27 yasinda bakireyim. Ergenlikten beri şehvetim var ve had safhada hissediyorum. Çok fazla sexting hikayesi okudum. Erotik kitaplar cinsel kitaplar vs. Ve kadin ortamlarinda cok fazla cinsel muhabbet dinledim. Yani aklimda az cok biseyler belirmiş. Yaşım buyudukce bu şehvet daha yoğun ve katı bir hâl aliyo bende. Ben evlenince kendimi tamamen salmak teslim etmek istiyorum. S. rtuk s. rtuk kışkırtıcı sekilde erotik konusmak istiyorum. Tamam ciplaj kalmak zor olur benim icin ilk deneyim oldugu icin ama o konuşmaları yapmak istiyorum. Ozgurlugun tadini çıkarmak istiyorum. Fakat arkadaslarim ilk geceden bu kadar cesur konuşursan bide senden kan gelmezse adamin aklina şüphe düşer diyolar. Çkk kasiliyorum. Ulan zaten neredehse 17 yoldir tutuyorum kendimi daha neden tutayim. Ozgurce o. rspl. uk yapmak istiyorum kocama illa her şey deneyimle mi ogreniliyo
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha 20lerdeyim bende yırtılmak istiyorum. kaba falan ama dağıtsın yani. Bozmadan sürtmek oral vs tatmak ama evli şekilde istiyorum bozulmadan iyice kıvama gelmek ama gel gör böyle biri yok yanan bir şey var. Dışardan baksan böyle demezsin. Günümüz insanları gibide değilim edepliyim ama iç dünyam. Bazen diyorum belli etsem kız değil falan der ama hem aklı başında efendi ama içinde saygılı entellektüel birisi yapsın. mastürbasyon yaptığım için yemeden yıprandı şeyim ama zar desen var darımda ve sende öyle olduğun için sanmam ama bu devirde her haltı yiyip kızım diye yedirmeye çalışan kesim yüzünden bilemiyorum
320 Yorumla
Soran+1 yılVışş kizim sen kac yaşındasın bu yazilar ne hele 😅
Cevap sahibi+1 yılSenden daha fenalar var 15 de verende var. Ben ise kahrolası zarımla kocamı bekliyorum senin gibi öküz çıkmasa bari. Çok şey izledim senin gibi bende kafam farklı. Dini değerlere düşkünüm ama şehvet beni çok fena yapıyor değerlerine düşkün çevreleerde oldum hep allah korkum olmasaydı verirdim illa ki ama bilmiyorum böyle inançlı bir insan da olmak istiyorum hak yoluna girmek her anlamda ama bit yer öyle yanıyor ki
Soran+1 yılBen ve öküzlük ne alaka
Cevap sahibi+1 yılYok bizi s.. kimse için diyorum öküz çıkmasalar bari
Soran+1 yılAnladim. Allah bize kocanin şehvetlisini versin amin
Cevap sahibi+1 yılBide oral yapanını
- +1 yıl
O kadar güzel yazmışsın ki sjsjHhaha
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar artık yeni adet olan kızlar bile veriyor boşta mısınız bana sarıyorsunuz 14 yasında veriyor şimdikiler😂 bizde kuruyup gidicez gibi
- +1 yıl
Bulamadımmm
Soran+1 yılYavrum verme demiyorum sana. Ama evlendikten sonra yaparsan daha kiymetli olursun. Bak dul da olabilirsin ama yine de evlenince yap. Sana ev döşesin altina boğsun
- +1 yıl
Versin ben yine boğarım dbrnxje
Cevap sahibi+1 yılBana diyorsan kızlığım yırtılmadı daha bozulmayı bekliyorum ahahaha okul ders istesemde yapmam zaten
Soran+1 yılKac yasindasin sen?
