Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar bir yere gitsek arabayla dönüşte cinsellik oluyor yemeğe gitsek veya başla biryere gitsek yapsak bisi yapsa karşılığını alıyor gibi hissediyorum artık
Ciddi düşündüğümüz hatta bu yaz nişan yapmayı düşündüğümüz sevgilimle bir yıldır tanışıyoruz aileler biliyor fakat şöyle bir durum var bir yıl içinde ne kadar arabayla biryere gitsek masum dönmüyorum birşeyler yaşıyoruz arabada veya sahile gitsek ben normal sarılmak istiyorum o biryerlerime elliyor vs ben birsey diyince seni istiyorum hep diyor sende istiyorsun biliyorum diyor ama ben bazen yok desemde tahrik etmeye çalısıyo felan düzgün oturamıyoruz veya arabası olmadığında elliyor arabayla cinsellik oluyor bıktım artık güvenemiyorum bir yere onunla gitmek istemiyorum artık nedir bu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhaba, seni arzulamasi çok doğal ama senin sınırlarına saygı duyması gerekir, hele hele sürekli seni manipüle etmesi, sende istiyorsun deyip yaşamak istediklerine ortak etmesi normal değil tabiki
Çok sağlıksız bir ilişki oturup konuşamıyorsunuz sürelki aklınız orada yani. Sonra evin içine girince aaa biz nie birbirimizi tanıyamadık oluyor
Nişan tarihini erkene al bak bakalım kaçıyor mu kavga çıkarıp ayrılmaya çalışıyor mu belli ki tek düşündüğü seninle s*KS yapmak
Ya bir yemeğe gitsek artık karşılık bekliyor gibi bedel gibi hissediyorum sonunda birseyler bekliyor benden
Belli ki ben yapıyorum o da karşılığında bana vermek zorunda diyerek den aslında seni satın almış gibi davranıyor kendisi ile bu durumu konuşmanı ve bu durumun kötü sonuçlar getireceğini dile getirmelisin
Bana diyorki sende bir şey demiyorsun diyo ben hayır diyprum bana okadar istekli elliyoki bçyle açıuo kendininkini göateriyo ellettiyo ben artık rahatsıx oluyorjm masum sevildiğimi düşünmüyorum
Zaten olay masumiyetden çıkmış kesinlikle mesafe koyup durumu anlamasını sağlamalısın
Sana karşı cinsel arzusu olmasa, odun olsa daha mı iyi? Türk kızı neden kendisini arzulayan erkeklerden rahatsız oluyor?
ahahaha aslanım benim. Erkek böyledir kafası sürekli cinselliktedir bazen istediğini vermek gerekir yoksa o almasını bilir.
Seni arzuluyor işte, pek normal bir durum değil ama
Ne kadar bir yere gitsek arabayla dönüşte oluyor yemeğe bisi yapsa karşılığını alıyor gibi hissediyorum artık
Bana pek normal gelmedi ya insan konuşmak ta ister huzurlu olmakta. Sen sogursun ondan bu gidişle
Hiç başka bişey yaşandı mı aranız da
Cinselil diyorum ya işte
Onu anladım ama daha ileri gittimi onu demek istedim tam bi cinsellik oldu mu yani aranızda
Çok cinsel gücü yüksek bir erkek arkadaş edinmişsin Allah kolaylık versin evlilik çok ciddi sıkıntılar gösterecek sana
Kendi çok istiyor topu hep sana atıyor
Evett kesinlikle
Sen istiyor musun
rahatsız olduğunu soyleyebilirsin
Söylüyorum hep ama açtırıyor elletiypr
e kaç sende
Amacı sadece seni ziplatmak
Ooooo alan razı veren razı
Geçmiş olsun devam ederseniz sürekli böyle olacak
Sen istemiyo musun onu
Tahrik ediyor beni
Her defasında yaklaşıyor dokınuuo bende kırmak istemiyprıö
Ama farkettimki hep böyle
Sevdiğin adamla yakınlaşmak iyi bişey bence. Neden kötü düşünüyosun ki. Senin de istemen gerekiyor mantıken
Bir yıldır hepmi
Senden soğusun seni istemesin mi bir yıl geçti diye
E heralde yani nişanlın adam
Ne güzel işte
Birliktelik oldu mu