AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fb ilişkisindr kıskançlığın yeri yok
Duygular oluşabiliyor.
Seksen sonra salgılanan hormonlar bağlanmayı daha çok artıyor karşı cinse.
Ozaman hayatında başka birileri olmaz kişinin doğal olarak doğru dimi
Belli olmaz. İstisnalar kaideyi bozmaz
Doğrusun sende bende bu saçma durumu anlayamadım sorim. dedim 👍
Kim baglaniyor
Karşı taraf
Kadin tarafı erkeğe göre daha çok bağlanır. Duyguları daha yoğun çalışır.
İstemezsen belirt ve onunla görüşme.
Bana sıkıntı olur bu durum gelenim. gidenim. cok en iyisi dediğin gibi bitirmek teşekkürler 👌
ben sevgililerimi bile kıkanmam vurur geçerim sanki nikahıma mı almışım
Nickin hakkını veriyormuş kral
şu an aramızdaki durum da bu zaten ciddi bişey yok mutluluk nirvana falan yani
en iyisi kanka vur geç sana ne napıyosa yapsın işine bak
Hiç doğru değil bu yazılı olmayan bir kural
Nasıl yani anlayamadım
Kıskançlık yapılmamalı yani nesini anlamadın
Pardon onca soruya cvp verince kafam gitti bir an sonuçta adı üzerinde FB kurallar içinde kıskanmak darlama yok hani uzun zamandır birlikteyiz ondan olabilir mi
Olabilir alışkanlık falan olmuştur ve illaki bir şey hissetmiştir ama araya kıskançlık girmişse o artık fb değildir
Heh bende onu diyorum nerde kaldı bunun özelliği ozaman anlatıyorum söylüyorum yok gitme ona takılma. onunla gelmesin sana
Yol yakınken bırak yani o seninle sevgili gibi düşünüyor artık bu başka boyuta gider çünkü senin niyetin belli onun için vaktiyle yol ver gitsin
Bugün konusucam geldiğinde artık aynı kafad değilsek yollar ayrılır alırım anahtarımı ondan konu kapanır
Yani bu düzeyde yalan söyleme ihtimali var bunu da düşün tamam senin istediğin gibi olsun kabul ediyorum diyip herşeyi çıkmaza sokabilir bunu da göz önünde bulundur bol şans
Benlik problem yok kendisi bir umudun içine girmesinde girersede kendi canı yanar hayalleri suya düşer teşekkürler bu arada verdiğin cevaplar için
Rica ederim bende onun için diyorum yani o da böyle bir şey böyle bir duygu yaşamak istemezdi kırmadan durumu açıklamak en doğrusu
Kırmak incitmek zaten huyum değil naif biriyim bende o yüzden burada paylaşmak istedim fikirler almak istedim
İyi birisiniz en doğrusunu yapacağınıza eminim bol şans tekrardan
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi iyi birisiyimdir
Bilemem konuştuğum kadarıyla öyle hissettim
Bende kendimi sorguluyorum sayende öyle birimiyim diye
Çok derinlere dalmayın zaten kötü bir insan bunu sorgulamaz
İnsan kendini sorgularken hep iyi olarak bakarmis dışardan birisi bunu demesi bu insanın iyi olduğunu gösterir düşüncesine giriyorum bu sefer
Önemli olan bence insanın kendini nasıl gördüğü nedeni şudur her insanın iyi kötü doğru yanlış kavramı farklıdır sizinki size uyuyorsa kendinize göre sizden iyisi yoktur
Bazen doğru dediginiz başkasına göre yanlış olabiliyor sonra bu konu uzerinde tartisinca haklı olduğunu anlıyorum yani burada fikir alışverişi yapacak biri olması iyi oluyor
Hmm bu konuda haklısınız galiba 🤔👍👍
İşte sorun burada bazen insanin haklı olması için düşüncelerinin başkaları tarafından yorumlanması lazım
İstemsiz olabiliyor, bende yaşamıştım bir keresinde.
Kıskansın tamam da ozaman da bana da anlatmasin benim gibi başkası da hayatında var diye
Durumu konuşun, ikimizinde hayatında insanlar olabilir. Biz sadece cinsellik için bir araya geliyoruz, duygusal bağ yok gibisinden.
Bugün konusucam olmadı bitirmek bu ilişkinin adı belli kimse. kismeyi. kasamaz
Bitirmeyi çözüm olarak görme. Bitirmeye çalışmadan durumu izah et, anlayacaktır. Olur da öyle durum olursa, bana paslayabilirsin hahaah
Kral güldürdün beni harbiden 😃 konuşmayi denicem artık kendisi bilir
Tamamdır reis, emin ol anlayacaktır önemli olan düzgün dil. Sonucu soracağım sana. Olurda ayrilma gibi durum olursa, ben halledeceğim kontrol bende rahat ol. Hahah
Kıral ben burada su kışı bu kişi diye isim vermem yorumları okur görür kendisi karar verir
Tabii ki, doğru olan o. Buradaysa senin paylaşımı gördü, nanay. :)
Fenerbahçe olarak niye takilim ki saçma soru
f*ck badi yani 😃
kızlar bu mallığı hep yapar
Kral ortada ciddi bişey yok adı üstünde FB yiz oda hayatına birilerini alır bende alırım karışmam etmem yani neden bana engel koymaya çalışıyor
olm senin varlığın onun ilişkisi için sıkıntı. Biri var çıkmıyor ama zikkiyor sence de ters değil mi? Ayrıca bunlar öküz bulmakta uzman
Bırakalım dedim bende sende istediğin öküze git dedim ya 😃
Doğru demişsin kutlarım kardeşim zaten günümüzde hatunlar si. k geç
Kim kimi kıskanıyor
Karşı taraf beni kıskanıyor başka birileri var diye hayatımda