Cevap sahibi+1 yıl21
Soran+1 yılBende senin yasindan gectim. Evlenmeui dusunene kadar sakin uzun iliski yapma
Cevap sahibi+1 yılSuankiler kullanıyor ki yüz veren biri değilim hani kimse temiz değil dul adamla bile evlenirim problem etmem sadece zamanını bekliyorum bide allah korkum varya uzağım dokunamam kimseye bozulmadım tam bozulacaksamda evlikikle umarım
Cevap sahibi+1 yılSeksting veya nude attın mı onu yapanalrda var genelde ifşalanıyorlar ama güvenilir birini bulan yapıyor ama bence oda zevk vermez ikiside yanıp tutusuyo ama görğnür bişey yok
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. hahahaha o kadar güzel yazmışsın ki tebessümle okudum. İçimden inşallah çok severek evlenirsin dedim. Ve buraya da yazıyorum. İnşallah aşık olarak çok severek evlenirsin. Çünkü bunu başarırsan o akıl veren acuze arkadaşlarının savı boşa düşer :D Hiç bir şey olmaz merak etme. İsten sansın ister sanmasın...
Sen zannediyor musun siz bunları konuşmadan evlenecek ve ya yatacaksınız :D Haahh
Başarılar ve kalpten mutluluklar diliyorum.03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu çekincemi konusmak da istiyorum. Zaten cinsel beklentilerini sormadan evlenemem. Of siz erkekler garip varliklarsiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabır taşı çatlamış 😅 sek kadınsın cidden. Seksi en ilkel en doğal haliyle ve en tutkulu haliyle yaşamayı istemek senin en doğal hakkın. Önemli olan karsına cıkacak olan adam. Aynı arzuları ve duyguyu paylasıp seni taşıyabilecekse o zaman mutlu olursun fakat tam tersi olursa hayallerin yıkılır
16 Yorumla
Soran+1 yılOf korkutm
Cevap sahibi+1 yılKorkmana gerek yok baya zevkli bir hatunsun
Soran+1 yılNeden evlenemiyorum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç ve aradıgın ne? Belkide cok uzak değildir görmüyorsun ya da yanlıs yapıyorsun.
Soran+1 yılKalin ses kalin bacak ve genis omuz takintim var. O yuzden cok kisiyi eledim. Bide kaba olan erkekleri eliyorum. Eleye eleye 27 yasima geldim iste
Cevap sahibi+1 yılBelli bir yaştan sonra eleme işi sende değil karsıda olur farkında olman lazım. Ayrıca sende yas ilerledikce kriterlerinde fedakarlık yapmak zorunda kalırsın. Sen iri erkek seviyorsun bence iyi bişey bu hem günlük hem yatak hayatında iyi bir şey bence, baska yerleride iri olması lazım bence ki sende memnun ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gece zaten istesen de yapamazsın, yine de kendini zorlama ve rahat bırak hislerini. Dilin ve ruhun seni yönlendirir
06 Yorumla
Soran+1 yılNeyi yapamam. Konuşmaya çekincegimi sanmiyorum ya da cekinsem de geri durmicam
- +1 yıl
İlk gece içinden fa*işe çıkan bir kızı, orada becere becere sakat bırakırım sanırım
Soran+1 yılBen ilk gece birleşme yapabilir miyim bilmiyorum. Ama bu konusmalarima ragmen kontrolu birakmayacak erjek lazim bana.
- +1 yıl
Deneyim farklıdır fakat bolca video ve seksting yaptığını düşünürüm..
En azından başına geleceği biliyor derim ve sevişirim.. Birleşme olur sanki. Ölümüne olmaz ama olur.
Soran+1 yılSeksting yapmadim. Ama çok erotik hikaye okudum ve arasindan hoşuma gidenleri aklima kazidim
- +1 yıl
İsteklerini tatlı dille ifâde edip, canını yakmamasını özellikle söyle.
Şu dediklerine bakınca, pek çok erkeğin hayalindeki kızsın diyebilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce bunları, aynen buraya yazdığın gibi açıkça konuş, ilk gece adama sürpriz olmasın, neyle karşılaşacağını bilsin.
00 Yorumla
+1 yılSen neymişsin ve.. umarım bulursun 🤣🤣 yoksa halin fena..
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an çok fenayım zaten acilen evlenmem lazim aglicam duruma geldim. İstek değil ihtiyac
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç tecrübesi olmayan bir kadının hayal dünyasını yaşıyorsun sadece :) Karşındaki insan 3-4 dakikada boşalıp götü dönüp yatınca kendi kendine anlatırsın artık.
