biz instadan tanışmıştık biraz zaman geçtikten sonra seksting yapmaya başladık ikimizinde ilkişydi. ve sohbetini felan sevdiğimden kaptırdım güvendim ona tamamiyle. yoksa asla yapacağım bişey değildi bu aslaa.. öylee böyle konuştuk telden de mesajlaşarakta. aramızda ne olduğu belli değildi ne sevgiliydik ne arkadaş flörttük sanırım. benden epey küçüktü 20 yaşında daha bense 25. ama minyonum yani. neyse...
bu sürede çok kavga ettik yaşından dolayı beni anlamıyodu bazı konularda bende aptal gibi ona karşı beklentiye girdim ve eepey kaptırfım aramızdaki şeye. o ise öyle konuşuyodu benle olursa olur kafasındaydı rahatttı bana göre. en son işte 3 ay önce baya kavga ettik çünkü baya toksikleşmeye başladık sürekli tartışma. o da gelemşyofu tartışmalara. kaçıyodu hep. beni o kavgada her eyrden engelledi asla yapmayacapı şeydi. biraz zaman geçti wpden yazdı. işte beni sal dedi dedim ne diyosun sen saldım seni zaten bak işine artık. sonra geleceğimiz yok yaş farkımız var dedi bende olgunlukla cevap verdim. bişeyy yazmadı tekrar sildi beni. iki gün geçti yılbaşı akşamı aradı ve geri ekledi. açmadım. 2 saat sonra yazdım niye aradın meşgulum dedim. buna da cevap vermedi. ama geri ekledi rehberine. 2 ay geçti ses seda yok. neydi şimdi. bunu düşünmeden edemiyorum ya. keşke değer vermeseydim bu kadar o yaştaki çocuğa. benim ilgimi sevgimi kaldıramadı. ağır geldi. böyle beni silmeyerek aklımı karoştırıyor. silse bitircem kafada aslında. hayatımda biri de yok ki çevremde. evde kpss ye hazırlanıyorum. bana öneriniz nedir? ve bu ergenin yaptığı ne sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
o kadar uzun süre sanaldan konuşmak... helal olsun :D
Kendisi gelemediki. Sanırım öylesine biri gördü beni
Benimde ilk deneyimim sizin gibi aramızda yaş farkı vardı. Ama iyi gitti yaa 3 buçuk yıl sürdü.
Olgunlaşamqdığı için saçma sapan şeyler olmuş biraz cinsel yönden kendini tatmin etmiş
Bi nomuda silse
Silmez neden silsin çünkü seni cepte tutuyor şu an tutamasada öyle olduğunu düşünüyor
Yahu ne ceptesi en son aradı açmadım yazmıyorum aramıyorum da bu mu ceptelşk
Ya açsanda açmasanda bir birlikteliğiniz olmuş o sebeple anlatabildim mi
Yani iki ayda da yazmıyosa bitmiştir bence
Harbi umursama değmez ergen yani çocuk seni anlamaz
Nomu silsin istiyorum
Bas engeli
Zaten seni ulaşamayınca
Silecek
O gün aradı açmadım ya ondan dolayımı yazmıyo acaba a
Olabilir knk
Konuşmak ister misin
Ne yani siz bir erkeğe güveniyor musunuz wjznwjsnwh
Sanaldan birine bel bağlama ne olursa olsun
Mal gibi güvenip bağlandım işte
Bu bir tecrübe olsun sana
sen kendi hayatına bak bırak onu dusunmeyi
Ya öylede aklıma takılıyor neden silmiyor diye ya sürekli stalklıyprum
yani ne desem bilemedim şu an hani neyse gzlsin bir çok şeye engel ya
Özldn yazıyım
çok memun olurusm tabi ki
Seksting yapacak güvenilir bi kız yok mu instada
boş ver sen onu üstünü çiz yenilerine geç
Sıkılmış senden sürekli aynı muhabbet nudeler
Sıkıldıysa nşye ozmnlar aradı
sanal ilişki diye bir ilişki türü yoktur
Ya zaten bitti aramızda her şey. Ama silsin istiyorum nomu yaa
bugün bunu bitirdin başka zaman olmayacak mı?
Ergenlik yapmis
Hangi konuda
reel görüştünüz mü