Cinsel Yaşam Şimdiye kadar kaç kişiyle seks yaşadınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 İtiraf zamanı🫣 Şimdiye kadar kaç kişiyle seks yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hiç seks yapmadım 0 0 Yorumla
Selcukdonmez006034 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl 45 yaşındayım ve 100 kadın rahat olmuştur. 25 ide bakireydi. Ama artık sevmeden seks yapmıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç yapmadım, Bekarım ve utangacım, O yüzden mecbur otuzbirle idare ediyorum, Evlenince çok utanırım, Nasıl olacak bilmiyorum 0 0 Yorumla
ispartalisparrow Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl 2 kişiyle yaptım, ikisiylede konuşmuyorum. Yenilerini arıyorum. d 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. mamut abisazan avında gene 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Açıklamayım burdan sayı fazla. 0 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. Saymadım bereketi kaçmasın diye 😅 0 0 Yorumla
SoyPerfecto Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl daha bir 1 1 Yorumla moneybank +1 yıl Kimle? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dün ilk oldu 4 15 Yorumla fibula77 +1 yıl Zevk aldın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @fibula77 ilkte pek zevk falan olmadı ama alıştıkça olur heralde Yorumla fibula77 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @fibula77 28 niye ki? Yorumla fibula77 +1 yıl Sordum sadece sevgilinle mi oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @fibula77 eşimle oldu, 1 haftalık evliyim Yorumla fibula77 +1 yıl Acı oldu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @fibula77 bunun kimseye bi faydası yok boş ver olan oldu işte Yorumla fibula77 +1 yıl Gizlisin zaten Yorumla fibula77 +1 yıl Ben de yaza evleneceğim merak ediyorum nasıl davranmam gerekiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @fibula77 sabırlı ve anlayışlı olmalısın karşındaki eşin olacak incitme Yorumla fibula77 +1 yıl İncitmek istemiyorum ama incitmemek için tam olarak neler yapmalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @fibula77 birden yüklenme anlayışlı ol ve zaman tanı hazır değilse ötele zaten bir ömür berabersiniz Yorumla fibula77 +1 yıl Peki ıslanma ne kadar önemli Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Hayırlı olsun kurban kestin mi Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 🤔 bi düşüneyim 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Saymadim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıfır 1 3 Yorumla fibula77 +1 yıl Libidon yüksek mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla fibula77 +1 yıl Yaşamayınca insan yüksek oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hiç seks yapmadım
45 yaşındayım ve 100 kadın rahat olmuştur. 25 ide bakireydi. Ama artık sevmeden seks yapmıyorum.
Hiç yapmadım, Bekarım ve utangacım, O yüzden mecbur otuzbirle idare ediyorum, Evlenince çok utanırım, Nasıl olacak bilmiyorum
2 kişiyle yaptım, ikisiylede konuşmuyorum. Yenilerini arıyorum. d
40 vardır ama önermem cahildim
mamut abi
sazan avında gene
İki sevgilimle sadece ellestim
Açıklamayım burdan sayı fazla.
Saydım 63 kişi olmuş
Sevgilimle yaşadım ilk ve son olacak
Saymadım bereketi kaçmasın diye 😅
2 kişi
daha bir
Kimle?
Dün ilk oldu
Zevk aldın mı
@fibula77 ilkte pek zevk falan olmadı ama alıştıkça olur heralde
Kaç yaşındasın
@fibula77 28 niye ki?
Sordum sadece sevgilinle mi oldu
@fibula77 eşimle oldu, 1 haftalık evliyim
Acı oldu mu
@fibula77 bunun kimseye bi faydası yok boş ver olan oldu işte
Gizlisin zaten
Ben de yaza evleneceğim merak ediyorum nasıl davranmam gerekiyor
@fibula77 sabırlı ve anlayışlı olmalısın karşındaki eşin olacak incitme
İncitmek istemiyorum ama incitmemek için tam olarak neler yapmalıyım
@fibula77 birden yüklenme anlayışlı ol ve zaman tanı hazır değilse ötele zaten bir ömür berabersiniz
Peki ıslanma ne kadar önemli
Hayırlı olsun kurban kestin mi
Saymaya gerk yok
Söylemek istemiyorum
🤔 bi düşüneyim
2 🙈
Saymadim
Yaşamadım
Bilmiyorum
Sıfır
Libidon yüksek mi
Neden