06 Yorumla
Soran+1 yılHahahahh ay çok güldüm. Allah muhafaza. O zaman bosanip beni baska bir adamla mutlulugumu izler.
Cevap sahibi+1 yılBekara koca boşamak da kolaydır biliyorsun değil mi? :D
Soran+1 yılŞehvetli bir kadin sehvetsiz bir erkekle bir omur suremez. Ben iffetimi korumak icin evlenicem. Amacim bu yani
Cevap sahibi+1 yılŞehvetli olduğunu düşünüyorsun pratikte bir şey yok ama.
Soran+1 yılYahu günah. Namus bu namus
Cevap sahibi+1 yılYap demedim zaten olanı söyledim
Kafamdaki kadın modellini anlattin detaylı şekilde zaten olması gereken de bu yani kadın dediğin yatakta erkeğinin o... Olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeler yaşamak istediğini burada açıkça belirtemiyosun belli ki ama bence belli bi ana kadar bekleyip sonra içinden geleni ilk denetiminde bile vurabilirsin dışarı bu kocanın hoşuna gider
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUlan su gizli sorularda 28 yaşındayım 45 yaş üstü çıkıyo yaşı 120 yaptım diye bu ne 😅😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları söyleyip reeline geçince 2 hafta sonra başım ağrıyor moduna girmezsin umarım. Beklentiyi yüksek tutturuyorsun karşı tarafa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar haklısın ki eşler birbirine içten ne geliyorsa yyapmali söylemeli kocanın o.. rus. su olacaksın sana fa.. hiş m diyecek vs vs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam senin durumun çok ciddi acil koca lazım aciill
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu güzel bı dille evleneceğin adama anlat ilk gece yorgunluk vs istemiyorum de bence güzel bişey bu
00 Yorumla
+1 yılHiç sorun olmaz yazdığın şeyler keşke benimde partnerimde ilerde olsa dediğim şeyler öyle bi basardım ki anlatamam
00 Yorumla
+1 yılKesin tecrübeli sanacak çok fazla kafanda yaşamışsın 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılNapayim
- +1 yıl
Safa yat derim de yani tadını da çıkarman lazım şimdi
+1 yılşu ana kadar hiç sevişmedin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayur
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini tatmin etme yöntemleri var bunuda benmi öğreteyim?
013 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendimi tatmin edebilme yaşimi gectim ben. O doyurmuyor beni. Gerçeğini arıyor vücudum
Cevap sahibi+1 yılBekaret önemli değilse yapay penis al evlenene kadar ona otur
Soran+1 yılBekaret onemli tabiki kimi inandiricam
Cevap sahibi+1 yılSenin hayatına alacağın erkek her b*ku yemiş olucak ve sen onun icin senelerce bakire kalıcaksın neyse senin kararın
Soran+1 yılNamuslu erkek yok mu saniyorsun
Cevap sahibi+1 yılYok tabikide şu an her erkek cinsellik yaşadı ben 19 yaşındayım ben bile yaşadım
Soran+1 yılAhirette bacaklarin ortadan ikiye ayrilcak
Cevap sahibi+1 yılSen kafayı yemişsin ablacım
Soran+1 yılValla hak olanı soyluyorum sana. Bak bu dunyada yasamadan duramiyorsun. Ama burada haram sekilde yasadigin icin ote tatafta hurilerden mahrum kalıcaksin
Cevap sahibi+1 yılAbla sen kapalımısın?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBana yazarmısın bişey sorucam sana
Soran+1 yılYok
Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Hocam sağlıklı düşünemiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsanmaz deneyim farkl bir şey
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz
- +1 yıl
emin değilim ama olabilir
- +1 yıl
çok fazla mı şehvetlisiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılHayır aslaa saçmalama fikir alışverişi yapabiliriz
00 Yorumla Senin gibi hatun bulduk da biz mi evlenemedik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle evlenelim mi 😂
00 Yorumla var mı biri hayatında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdayın var mı sana bunları yaşatması için
01 Yorumla
Soran+1 yılHenüz yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılYooo fantezi dünyanı geniş tut yeter
00 Yorumla
+1 yılNasip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanişabilirmiyiz ciddi
00 Yorumla