Cinsel Yaşam Libido tavan yine buna bir çözümü olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Libido tavan yine buna bir çözümü olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ya mastürbasyon yaparsın ya da seks yaparsın düşürmek için. Başka yolu yok sonuçta. 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. mastürbasyon eksik ya da yanlış yaptığınız için doyuma ulaşamıyorsunuz bu yüzden sürekli canınız istiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğrusu nasılki Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Çözdün mü? Yardım lazım mı yardım edebilirim :D 1 0 Yorumla
elactobacillus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çözümü yok seks yapmaya bile azaltmak hayat tarzın bu benim hibi 1 0 Yorumla
Slashio Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Partner bul, mastürbasyonla olmuyor, yetmiyor 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Libidonu azaltmaya çalışma. İsteğin varken isteğinin keyfini çıkar.(Dr. Serkan) 1 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Onun bi çaresi yok mastürbasyon ile hafifleticen 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Düşürmek mümkün onun için mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlarsın 0 0 Yorumla
sinmira Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 74% +1 yıl rahatlamadan kurulamazsın regl mı oldun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olacagim Yorumla sinmira +1 yıl ozaman zor 1 hafta böyle devam edersin Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl ıslak havluyla dövmek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla niyeburdaysam +1 yıl baya şap şup yapıştıracaksın orana, biraz yola gelir heralde Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. var 😂😂 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. mastürbasyon sexting konusarak tapiyoruz 1 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çık dışarı spor yap, koş. 1 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Azaltma, sağlığa zararlı 1 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Abdest al, namaz kıl, oruç tut 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çözümü orgazm olman gerekiyor 1 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. azaltabilecek bir çözüm yok 1 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var tabi olmaz mı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşın gelmiş artık koca lazım sana 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla ahmet_goktas +1 yıl senin var mı koca Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kafayı başka konularla neşgul etmelisin 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoksa elin hep aynı yere gider Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. vercen kurtulcen 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sevişmek lazım 1 0 Yorumla
Bukern Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yalnız misin 1 1 Yorumla Bukern +1 yıl Nude ister misin Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. duş al çık:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Ya mastürbasyon yaparsın ya da seks yaparsın düşürmek için. Başka yolu yok sonuçta.
mastürbasyon eksik ya da yanlış yaptığınız için doyuma ulaşamıyorsunuz bu yüzden sürekli canınız istiyor
Doğrusu nasılki
Çözdün mü? Yardım lazım mı yardım edebilirim :D
Çözümü yok seks yapmaya bile azaltmak hayat tarzın bu benim hibi
Partner bul, mastürbasyonla olmuyor, yetmiyor
Libidonu azaltmaya çalışma. İsteğin varken isteğinin keyfini çıkar.(Dr. Serkan)
yaşamadan olmuyor işte ama en azından olabilecekleri yaşamak
Onun bi çaresi yok mastürbasyon ile hafifleticen
Düşürmek mümkün onun için mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlarsın
rahatlamadan kurulamazsın regl mı oldun
Olacagim
ozaman zor 1 hafta böyle devam edersin
ıslak havluyla dövmek
Derken
baya şap şup yapıştıracaksın orana, biraz yola gelir heralde
var 😂😂
mastürbasyon sexting konusarak tapiyoruz
Çık dışarı spor yap, koş.