Cinsel birliktelik yaşadıktan sonra size balayında değiliz dedi bozup attı. Sizi sürekli aldattı. Aşağılayıcı konuştu. Rezil etti herkese. Motor olduğunuzu tabir etti. Migdesiz dedi size. İkiniz konuşuyorken konuşunca nolcak ki dedi. Hakaret etti başkasıyla sevgili olmak için size zarar verdiğini ifade etti. Verdiğini ve başka insanların da zarar verdiğini. Artık onu istemiyorum. Boşluk var içimde. O hayatıma girmeden önce benimle ilgilenen insanlar vardı şuanda onlar da yok. Yalnızım. Düşününce bana gerçekten çok kötü davranmış ya yeni fark ediyorum... Benimle ilgili bildiği herşeyi beni rezil etmek için kullanmış. Her fırsatta düşmanlık yapmış. Aşkın gözü körmüş o bana bütün bunları yaparken onu kazanmaya çalışıyordum. Onunla mutlu olacağıma inanmıştım. Ne kadar da yanılmışım. Senelerim gitti... En çok ta canımı yakan şeylerden biri benle sevgiliyken görüştüğü kişilere benim hakkımda kötü konuşmuş olması o kişilerin bile bana hakaret etmesi... Profilime girmiş olmaları. Gizli hesaptı ondan bakıp görme şansı vardı birtek. Ve asla unutmayacağım şeylerden birisi de... Cinsel ilişki yaşadığımız halde görüştüğümüz halde bana ikimizin sadece dertleştiğini söyledi... Bu resmi olarak kullanıyorum demek. Bunu bana kötülük yapan hakaret eden bir insan için yaptı... Ve beni bildiği halde aylarca görüşmeye devam ettiler. Bu yaptığına kadar herşeyi sineye çekip susuyordum ama bu kalbime indi...
+1 yılBu raddeye gelene kadar her şeye ok diyip devam ediyor olman ciddi bir sorun. Karaktersiz birisi milyon tane falso verir. Bir, iki üçüncü de kapıyı göstermelisiniz göstermezseniz böyle salyalı ağızların maskarası olursunuz. Niye kendinize saygınız yok ki? Bir yandan da sana gelip dese "bir hata yaptım affet" koşarak gideceğini düşünüyorum. Maksat birilerinin ne kadar itici ve kötü olması değil, üzücü olan da bu. Senin mi değil mi...
02 Yorumla
Soran+1 yılKapıyı gösterdim kalbime indi çünkü.. Devam ettim çünkü onu senelerce platonik aşkla seviyordum hislerimin içine edene kadar affettim onu
- +1 yıl
Üzgünüm ama sen ona kapıyı göstermedin ki. Uzun süredir dış kapının mandalıydın. İlgisini senden çekeli asırlar geçmiş gibi. Sen bırakmadın, sürgün edildin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunlari neden kabul ediyorsun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmediğim için ayrıldım
+1 yılYazık
01 Yorumla
Soran+1 yılBu yaptıklarının sebebi neydi ki
+1 yılSende onu aldat
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yapmayı düşündüm ama kıyamadım duygularıma o anki hislerimin saflığı bozulsun istemedim bana değer veren insan var olmasına rağmen karşılık vermedim
- +1 yıl
Dertleşmek istersen ekle
Soran+1 yılKi eli ayağı düzgün bir insanım beni aldattığı kişilere her anlamda bin basarım ama bunun benimle ilgisi yok o böyle biri
- +1 yıl
Demek ki heyecan arıyor sende ona o heyecanı ver aldat
Soran+1 yılBen kendimi korumam gerektiğini düşünüyorum birdaha asla kimseyle bu kadar yakınlık kurmaya niyetim yok
- +1 yıl
Kendine yazık edersin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar