Hep derler ya kadınlar için ilk duygusal sonra seks diye ilk seksi düşünüp ilişkiye başlamak
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Hep derler ya kadınlar için ilk duygusal sonra seks diye ilk seksi düşünüp ilişkiye başlamak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gayet normal kadınlarından arzuları vr hormonları var. Zevk aliyor ve bunu seviyor diye birisini yargılamak feodal ortadogu kültürünün getirisi
Bence çok güzel bir yaklaşım sonuçta niyetin belli erkekler de aynı şekilde
Nasıl başlıyor peki önce seks yapıp aldığın zevke bakıp iyiyse sevgili mi oluyosun
Evet normal tadını alan icin 1. Planda olur genelde
Normal değil duygusuz birisin demektir ve geçmişte yaşadığı şeyler vardır
Seks tutkudur yaşamasını bilene
Kadını erkeği yok bunun kişiye göre değişir
Şöyle bir algı vardır erkekler sadece cinsellik düşünebilir kadınlar daha duygusaldır ilk önce duygu sonra cinsellik ister gibi
Evet bu konuda haklısın
Öyle mi yoksa olmayabilir mi
Yok yok öyle her kadın once duygusallik ister
Kadın ve erkeğe göre değişir yazmıştın sadece seks için ilişki kuran kadınlar da var sonuçta
Kadın duygusal bag hissetmediği kimseyle sevişmes
Var çok sevişenler f*ck ilişkiler veya tek gecelik
Erkekler için haklısın ama ben hiç öyle kadına denk gelmedim duymadım illa bi uerde duygusal ister
Yaşın küçük henüz gayet de var özellikle bu dönemde
Bak yaşla alakası yok tamam haklı olabilirsiniz ama demek istediğim bir kadın erkekle sevişip hadi güle güle demez onu diyorum
Diyenler var ama ben de bunu demek istiyorum şu anda o tarz ilişki yaşayan bir sürü kadın var
Duygusallık yoksa maddi çıkarı vardır bence
Ne alakası var sonuçta seks yapıp rahatlamak isteyen ihtiyaç duyan bir sürü kadin var cinsellik kadın için de ihtiyaç
Evet ihtiyaç ama kadınlar erkekler gibi değil bende onu diyorum erkekler her türlü rahatlar ama kadınlar karşısındakini bilmediği için riske atmaz atıyorum sen benle ilişki istedin rahatlatmak için büyük seviyorsun ama benimki küçük kendini riske atar misin
Ama bu dediğin başka bir şey riske atmak dediğin tabi ki erkekler kadınlardan daha güçlü dolayısıyla bir erkeğe güvenip bunu yaşamak daha zor ancak sonuçta kadınlar da seks ihtiyacı hissediyor ve hayatında duygu hissettiği biri yoksa seks yaparak rahatlıyor tabi güveneceğin birini bulmak zor
O konuda anlıyorum seni tabiki herkesin ihtiyacıdır seks her sağlıklı insan orgazma ulaşmayı ister iste Kendi agzinla da dedin guvenmekde zor
Evet ancak yani şu yok illa seks yapacak diye duygusal bir şey hissetmek zorunda değil kadın beğenip yaşayabilir biraz güveniyorsa
Ama işte insan duygusallık olmayınca da güvenmiyor bekar misin evli misin
Yoo arkadaşın olabilir bu kişi bekarım
Arkadas da duygusala girer bizim bahsettiğimiz mesela sen ve ben islak oldugun bi anda benimle sevişir misin
Evet hoşuma gidersen ve güvenirsem sana neden olmasın
Güveni sayma
Hala guven diyon iste
Şimdilerde istediğin zaman nr napiyon
E herhalde ki erkekler kadınlardan güçlü güven duygusu aşk sevgi değildir o başka bu başka sen duygu derken aşk sevgi dedin
Duygu dedim aşk sevgi demedim Duygu hepsini kapsar
Ama benim duygu dediğim aşk sevgi
O olmadan herkes sevişir
tamam ama sevgi aşk olmadan kadınlar sevişmez derler ya o yüzden dedim
Kadın olan benim konuşacak bi şey yok 😂e tabi güvenmeden olmaz
Sen bilirsin o zaman
Guvendigine ver gitsin
Normal. Sen misin bu?
Kaliteli seks herkesin hakkı
Senin için peki
Tabi ihtiyax
Gayet normal,