydu sonuçta çocuk değilim artık 21 yaşındayım
Ailen iyi bizim aile evlenme napcan evlenip diyo ama cinselliğe karşılar insanız yani ne yapmamı bekliyorlar hem evlenme evlenip napcan diyolar hemde erkeklerle konuşma diyorlar
Onlara söylemek zorunda değilsin
Halalarim hiç evlenmedi benim hepsi bekar ama ben evlenmesem hiç ne düşünürler acaba
Kirli pis hissederim ucuz hissederim diye korkuyorum evet normal bir şey ama toplum baskısı var içimde keşke bende senin kadar cesur olsam😔
Sana kalmış
İşte hiç evlenmezsem ne düşünürler sen kaç yaşından beri yapiyosun ki
Aşkım ben nerden biliyim ne düşünürler senin ailen sen daha iyi bilirsin ben 2 yıldır düzenli sayılır
🥹bişey demezler bence evlenmesem ama hem evlenme hemde erkeklerle konuşma diyolsr robot muyuz sırf seks için evlenmekte istemiyorum
@Senin_için_grldim kim karar veriyor buna sen mi
mastürbasyon yap ya da arkana sok
Vibratör alma zamanın gelmiş :)
Valla diyecek bişey bulamadım
23 yaşındayım bende duramıyorum artık canım istiyor ne olacak bu halimiz
Zor kirvem zor mastürbasyon anca baş ediyorum
Ben de geceleri kötü oluyorum
Bu sey degil mi ya ben
Seni tutan nedir
Dayanamıyorum evlenmekte istemiyorum boş geliyor evlilik kendimi kirli pis gissederim diye korkuyorum ailemde diyor evlenip napcaksin ama hicbi erkekle de konuşmamı istemiyorlar halalarim da bekar zaten
Yani?
Ne bileyim kendi içimde kuruntu yaparım ucuz basit hissettirir bunu yapmam
Elalem altınlarla evleniyor ama bu ömür koca derdi çekiyor ama koca derdi de çekmek istemiyorum evdeki rahatimda iyi
O zaman yapma
Ne biliyim ya kimseyi sevemiyorum zaten evlenemem ben bu gudişle çok seciciyim bence ben bu gidişle veririm birine
Ben de onu sordum zaten seni tutan ne diye
Tutan hiçbir şey yok sadece kendi kendime kuruntu yaparım diyorum hep
Hakkini verecen yapacak bişey yok
Of ya müsil mi yesem
On kadar da değil yav
Hemen koca bulmaya bak
Birine vereceksin öyleyse...👍😀
Of ya müsil mi yesem
Müsil ishal eder bee?😄
Reelde sevişme vs oldu mu hiç?
Farklı mastürbasyon yöntemleri denedin mi ayrıca?
Öğrenci misin? Okulda yok mu hiç yakışıklı erkek?
Akrep burcu musun sen?
Şimdi böylesin ilerde kaliteli zevk arayacaksın
Ya sürtme ya da anal yapacaksın
Mastürbasyon biraz olsun iyi gelmiyor mu
Yüzeysel sevis sende
Ya evlenmezsen?
Sexting yap.
Bende başa çıkamıyorum sexting yapıyorum
Sürtünerek yap
Tatmin olacaksın..
Burcun ne acaba?
Oğlak yükselen akrep
Yükselen akrep olduğu için böylesin kesin 🙂
Okuyor musun peki? Evlilik neden düşünmüyorsun? 🙂
Alakası yok bu ara çok böyleyim bu sene burçlarla alakasız
Okulum bitti ama farklı bölüm okuyup yüksek lisans yapmayı düşünüyorum evlenmek bana göre sorumluluk ve şans işi kadere bırakamam kendimi
Kadere birakma tabikide ama doğru kişiyle evlilik insanı kökten yükseltiyo aşk sevgi çok çok önemli şeyler
Kimseyi sevemiyorum inandırıcı gelmiyor hemde evlenmek sevgili yapmak boş şeyler bana göre
Karşına doğru kişi çıkmamış henüz onun için böyle düşünmen normal 🙂
Ben vericem evlenmeden dayanamıyorum hiç doğru kişide yok hepsi sahtekar valla en iyisinin karsisina güzel kadın koy düşünmeden becerir
En saf erkeği bile dişilikle ayartirsin bu zamanda
Cinsellik ayip ya da günah değil ki önemli sevgi aşk ve evlilikle taclandirmak.
Duygusuz ilişki yaşanır mi ki sence?
İşte sırf seks içinde evlenmek istemiyorum
1 kişi olsa sonu evlilikle bitecek uzunca bi sevgililik dönemin olsa peki? 🙂
Öyle bir şey yok erkek elde ettiği kadınla evlenmez ya sevgili ile yaparisn ya evlendikten sonra yaparsın ortası yok
Kadın köle oluyo sonra
Bütün kadınların ayni olmadığı gibi bütün erkeklerde ayni değildir 🙂
Erkek yaptığı kadınla neden evlensinki
Nerelisin? Muhafazakar misinizdir aile olarak vs? Kapalı mısın mesela
Aksine cinsellik beni bağlar aşık eder mesela karşına düzgün biri çıkmamış sanirim hiç ama sende haklısın tabi. ☺️
Evlilik dediğin şey ne ki bi kağıt parçası. Önemli olan sevgi aşk uyum mutluluk çoluk çocuk ve aile 🙂🙂
Hiç bilmiyorum 🙄