Patronum bu kişi, önceden yakınlaşma için onu çağırmıştım. İdrak edemedi anlayamadı o gün sonra bunu kendi istedi bende başka yöne gittim delirdi bağırdı hem de öyle böyle değil herkes içinde bu onu haklı yapar mı? Aslında istemiyor değildim dengem bozuldu bu yanlışım da silip attı ve bağırdı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sonuna kadar haklı hem gel beni s.. kk diyorsun sonra annem kendimi s.. ktirmememi söyledi diyorsun
Dövse haklı diyceksin neredeyse pes
Onu bilemem ama bir tek sen yoksun baska kızlar var s. kmek icin sen bundan sonra ondan uzak dursan iyi edersin
Durucam ama takipte beni fakede yazamıyor ama sinsi sinsi takıp ediyor amaç neyse
Mesela alım satım is veya herhangi bi olay da sözleşme yapılır sözleşmeden cayilirsa karşı taraf tazminat öder. Sizin de bi tazminat ödemeniz lazım karşı tarafa 😂
Ne demek bu ya 🤔
Kabahatlisin yanı cezası olmalı kendi içinde bunu telafi etmelisin bi sekilde
Bağırdı adam ya düşün, neden telafi edicem fakede takip ediyor yazmıyor aptal ya neden takip ediyor amacı ne merak ediyorum o yüzden yazmasının istiyorum
Bağırması normal degil mi milletle maytap mi geçiyorsun der karşındaki adam.
Herkes içinde rezil etti sonra basmasıyla kiskandirmaya çalıştı resmen eziyet etti nesi haklı ya
Bağırdı ama ne söyleyerek bağırdı? Sevişmek istiyordun mu dedi sana
İnsanların içinde bu şekilde bağıramaz herhalde başka bişi bahane ederek bağırdi sonra gitti diğer çalışanlara bağırdi sinirden
Bence senin tavrına sinir olmuş o senin amacın onu rahatsız etmiş
Hangi amacım adam peşimden geldi benimle olmak için o gün Çağırdığım zaman çalışanlara iş verdi bir yandanda bana baktı oraya git der gibi rahatsız olsa Çağırdığım gün ağzıma eder deli o adam
Seni anlamak güç. Aranızda açıkla konuşulmuş bir şey yok. Sen bunu bilmiyorsun tahmin ediyorsun. Peki başka bir görev için dediyse ve sen öyle zannedip takmıyor gibi davrandıysan?
Ne görevi ya, patron o bizle ilgisi yok zaten onun müdürümüz var bizden sorumlu adam daha önce kalçamı okşadı çağırmamdan önce sonra bu peşimden geldi zampara zaten. Kalçamı oksamasi tüm nimetini açıklıyor bence
Bu soruyu defalarca görüyorum ve artık dayanamıyıp yazıcam. Ne zaman oldu bu olay da sadece bu soruyu sorup duruyorsun
Az önce kadına şiddet videosu gördüm adamı herkes haklı buldu yorumlar da şoke oldum burada haklı bulucaklar mi diye merak ettim aslında sorasın yoktu bu olay üstümde baya oldu 3 ay ama kadına şiddeti desteği görünce buna ne diyecekler merak ettim
Ay bırak o malları. Hiç bir zaman şiddet doğru değildir. Allahın cahilleri yine sinirimi bozdu bak
Kadın adamdan yer istedi adam sinirlenip kadını yumrukladı tekmeledi ve herkes adamı hakli buldu, daha önce sokakta beslediğim köpekler yüzünden adamın teki bana bağırmisti burada sordum adamı hakli buldular bu olay da da mı haklı bulcaklar merak ettim. Cidden insanimizdan tiskindimm. Hep erkekleri hakli bulmalarindan
Mermiyi namluya surmussun sonra bunu soruyon
Bu ne demek 🤔
Adam hazır kıta asker gibiyken yat emri vermek gibi bisey
Buda baya sinirlendirdi yani sen olsan böyle sinirlenip bağırır mıydın?
Okadar değilde bozulurdum ama
Benim anlamadığım iş ortamında kısa süre içinde ne yapabilirdi ki? Hadi özel an olsa neyse anlık bir şey de ne yapabilir
Ozaman hakkı yok ben özel bir an die dusundum
O iş yerinde yapmak istedi. Hiç beklemediğim bir an da hazırlamis kendini o kadar kısa süre ve korku içinde ne olabilir di ki? Tamam bende o an istedim ama şeytan dürttü sonra saçma olduğunu anladım
Bu işler planla olmaz demekki ergen düşünüyor hala
Fakeden takip ediyor ama yazamiyor iletisim lazım anlamıyor
Çocukça davranışlar sevmediğin sey
Belli edememissin demek ki suc sende
Neyi belli edememisim
Cinsellik isredigini
Ettim eğitim için peşimden geldi zaten o gün
Yoksa gagalardi agac kakan gibi
Bilmiyorum o günden sonra cesaret edemedi zaten fakede takip ediyor yazmıyor
Ezik bir tip.
Cesaret edemiyor iki kere yazdı anladığım gün cevap yok ne istediğini bilmiyor korkak az
Az degil cok korkak..
Zampara aslında bir de deli herkes korkuyor ondan çok Zengin çirkin zengin güçlü biri yani ben konusunda neden korkak anlasam iki kelime zor ediyordu bana
Demek ki sisirilmis balon patlattun herifi salla
Eee adammi kalmadi gitsin neyi dert ediyon :)
Alay etmissin hakli bence
Öyle mi görünsün sence?
Adam belki de seninle yapabilmek icin saatlerce kendini provaya soktu.
Tuylerini aldi, en iyi camasirini giydi etti.
Sen onu itmissin, hos degil. Bana yapilsa ben de kizarim.
Evet o güne baya hazırladı, müdür kadıni falan erken gönderdi. Bana aşağı da imalica baktı beklediğini belli ederek çok hevesliydi ama yanlış zaman da teyzem de vardı o gün işte hemen anlardı rezil olurdum ama artık istemez sanırım gönlünü alamam
O zaman belirtecektin. Sen de son ana kadar susmussun. Sen yine de bence aciklamani yap.
Fakeden takip ediyor beni, kesinlikle o hatta fake 'yi anladığım gün nasılsın falan yazmıştı bende kimsin dediğim de cevap vermedi fakesine yazsam görür mü ki.
Niye orjjnaline yazmiyorsun
Çekiniyorum, fake kesinlikle o ya net ama hiç yazmıyor şifre mi unuttu diycem telefon numarası ile alınmış şifreyi unutsa kolayca girer bilerek yazmıyor
Sende az değilsin hahha
Adamı çıldırtmışsın
Bu kadar çıldırması normal mi?
Seni çok istediyse evet
Diğer işçilere. bile bağırıdi gezindi durdu sinirden ne yapacağını bilemedi
Yaz bana
Tebrikler
Haklı yani
Evli mi
Evet ama zampara
Nasıl umut verdin