2 yıllık evliyim eşim ınstagramdan fake hesap açmış onu gördüm ve mesaj kutusuna baktım eski nişanlısına seninle yeniden yatmak istiyorum yazmış. Gördüm ve sorduğumda onunla böyle bir şey yaşamadığını benle kavgalı olduğu bir anda yaptığını söyleyerek ağlıyor falan. İnsan bunu neden yapar ya da birlikte olmadıysa madem neden böyle yazar demek aklında kalmış. Ama inkar ediyor. Beni nasıl böyle bir duruma soktun diyorum fake hesap kız benim olduğumu bilmiyor ki diyor. Anlayamıyorum ben ya çok üzgünüm ve aşırı soğudum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılAhaha kusura bakma da eşindeki pişkinliğin seviyesi şaka mı? Bari erkek gibi yaptığın şeyin, yediğin haltın veya hatanın arkasında mertçe dur, ağlamak ve manipüle etmek nasıl bir acizliktir. Sana böyle davranıp arkandan iş çeviren, eski nişanlısıyla yatmayı aklından çıkarmayan bir erkekten soğuman da çok anlaşılır bir şey zaten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
Cvp: Evet olsaydı moralin bozulurmuydu. Senden önceki hayatı cok etkilememeli seni senleyken olan bir durum varsa ozaman sorun, sende bir face hesap ac ve yaz bakalım nasıl ilerliyor oluruna bakıyormu pas veriyormu ozaman durum vahim
061 Yorumla
Soran+1 yılAma benimle evliyken ona yazıyor fake hesap açıyor ve eski nişanlısına yazıyor bu geçmişi değil ki
Soran+1 yılBende anlamıyorum. Yatmış olsa bile beni ilgilendirmez benden önce yaşanmış bitmiş üstünden 5 yıl geçmiş derim. Ama o benimle evliyken severek evlenmişken. Onu hatırlayıp böyle bir şey yazması ve açıklama bile yapmaması benim kafam almıyor. Bir erkek neden böyle bir şey yapar. ya da ben artık ne yapmalıyım inanın şokundayım hala olayın
Soran+1 yılBuna nasıl bir ders verilir ki ne yapmalıyım
- +1 yıl
Anlamıyor değilsin anladın ama kabullenemiyorsun, güven sarsıcı bir sorun ve acaba dan öte birsey kanıt edinmissin gerisi bahane hırsız hicbir zaman ben hırsızım demez unutma , delili olsa dahi mahkemede bile avukat sürekli red ediceksin sonuna kadar diyor kabullenis yok yakalanmış kişinin avukatı
- +1 yıl
Face hesabı gördüğünü bildiği icin ona baska hesaptan yazman inandırıcı olmaz bizimki yazıyor diye yani sen pass vermez akıllıysa, birseyler olduysa yine olucaktır ayrıca artık daha temkinli olucaktır yazsada bulamassın anlık sil yapar ben evdeyken sakın yazma der wc ye telle girer ekrana şifre koyar tel genelde elimdedir hep, seni seviyorsa yavaş yavas seni kaybettiği algısına kapılmalı bunu ona hissettirmelisin seni yakalamamalı ama bunları bildiğin icin kıskandırma numarası sacma olur artık
- +1 yıl
Evliliği gözden gecirmen gerekebilir, erkek ve kadın milleti hepsi aynı değil ama fırsatını buldumu yapabilir icinde varsa yapar onla yapması senle alakalı bir durumdan değildir öyle düşünme bazı insanların canı sıkılır morali bozulur ilk fırsatta seni silicek hareketleri yaparlar nasıl olsa senin haberin olmayacak diye iş ciddiye bağlanınca caresizlik göz yaşları
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥹
