Lütfen taktik Düzenli bir cinsel ilişkim var kendime güvenen biriyim ve ondan daha azgınım hatta beni doğru düzgün tatmin edemiyo yatakta da iyiyim ama buna rağmen p*rno izliyorsa karaktersizdir fakat sorsam asla söylemez çok uyanık birisi işten sonra hep evde takılıyor dışarı çıkmıyor hiç sürekli evde olduğu için giriyodur o sitelere gibime geliyor nasıl öğrenirim nasıl laf alırım ağzından
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanırım burada yolunda olmayan bir şeyler var. Cinsel yaşam tamamen bir paylaşımdır, açıklık, dürüstlük ve üzerinde konuşmayı gerektirir. Yazdıklarından tatmin olmadığını partnerinin bilmediğini çıkardım? Durum buysa sağlıklı bir cinsel yaşam için bu çok yanlış bir durum. Eğer o da p*rno* seyrederek kendini tatmin etmeye çalışıyorsa, aranızdaki cinsel ilişki de pek sağlıklı diyemeyiz. Bunu bir açık gibi görüp suç üstü yapmaya çalışmak yerine, kıskançlığınızı bastırıp, oturup açıkça konuşmalısınız. Bu tip durumları çözmezseniz ilişkiniz er geç bitecektir. Artı neden tatmin olamadığınızı siz de, o da bilmeli. İnsanlar cinsel tatmine götüren yönlerini ve bunları engelleyen şeyleri çok farkedebiliyor, bu geyet normal. Cinsel yaşamda yatak, kimin daha iyi olduğu bir yarış alanı değil, tatmini yakalamak için paylaşılanların alanıdır bunu unutmayın...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öncelikle düşüncelerin için ama onlara bakıp 31 çektiğini düşünüyorum çünkü bazen çok erken boşalıyo bazen çok geç bana ilişkiye girmek için yalvarıyor sonra da yoruldum bırakalım felan diyor farklı pozisyonlar deniyor her hafta değişik pozisyonlarla geliyor bana neden bu kadar azgınsın beni çok yoruyorsun vs diyor onları izleyip böyle yapacağına ben varım ama
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, dediğiniz doğru ve haklısınız ama burada anladığım, ikinizin bakış açısı da sorununuzu çözmekten uzak görünüyor. Birincisi, çok mastürbasyon yapmanın erken ya da geç boşalmaya direkt bir etkisi yok. Etkileyebilir ama sandığınız kadar değil. Ve duruma seks ve tatmin olarak odaklanırsanız kolay kolay tatmin olamazsınız. Cinselliği paylaşmanın ve tatmin olmanın çok daha etkili yolları var, öpüşmek, gözlerine bakmak, dokunmak, okşamak, aşağılamadan ve küfür etmeden ve içinden geleni karşındakine doğru kelimelerle söylemek gibi. p*rno* o kadar çok yanlışı içeriyor ki, anlatmaya kalksam burada sayfalarca yazmam lazım. Önemli bir örnekle yetinelim; hızlı ve sert seks en büyük yanlışlardan biridir. Karanlıktan doğan her şeyin yanlış olması gibi. Bu tip seks az ve sadece doğru yerde kullanılmalıdır. Sevgilinizle konuşun, suç üstü ilişkinize "kesin" zarar verir...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılUllan şu var ya işte, 'beni doğru düzgün tatmin edemiyor' erkeklerin yıkılacağı an.. 😅😅 şu hayatta neyi yaşamak istemezdin deseler bu derdim herhalde 😅😂
05 Yorumla
Soran+1 yılBana yetemiyor bile buna rağmen gidip eliyle 31 çekip başka kadınları izliyorsa ne işim olur onla nasıl öğrenirim acaba
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sadece öyle düşünme, prn erkeklerin geçmişten gelen alışkanlığıdir, hayatı boyunca vardı, var olmaya da devam eder genelde olayın seninle bir ilgisi yok yani, ha seni tatmin edebilse de şunu demesen iyiydi ama maalesef..
Soran+1 yılAma bana 31 çekiyor gibi geliyor isteksiz çünkü çabuk boşalıyo bide bazı zamanlar hani tatmin olmuş gibi isteksiz
Cevap sahibi+1 yılAcaba başka bir sorunu olabilir mi psikolojik yani, kafasında takıntı ettiği bir olay, yoksa sadece 31 le bilmiyorum olmaz herhalde, yani kaç defa çekersen bir sonrakine o kadar da geç gelirsin normalde..
