Beyaz Saray muhabiri Katie Rogers, yeni bir kitabında Joe Biden'ın "47 yıllık bir evliliğin sırrının iyi seks" söylemine yer verdi. Sizce de öyle mi?

Beyaz Saray muhabiri Katie Rogers, yeni bir kitabında Joe Biden'ın "47 yıllık bir evliliğin sırrının iyi seks" söylemine yer verdi. Sizce de öyle mi?

Kötü geçen bir günün, ikili bağlılık ve ilişkinin, hormonal denge ve sağlığın büyük kurtarıcılarından biri olduğu doğrudur. Eğer ilk seferinizse ya da yeni yeni deneyimlemeye başladıysanız, eskiden izlediğiniz o filmlerde gibi bir performans göstermediğinizi anlayacaksınız. Sakın canınızı sıkmayın ve devam edin. Bu bir süreçtir. Kaliteli bir seks hayatına sahip olmanın yolu düzenli ilişkiden geçer.
Dalga değil gerçek Cinsellik biterse ilişki yürümez artık zorunluluklarla devam ettirilen bir ilişki olabilir ancak Özellikle kadın tarafı için , biliyoruz ki Kadının arzusu ile şehveti bitişik gider. Şehvetle beraberdir onu hissetmiyorsa gerisi hikayedir.
Hayır katılmıyorum.. seks önemli değildir benim için sadece aşk ve güven gibi duygular önemlidir.. seks zaten bir yaştan sonra biter bir daha yapamazsın.. ama aşk ve sevgi duyguları kalıcıdır her zaman
İki tarafın da hayatında kaçıncı sıraya koyduğuyla ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Bir tek cinsel hayatın iyi ama her gün kavganın tartışmanın olduğu evlilik düşünelim. Bu iyi bir evlilik mi şimdi?
Cevap
52Cevap
Ulan adam havayla tokalaşıyor ne seksindrn bahsediyor bu? Penisin işeme dışında bir fonksiyonu olduğunu bile hatırlamıyordur bence.
Koptum wkxnjsndnd allah iyiligini versin aw
Bunu Biden'in söylemesine gerek yok bu zaten böyle😂 Ama sadece iyi bir seks yetmez. İyi bir iletişim de gerekli. İyi bir iletişimde empati ve anlayıştan geçer.
Karısı yerine elbise askılığıyla sevişiyordur bu. ya da boşlukla
https://www.youtube.com/embed/zU0vvgbixw8Joe kardeşe bunun Türk kadınlarıyla imkansız olduğunu biri söylesin. Türk kızı sevişmeyi bilmiyor olum. Çuval gibi uzanıp hadi yapacağını yap sonrada uyuyalım'dan öteye gidemiyor cinsel algısı.
Bu ülkeden bi cacık olmaz olum. Valla bak.
Anlasamadktan sonra seks hayatn süper olsa ne yazar. İyi bir seks ilişkiyi yürütmeye yeter mi sank
Yetiyor haklı,
O kadarı tabi ki iyi olmaz, sorun yaşarsın, ama seks yapınca mutlu olursun bir şey düşünmezsin benim kastettiğim böyle
Tecrübe konuşuyor şu an, yaşamış gibisin
Katılıyorum lakin seks tek başına kâfi gelmez, seksin yanında saygı, sohbet, sadakat, iletişim de olmalı.
Merhaba,
İyi bir evliliğin sırrı seks değildir. Sadece seks ile hiçbir şey olmaz. Seks kötü giden bir evliliği kurtaramaz!
Katılmıyorum! 😅
Sadece seks mi? Sadakat, güven, sevgi, saygı? Falan hani? Koskoca 47 yılı sadece seks mi kurtarmış? Başka birşeyler yokmuymuş arada?
Evliliklerin içini o kadar çok boşalttık ki; mutlu olmanın sırrını boşalmakta arıyoruz artık 🤦♂️ son yıllarda boşanmaların çok fazla artmasının sebeplerinden biri...
Adam 47 yıldır evliymis hala bize mi soruyorsun 😅😅
Hakli da onun bulluk kalkiyomu be havayla tokalasiyo
maalesef evet , her şey seks oldu o yoksa erkeği eve getirmek imkansız , oturup iki muhabbet etsek birgün de seksten konuşmadan
Evli misin
Evet
Sende cinselliği koz olarak kullanıyor musun yoksa severek ve isteyerek mi yapiyosun
İsteyerek olur , kullanmam , isteksiz olmaz zaten anlaşılır
Kaç yıllık evlisin
İsteksiz illaki olmaz da
Bu adamların pedofili olduğunu biliyorsunuz değil mi
Bu adamdan midem bulanıyor. Aile boyu emsestlik ve pedofili olaylarla anılan birisi.
Adam daha doğru düzgün yürüyemiyor
İyi seks yaptığını düşünen muhtemelen sadece kendisi 😂
Yaparken kalpten gitse şu abd gereksiz başkan ve kabinleri dünya bir rahatlasa
İyi bir seks hayatı yoksa neden evli kalalım diye sorular çıkıyor mantıklı konuşmuş
Sadakat anlayış saygı sevgi ve en önemlisi uyum sağlayabilmek bunlarsız iyi bir evlilik olmaz
En son 20sene önce yaptığına göre, ya da gece el ele tutuşmayı sekis zannediyor olabilir mi
Sen ne sanıyordun kanka, sevgi saygı falan mı :d
Katılıyorum, iyi yaparsan iyi bir evlilik olur. Ama sevgi ve saygı yoksa bir halta da yaramaz.
Joe biden bilmediği bir şey var türk kadınları ve cinsellik
Yorgan altında tek pozisyon ışıklar sönük bir cinsel hayat ile iyi evlilik olmaz
Eğer bakire kız isterseniz işte böyle sonuçlarına katlanırsınız bu kadar basit
Öyleyse Sözüm öylelerine geçerli
Joe biden kotu bir evliligi oldugunu aciklamis sanirim
E haklı kadın, doğru söze ne hacet..
parayla karısına bir kaç kişi tutuyorsa haklı 😂
Trump sarı civciv dışında abd siyasetinde kimseyi dinlemem
Onun seksinden ne olacak adam düzgün ayakda bile duramiyor
sadece seks yeterli degil sirf seks icin yapilmis bir evliligin uzun surme ihtimali sifir
Yav he mk olusu
Yani etkisi vardır illaki
Fason yaptırıyor demekki
seks büyük öneme sahip
Diline vurmuş sözü tamda bu olsa gerek...
Kesinlikle doğru demiş
Bizi ilgilendirmez. Seks seks nereye kadar ayrıca?
bunak falan ama bu sefer doğru söylemiş
Yürüyemiyor seksten bahsediyor
Bu doğru ama bidenda bu olmaz kalkmaz o bunaginki
her şey paraa bırakın seks laflarını ya
En son 30 sene önce yapmıştır herhalde
Seks muhteşem
Bu adam nasıl * acaba
Amerikan oyunu bunlar.
Evliliğin ilişkilerin yapı taşıdır seks
Biden bidonu ağzının tadını biliyor
Sadece ona bağlamak saçma
Doğru demiş. Kendisinin yaptığını dememiş