Soran+1 yılBelli edilmeyecek gibi değildi ki. Herhangi bir kıza yazmış olsa aldatıyor der geçerim. Ama bu geçmişi olan biri özellikle bir tek ona yazmış. Ve adı değişik bir hesaptan. Yani karşısındaki kızda onu tanıyamaz. Demek ki içinde kalmış onu unutamamış. Onunla devam edemeyeceğini anlamış da benimle ondan evlenmiş ama aklı hala 5 sene öncekinde kalmış diye düşünüyorum. Kız cevap vermemiş zaten engellemiş bunu. Ve kıza direk bel altı yazmış tek bir mesaj atmış. Bilmiyorum bence bundan sonraki süreçte herşeyi yapabilir güvenim kalmadı
- +1 yıl
Çocugun olmaması senin icin altın şans, evliliğini gözden gecir bu arada 5 yıldır görüşmediklerini neye göre dedin ama sen öyle biliyor olabilirsin dış ülkede değilse yoksa cok kolay 5 yıl icinde kac kec görüsmek ayrıca söyle bir durum cıktı ortaya nişanlısıyla zamanında olmuş ve o kızı öyle bırakabilmiş uyanık biri aslında sorumsuz kişilik alt yapısı
- +1 yıl
Cvp cok basit: kızla yattığı icin kız kac kişiyle yatacak bunun o kişi oldugunu anlıcagnı biliyor veya baskasıyla da yattımı bakalım ismin ne diye sormasını beklemistir aklınca kızı denedi bir kac kişiyle yatmıs biri hangi kişi yazdı diye bilemeyeceği icin yani normalde de irtibattlar gibi
- +1 yıl
Çocuk yapma! Yeni evlisin evliliğim basında böyle birseye basvuranı sonrasında düşünemiyorum, her senden uzaklasmasa sıkıntıda benzer rahatlatıcı yönetemlere basvurur zamanında yaşamıslıklarına kacıs bu o kız olur baskası olur, hani desen ki 15 yıllık evliyiz ilk defa oluyo onun durumu daha bi normalize olurdu
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
- +1 yıl
Demekki sevmiyor sevse senden habersiz sana karşı kötülüğün zerresini yapamazdı , ama üzülme tam tersi şanslı hisset kendini işin yolun bası sayılır, düsünsene cocuk var ve böyle bir durum daha posizyonsuz ederdi seni cocuk demek sorumluluktur, 2. Evliliğin daha kaliteli olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumlarınız için 🙏🏻
- +1 yıl
Senden daha kötü durumlara mahruz kalınan durumda olan bayanlar var annem kanser oldu, annesi kanser bi kadınla hastalık arkadaslıgı yaptık dost olduk evliydi, kanser hastaları kemotrepi görür düzenli , dr a gider kocası kadın annesini kemotrepiye götürdügü gün aldattı , kadın neyle ugrasıyor koca neyin peşinde 20 yıllık evliler, sonu noldu boşandılar, kadın tüm delilleri topladı foto cekti telde yakaldk oda mahkemeye sundu evi aldı , cocuğa nafaka aldı, arabayı aldı, onlar da cok seviyordu kadın öyle sanıyordu en azından , annesine mi üzülsün adamjn aldatmasınamı, bende kafadan sallamoyorum bunları yaşanmıs deneyimler
Soran+1 yılOna sordum biraz hakkım varsa dürüstçe anlat dedim. Eski nişanlısıyla eskiden yattıklarını. Kızın bununla ilk ilişkisi olduğu için ayrılma sürecinde buna çok yazmış ama bu istememiş. Bununla beraberken kız tesettürlüymüş bundan sonra açılmış bunlar ayrıldıktan 3 4 ay sonra tekrar konuşmaya başlamış buluşmuşlar ama eskisi gibi görmediğini kız itici bulduğunu duyguları bittiği için de anlamsız geldiği için kızla devam edememiş. Dürüstçe o kızla buluştuğumda bir tek cinsellik amacım vardı ama yüz yüze gelince o bile içimden gelmedi daha da görüşmedik diyor. Instagramdan ara ara bakıyor kıza onu da sordum anlamsız diyor. Merak ediyordum eskiden beri bakıyordum alışkanlık arada bakıyorum diyor birde. Artık yapmayacağına bakmayacağına dair yeminler ediyor. Kıza fake hesaptan tekrar birlikte olmak istiyorum yazmışsın diyorum. Duygum olsa ona karşı zaten bunu yazmam. Öyle boş bir anıma denk geldi cevap vermeyeceğini biliyordum zaten diyor. Kendide cevabını bulamıyormuş bu yaptığının amacım yok öylesine diyor sürekli. Durum bu
