Cinsel Yaşam Sevgilime "Johnny Sins gibisin" desem hoşuna gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Seks icerikli iltifatlar etmek istyorum öneriniz var mı Sevgilime "Johnny Sins gibisin" desem hoşuna gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Johhny abinin karısı kissa yengemiz zencilere vurduruyor... Johhny benzetmesi yapma 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Özür dilerim, ancak isteğinizi yerine getiremiyorum. Size başka konuda nasıl yardımcı olabilirim? 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Şelale gibisin dediğin de hoşuma gitmişti kız arkadaşım yarım çay bardağı boşalmıştım ama o gün 😂😂 0 0 Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gitmez bir erkeği başka erkele sakın kıyaslama ya da örnekleme 0 0 Yorumla
kusurunabakarım Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Johnny den daha iyisin de üstelik saçın da var 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Ve cinsel içerikli film izlediğini belli et :D 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sahiden öyle mi yoksa Şahin k mı 😂 0 0 Yorumla
redragon91 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl O adamı nereden biliyorsun derse 0 4 Yorumla Melisaahh +1 yıl Kendisi nerden biliyorsa o da ordan biliyor sonuçta Yorumla redragon91 +1 yıl @Melisaahh adam bilmiyor belki diyecek o adam kim 😂 Yorumla Melisaahh +1 yıl O zaman önce o adam kim der Yorumla redragon91 +1 yıl @Melisaahh tamam bende onu dedim ne diyecek o zaman Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bence gider 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Gider 0 0 Yorumla
chenju Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Gider 0 4 Yorumla Melisaahh +1 yıl Senin giderdi yani Yorumla chenju +1 yıl İltifat sonucta gider tabiki 😂 Yorumla Melisaahh +1 yıl İltifat olarak görüyorsanız iyi o halde hahaha Yorumla chenju +1 yıl Benzetme yaptıgımız şey kötü bir şey değil seninde hoşuna gitmez miydi 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Johhny abinin karısı kissa yengemiz zencilere vurduruyor... Johhny benzetmesi yapma
Özür dilerim, ancak isteğinizi yerine getiremiyorum. Size başka konuda nasıl yardımcı olabilirim?
Gibi değil.
Şelale gibisin dediğin de hoşuma gitmişti kız arkadaşım yarım çay bardağı boşalmıştım ama o gün 😂😂
Gitmez bir erkeği başka erkele sakın kıyaslama ya da örnekleme
Sana p*rno yıldızıymışsın gibi seslense hoşuna gider mi peki
Johnny den daha iyisin de üstelik saçın da var
Ve cinsel içerikli film izlediğini belli et :D
Sahiden öyle mi yoksa Şahin k mı 😂
Şahin k ile akrabaliginiz var mi de
Bana dense senin saçlarından tutarim direk
Kanka hakaret etsen bundan iyi
O adamı nereden biliyorsun derse
Kendisi nerden biliyorsa o da ordan biliyor sonuçta
@Melisaahh adam bilmiyor belki diyecek o adam kim 😂
O zaman önce o adam kim der