Mesela kadın doktora gittim keşke bu kadın sevgilim olsaydı ne güzel kadın dedim bir ara, fazla düşünmedim tabi. daha önce erkek sevgilim de oldu cinsellik de yaşadım. Kadınları da böyle beğenmem, onlara aşik olmak istemem normal mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
normal yani bu tarz kişiler var sevişmeyi de hayal ediyorsan biseksin erkeklere ilgin yoksa lezsin ama sen biseks gibi duruyorsun
hem kadın hem erkek. ama kadına hiç aşık olmadım sadece cinsel zevk alıyordum. ama bu aralar aşk acısı çekiyorum sevgilimden ayrıldım ve kendi kendime dedim ki keşke kadınlara da aşık olabilseydim keşke onun acısını çekseydim ya da kadın olsaydı üzmezdi dedim. psikolojik mi bu
psikolojik olduğunu düşünmüyorum açıkçası ama bu benim görüşüm yanlış da olabilir olmayan bir şeyle seni damgalamak istemem
yok zaten içimde hep vardı ama mesela bir erkek üzünce ya da kırılınca hani o umudumu yitirince bu kadınlara olan yönelim daha da çok artıyor
bi şey diyim mi seninle çok güzel grup seks yapılır var ya efsane olur
her biseksüel kadın grup yapmıyor. her biseksüel ya da eşcinsel kadın mezhebi geniş değil.
ben yapıyorlar demedim ki
Yani duygusal olarak bişi hissedebilşyormolöam biseksüelliğe delalet
genelde cinsel olarak zevk alırdım kadınlardan ama bazen diyorum keşke aşık da olsam. özellikle sevdiğim bir erkek kalbimi kırdığı ve onlara olan inancımı yitirdiğim zaman.
Umut farklı his farklı *
Ama
Lezbiyenim ve hiçte öyle ikisi de kadın muhteşem aşkları vardır diye bir olay yok öküz her zaman öküzdür tatlım
işte bir kadın olsa üzmeyecek gibi geliyor bilmiyorum mesela cinsel olarak kadınlardan etkileniyorum zaten ama erkeklere aşık oluyordum ben. en son sevgilimden ayrıldım ve ne zaman bir acı çeksem öfke duysam diyorum ki kadın olsaydı belki üzmezdi. yani psikolojik olarak mı yöneliyorum ben? savunma mekanizması gibi?
Aslında hayır psikolojik olarak demiyorsun ama kendini keşfetmen lazım bunu da ancak sen kendin yaparsın benim de erkek sevgilim oldu sen gibiydim sonra hayatıma kadın girdi yıllardır da hayatımda üzen her türlü üzüyor ama ben ne olduğumu buldum biraz daha süreç geçirmen lazım bence şu an akışta kal kafanda sorgulamayı ya işte çevrem ne der demeyi kendine baskı yapmayı bırak ancak o zaman kendini bulursun belki öylesindir belki de değil
Normal değil, asıl normal olan bunu sadece karşı cins için düşünmen, diğer türlüsü normal değil
neden
Yani neden diye soruyorsan geçmiş olsun biraz beynini çalıştırsan anlarsın
Sen, ben, bir kadın daha olsa var ya acayip bi ekip oluruz 😂
paylaşmayı sevmiyorum canım
Yok ikinizde benim olacaksınız paylasmayacagim 😂
normal değil sapkınlık psikoloğa görün bence
Bu busrksüellik aslında her kadında var * kabul edemiyorlar
Hayır normal degil haram ve gğnah anormal bir kavim bu davranıştan dolayı helak oldu
Normal. Belli ki biseksüelsin, ne var bunda?
Bir şey diyemem, sadece zevkine bak prenses
Biseksüel duyguların olabilir
Velet küçük Erkeklerden de etkilenir misin
bixesüelsin mi some strapin time haaaah
Heyecan seviyorsun demekki
Normal değil
neden
Yani hemciinsinden sevgili hayali kurmak ne kadar mantıklı olabilir ki
Normal doğal bir olay
Normal ya
Biseksuelsin
Düşünme yap yasa
aşık olmak lazım
Gerek yok sadece o hazzı yasa
Bende öyleyim
aşık olabiliyor musun
Evet peki sen
Aşık oluyorum ama belli bir süre sonra geçiyor
Lezsin galiba sen :)
daha önce erkekle oldum yazmışım. lezbiyen olmuyor o.
Oraya kadar okumamıştım biseksüelsin madem