Cinsel Yaşam Anal gerçekten kalçayı büyütüyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bu gerçek mi şehir efsanesi mi Anal gerçekten kalçayı büyütüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı. Şehir efsanesi. Öyle bir şey olsa kimse küçük popolu kalmazdı. 😃 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl büyük g. t iyi bir şey mi?birde düşünmüş olabilir mi diye? 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hayır, anal ilişkinin kaslar üzerinde genişleme diye bir etkisi yoktur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Anüs kasları sıkılığını yitirdiği için kalçalarda sarkma yapıyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anüs çevresinde kaslar sıkı olur anal seks yaptıkça gevşeme oluyor özelliğini kaybediyor buda sarkmaya sebep oluyor Yorumla Soran +1 yıl Ondan kalça büyük duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet büyüdüğünden değil sarkma olduğu için büyük görünüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende mi anal ilişki yaşıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hafiften genişliyor ama çok değil. Biraz 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl genişliyor Cevap sahibi +1 yıl Dışa doğru işte 😌 Soran +1 yıl İlk defa duydum
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Evet gerçekten sahit oldum bizzat 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldun Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Ben yaptim çünkü Yorumla Soran +1 yıl Arkadan Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Evet bir tane kizla tanismistim onunla Yorumla Delikanlı126 +1 yıl İstanbul da olsaydin yardim ederdim snaa Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yok öyle bişey 0 0 Yorumla
İzmitlimm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yalan sadece deliğin büyür ve bozulur 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şehir efsanesi. Aptalca ve çok saçma 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kalçayı değil ama anal deliğini büyütür. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Efsane şehir mi köy mü bilmem 0 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Ulan bunu aöylemek benim aklıma niye gelmedi 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye söyleyeceksin Yorumla Lubricant +1 yıl Kız baktın mırın kırın yapıyo. Bak faydası var. 500 squatlık etkisi var diyeceksin. O vakit kız tav Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zannetmem 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alakası yok kilo büyütür 0 0 Yorumla
Arda6750 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arda Arda gak dedi çık şu sorulara bak dedi gsgsgsu Yorumla Arda6750 +1 yıl Offf espriye bak yaa 😂 Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Dene bakalım 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Alakası yok 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şehir efsanesi 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Şehir efsanesi 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Külliyen yalan 0 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Efsane tamamiyle 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. hiç alakası yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Şehir efsanesi. Öyle bir şey olsa kimse küçük popolu kalmazdı. 😃
büyük g. t iyi bir şey mi?
birde düşünmüş olabilir mi diye?
Hayır, anal ilişkinin kaslar üzerinde genişleme diye bir etkisi yoktur
Anüs kasları sıkılığını yitirdiği için kalçalarda sarkma yapıyor
Nasıl yani
Anüs çevresinde kaslar sıkı olur anal seks yaptıkça gevşeme oluyor özelliğini kaybediyor buda sarkmaya sebep oluyor
Ondan kalça büyük duruyor
Evet büyüdüğünden değil sarkma olduğu için büyük görünüyor
Sende mi anal ilişki yaşıyorsun
Hafiften genişliyor ama çok değil. Biraz
Nasıl genişliyor
Dışa doğru işte 😌
İlk defa duydum
Evet gerçekten sahit oldum bizzat
Nasıl oldun
Ben yaptim çünkü
Arkadan
Evet bir tane kizla tanismistim onunla
İstanbul da olsaydin yardim ederdim snaa
Kandırmaca o ya, teşvik amaçlı.
Yok öyle bişey
Yalan sadece deliğin büyür ve bozulur
Şehir efsanesi. Aptalca ve çok saçma
Büyütmek istiyorsan, iyi gelebilecek bir şey var. ':)
Yok yahu hiç alakası yok
Şehir efsanesi
Kalçayı değil ama anal deliğini büyütür.
Efsane , yok öyle bisi
Efsane şehir mi köy mü bilmem
Şehir efsanesi kesinlikle
Hayır gerçek gerçek.
Ulan bunu aöylemek benim aklıma niye gelmedi 🤔
Niye söyleyeceksin
Kız baktın mırın kırın yapıyo. Bak faydası var. 500 squatlık etkisi var diyeceksin. O vakit kız tav
Zannetmem
Alakası yok kilo büyütür
Hayır
Arda Arda gak dedi çık şu sorulara bak dedi gsgsgsu
Offf espriye bak yaa 😂
Dene bakalım
Alakası yok
Genişliyor biraz
Şehir efsanesi
bilemem
Denemek istiyor musun
Gerçek efsane