Soran+1 yılAptallık gibi bir problemi olabilir evet çok doluyum ona karşı uyuz bi insan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYetişkin videoları izlemesinde ne var ki? Gayet norm bir şey.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi bir kadın varsa hayatında ne gerek var p*rno vs. Şeylere, ama kendin diyorsun ne ibtaymin edemiyor zaten diye
00 Yorumla
+1 yılTelefonuna baktın mı hiç bide belki olur ya sen mi anlamıyorsun yoksa
03 Yorumla
Soran+1 yılBaktım ama çok uyanık birisi arkasında kanıt bırakmaz o
- +1 yıl
Sen internet arama geçmişine bak hiçbir kayıt silinmez ki
- +1 yıl
Ama sevgilisi varken böyle bişey yapmaz bence
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber izleyelim bir gün de sende izliyormuş gibi davran öter
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok uyanık birisi biliyor musun reddeder adım gibi eminim
- +1 yıl
Çaktırma seks yaparken açıp izleyelim de hatta sen tesfik et bak nasıl acicak
Soran+1 yılAa bu çok mantıklı en zayıf anı çünkü sonra ne yapsam peki denediğimi desem mi
- +1 yıl
Hiç deme alışsın bir zman sonra kendi öter hem sen niye bunu bu kadar dert ediyorsun ki
Soran+1 yılNeden biliyor musun bazen erken boşalıyo durduk yere
Hem bana ilişkiye girelim diye yalvarıyor hemde girince benim kadar istekli değil bırakalım mı yoruldum vs diyor hep- +1 yıl
Erken boşalmak ile prn izlemenin arasında bir bağlantı yok. Bence sorun onda. Ya dayanamıyor çok darsin ya da alışmis kontrol edemiyor kendini
Soran+1 yılPeki dar olmak ile ilgisi nedir söyler misin lütfen
- +1 yıl
Penisi kavrayan dar vajinalar mastürbasyon etkisi yaratır. Tabi burada penis büyüklüğü ve kalınlığıda önemli
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgin için o kadar tuhaf biri ki hangi birini anlatayım bilemem
- +1 yıl
Nasıl yani?
Soran+1 yılŞimdi dış görünüş olarak bana kıyasla farklı birisi bunu kendisi ilişkinin ilk başında dedi sen bana nasıl baktın neden baktın senin gibi bi kız felan dedi bana kimse yüz vermedi hep soğuk konuştular istemediler ama sen çok cana yakınsın bana karşı dedi benle öpüşürken hayatımda ilk kez biriyle öpüşüyorum dedi fakat cinsel ilişki felan araya girince iyice havalara bindi g**tü kalktı bana karşı vazgeçilmez bir erkek gibi davranıyor hiç eyvallahı yok peşimde koşarken şimdi kafası eserse yazıyo
- +1 yıl
Sende ona terk edilmeyecek biri olmadığını hatırlat 😉
+1 yılİyiysen mesele yok kral izlerse izlesin sana zararı nedir
00 Yorumla
+1 yılTatminsizlikten değil meraktan izleyebilir. Prno izlemek zevkli değil, ya merak ya.. . d
00 YorumlaBirlikte izleyin bence daha zevkli olur ve böyle paranoyak olmaz sin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAğzından laf alman zor anca telini karistirirsan görürsün ama zarflamak için ne zaman mastürbasyon yaptın diye sor yaptiysada hayal mi ettin vs diyebilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar uyanık ki onu bile demez ona kalsa hep doğru duruyor
- +1 yıl
İllaki yapıyordur zaten sorarken boş bı anını yakalaman lazım
Soran+1 yılÇünkü neden biliyor musun ilişkiye girelim diye yalvarıyor girince de benim kadar istekli olamıyor yeter diyor yoruluyorum diyor bazen çok çabuk boşalıyo tatmin olmuş gibi
- +1 yıl
Belki erken boşalma sorunu vardır
Soran+1 yılHer zaman erken boşalmıyo ama
- +1 yıl
Sevişmeye göre değişiyordur
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden amm varken otuzbir çeksin ki bi insan, Ben olsam çekmezdim, Seni silkerdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİzlemeyen yok ki, herkes izliyor
40 Yorumla
+1 yılSen varken p*rno izlemeye gerek yok ama sırf oradan pozisyon taktik öğrenmek için de izleye bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılöğrenmene gerek yok ben söyliyim izliyodur kesin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
erkekse illaki bi şekilde bakılıyor. ama bu seni sevmediği anlamina gelmiyo. bence de prno izlemej çok kötü bi alışkanlık ama bu devirde bakmamak çok zor. videodaki kızlar ultra güzel
Soran+1 yılAma daha beni doyurmuyor ne diye izleyecek 31. Aptal
- +1 yıl
seni ben doyururum
+1 yılKendinden ne kadar da eminsin
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye emin olmayım
- +1 yıl
Belki o da kendisi için senin yetersiz olduğunu düşünüyordur
Soran+1 yılBana ilişkiye girmek için yalvarıyor sonra da çok yoruyorsun çok yoruluyorum bırakalım neden bu kadar azgınsın gibi şeyler söylüyor
- +1 yıl
Ah be yanlış kişi ile birliktesin biz arasak bulamayız millet de ki kafaya bak
+1 yılNet izliyordur söyliyeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Neden izlemesin ki erkekler bilimsel olarak 45 saniyede bir seks düşünüyormuş
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden karaktersiz onu anlamadım?
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha beni tatmin edemezken gidip başkalarının vucudunu izlediği için
+1 yılMaalesef, bu talebi karşılayamam.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. İzlese ne olacak ki?
00 YorumlaAnlamama gerek yok her erkek izliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. p*rno izlemek kötü bir şey mi sence?
00 Yorumla
+1 yılbelki seni kullanıyordur
00 YorumlaYa sana jenizler izler
00 Yorumlasöylerse veya sıradışı fantezi isterse
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela sıradaşı fantezi çünkü değişik pozisyonlar bekliyor
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kesin izliyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek sorun bu mu yaaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılanlayamazson
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım