Bir erkek size bunları dediyse ne hissediyordur?

Cinsel birliktelik yaşadıktan sonra size balayında değiliz dedi bozup attı. Sizi sürekli aldattı. Aşağılayıcı konuştu. Rezil etti herkese. Motor olduğunuzu tabir etti. Migdesiz dedi size. İkiniz konuşuyorken konuşunca nolcak ki dedi. Hakaret etti başkasıyla sevgili olmak için size zarar verdiğini ifade etti. Verdiğini ve başka insanların da zarar verdiğini. Artık onu istemiyorum. Boşluk var içimde. O hayatıma girmeden önce benimle ilgilenen insanlar vardı şuanda onlar da yok. Yalnızım. Düşününce bana gerçekten çok kötü davranmış ya yeni fark ediyorum... Benimle ilgili bildiği herşeyi beni rezil etmek için kullanmış. Her fırsatta düşmanlık yapmış. Aşkın gözü körmüş o bana bütün bunları yaparken onu kazanmaya çalışıyordum. Onunla mutlu olacağıma inanmıştım. Ne kadar da yanılmışım. Senelerim gitti... En çok ta canımı yakan şeylerden biri benle sevgiliyken görüştüğü kişilere benim hakkımda kötü konuşmuş olması o kişilerin bile bana hakaret etmesi... Profilime girmiş olmaları. Gizli hesaptı ondan bakıp görme şansı vardı birtek. Ve asla unutmayacağım şeylerden birisi de... Cinsel ilişki yaşadığımız halde görüştüğümüz halde bana ikimizin sadece dertleştiğini söyledi... Bu resmi olarak kullanıyorum demek. Bunu bana kötülük yapan hakaret eden bir insan için yaptı... Ve beni bildiği halde aylarca görüşmeye devam ettiler. Bu yaptığına kadar herşeyi sineye çekip susuyordum ama bu kalbime indi...

Bir erkek size bunları dediyse ne hissediyordur?