- +1 yıl
İzzaj edilcek bir durum yok zaten daha önce yatmış ve yine istemis sevmesi gerekmez tekrar istemesi icin bunu sen gördügün icinde sana anlatış seklinde hafifletmeler mecburen olucak senle arasını limoni mi yapsın zaten söyle böyle bunu acıkca itiraf etmesi sana güven vermesin, önüne yemde olabilir, gercek bu diye konu kapansın diye, gecmişte yatmış ve tekrarlama isteği ifadesi kullanmış sorun senin görmen neden yazdığı duygusuz olsun dutgulu olsun kız pas verse sen görmesen o durumda olcaklardan haberin olmayacktı iş kocan icin sarpa sardı yani sana izzah noktasında çeşitli hafifletici sebepler vesaire sunmaktan baska yol var mı sundan yazdım bundan yazdım, duygusuz yazdım duygu vardı o an derse sana karsı ne duruma düser resmen boşanma sebebi ozamam boşanak git onla evlen denir, ve tüm ailede o suclu duruma düşer duygusuz yazıp yazmadıgı gerceklestirdiği hareketi hafifletmiyor
Soran+1 yılŞunu da öğrendim. Kendi Instagram hesabından kızı aratıyorum çıkmıyor engellenenlere bakıyorum bu engellememiş kız engellemiş. Bunun 2 tane de sahte instagram hesabını buldum oralardan da kız bunu engellemiş sanırım bu kız bunu engelledikçe bu farklı hesaplar açıp kıza yazıyor. Mesaj yoktu ama engellediyse demek ki yine yazmış ki engellemiş bunu. Mesajlarıda silmiş muhtemelen. Şimdi bana daha ilgili davranıyor. Ben onu sevsem seninle neden evleneyim zaten o zamanlar benimle barışmaya gönüllüydü. Ben istemedim diyor. Herşeyi de bana dürüstçe anlattı ya rahatladı. Benim tahminim bu kızla yaşadığı cinsellikten çıkamamış. Birde kız şimdi daha bakımlı ve güzel sosyal medyayıda aktif kullanıyor. Bu onu hala beğeniyor galiba. Sevmese bile arzuluyor diye düşünüyorum. Ama hala ne yapacağım hakkında bir kararım yok. Bu fiziki aldatmak ile aynı benim için. Görüşmediklerini şuradan biliyorum hep birlikteyiz ve kız çok uzakta yaşıyor. Buda seyahate falan gitmedi ya da bir gece eve gelmediği olmadı. Ve en önemlisi kız buna cevap bile vermiyor engelliyor bunu
Soran+1 yılYeni evlendik bizde amacı ne bunun anlamıyorum. O kızla devam etseydi o zaman. Kafam hala almıyor seviyor mu onu yoksa beğeniyor mu ya da merak ediyor sürekli bakıyor mu ne yapıyor başka biriyle mi diye vallahi bende ne yapacağımı bilemez hale geldim
Soran+1 yılBen diyorum ki bir numara satın alıp biraz zaman geçince bu kızmış gibi whatsapptan buna mı yazsam. Bana sahte hesaplardan yazıyorsun amacın ne diye mesaj atsam o kızmış gibi. Bununda yaklaşımına mı baksam anlar mı acaba benim olduğumu
- +1 yıl
Sana onu begenmşyorum sevmiyorum demekten baska aansı var mı? Yaptıkarıyla söyledikleri tutmuyo ki süper zekalı olmaya gerek yok , ilgisi yaşadıkları olmasa neden ısrarla baska hesaplardan yazsjn, kız yakınsa tekrar gizlice görüsülme veya görüstükten sonra engelleme de olabişir aynı sehirse yakın sehirse hersey mümkün
Soran+1 yılBen diyorum ki bir numara satın alıp biraz zaman geçince bu kızmış gibi whatsapptan buna mı yazsam. Bana sahte hesaplardan yazıyorsun amacın ne diye mesaj atsam o kızmış gibi. Bununda yaklaşımına mı baksam anlar mı acaba benim olduğumu öyle bir şey düşündüm.
Soran+1 yılİnstagram sahte durur takipçi falan lazım. Numara daha mantıklı değil mi whatsaptan kızmış gibi yazsam ben olduğumu anlamaz gibi geliyor
Soran+1 yılOna whatsapptan yazıcam konuşucam yaklaşımlarına bakıcam
Soran+1 yılAyrılacağım ama bu sefer açıklama şansı bile kalmayacak. En azından kendi kafamdaki sorulara cevap bulurum seviyor mu onunla birlikte mi olmak istiyor en azından kafamda netleşecek zaten sonuç net aslında ama hala benimle olmasına neden bulamıyorum bana şu an aşırı iyi davranıyor hep iyi davranıyordu ne dersem yapar benimle hep ilgili her zaman öyleydi
Soğuman çok normal, eski nişanlısıyla yatmış olmasa "tekrar" kelimesini kullanmazdi, sadece durumdan kurtulmak için inkâr etmiş, fake hesapta kız bilmese, yine bu cümleyi kuramazdi
00 Yorumla
+1 yılseninle yeniden yatmak istiyorum yazmışsa, karşı taraf onun kim olduğunu bilir ki. enişte benim kim olduğumu bilmiyor demekle seni kandırmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma 5 yıl önce onunla birlikteydi nişanlanmışlar ayrılmışlar 5 yıl önce belki sonra başka insanla da olmuştur kız bilmiyorum ben sadece kendisi neden böyle bir şey yapar onu anlamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzüldüm.. Gerçekten üzüldüm.. Bu kadar kötü olmasalar keşke. Ya da kendi gibilerini bulsalar..
16 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çaresiz hissediyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKuzum benim çocuğun yok değil mi? Boşan diyemem boşanmak kolay bşey değil ama hissettiğin hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum inan. Kendine biraz izin ver. Onunla ilgili hiç bsey yapmak zorunda değilsin. Eşlik görevlerinin hepsi dondu şu an. Kendini herhangi bsey yapmak zorunda hissetme. Sadece bu acıyı biraz yaşaman lazım. Atlatabilir misin bilmiyorum ama dene yardım al bence. Ben enerji seanslarına gitmiştim faydasını çok gördüm.
Soran+1 yılÇocuğum yok. Aslında bunu neden yaptığını anlayabilsem buna cevap bulabilsem belki de kafama bazı şeyler oturacak ve bende ona göre ayrılacağım. Yeni birine yazmak değil ki bu eski nişanlısı ve onunla ayrılalı 5 yıl oldu benimle yeni evlendi severek evlendik. İnsan 5 yıldır görmediği birşeyler hissetmediği birine neden böyle yazar ki cevabı beni tatmin etmiyor kabullenemiyorum daha doğrusu. Öylesine yazdım ne demek aklına nereden geliyor değil mi
Cevap sahibi+1 yılHaklısın. Yeni birine yazsa bu kadar acıtmazdı belki. Dediğim gibi bence uzaklaş ve kendi yaranı temizle. Zor Bi süreç
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
Cevap sahibi+1 yılAllah yüreğindeki acıyı hafifletsin umarım hakkında hayırlısı olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiriyle kavga edince hemen başkasını mı bulmak lazım ne saçma mantık
10 YorumlaAbi bu neslin insanı şaka gibi ya çocuğunuz var mı bari
23 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır
Soran+1 yılYeniden nasıl güvenebilirim ki. Eski nişanlısıyla bitmiş üstünden 5 yıl geçmiş benimle severek evlendi 2 yıl oldu evliyiz. Neden ona bunu yazmış olabilir ki. Zamanında birşeyler yaşamış aklı hala onda diye düşünüyorum sizce neden yazmış olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki eşinize inat sizde ondan başka birini hayal ettinizmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle yapmıştır tafi6da ağzında kalmış 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElemanın yazdıkları ortada sana yaptım diyecek hali yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyinden çıkan sözün yalan olma olasılığı çok düşüktür
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYatmış olmasını kanaat getirsende onunla yine devam edeceksin ki değişen bir şey olmayacak yatıp yatmaması senin adına
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken bakirim dedi mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatmıştır. Burası Türkiye ortadoğuya yakın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmen takılıyor çakıyor ona da sana da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcakal biriyle evlisin sende saf
00 Yorumlayalan soyluyor duzenbaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyatmış bence yeniden dedigine göre
00 Yorumla Yazık...
00 YorumlaYattı
00 YorumlaKesin yatmıştır
00 YorumlaBoş ver üstüne gitme
00 Yorumla
+1 yılÇakmıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Sence yatmış midir?
00 Yorumla
+1 yılyatmoş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmem
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlabilir anlamasi basit
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi