Cinsel Yaşam İlişkide küfür eden birinden ayrılmak gerekir mi? kızsendelimisin Takip Et Xper 5 Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 erkek arkadaşımı uyardığım halde o esnada küfürlü konuşuyor. normalde ağzı bozuk biri değil. ayrılmalı mıyım İlişkide küfür eden birinden ayrılmak gerekir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ayrıl tabi ki de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Off bi kocam olsa da küfür etse yatakta. Anana ailene sovmedigi surece nimet elindeki kiymetini bil 6 2 Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Ben seni zevke getiririm istersen Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Bütün gizliler pek kuduruk bu sitede 😜 Yorumla
Yildizkos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ana avrat sovulmedigi sürece seks esnasında argoya bayılırım 4 1 Yorumla azatKRL +1 yıl yapmak ister misinnn Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben. Fakat bu iş karşılıklı olmalı. Kadın küfür sevmiyorum diyorsa buna saygı gösterilmeli. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Genelde bazı insanlar hoşuna gider ama buradaki hakaret insanın kişilik duygularına kadar giderse normal 0 1 Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Normal değil Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kisiye gire degisir. Senin hosuna gitmiyorsa ayrilmalisin 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazıları öyledir küfür eder ama sadece sana etsin zaten yapıyorsa ana ve sülale olmamali 0 0 Yorumla
beyazkan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 75% +1 yıl Ayrıl derim öyle birinin düzelmesini beklemek hatadır 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Yani kişiden kişiye değişir ben düzeltmeye çalışırım 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Bide saçları dolayım çekiyorsun o anda küfür etmek iyi 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hayır, yatakta bunu dert etmeyin. Dirty talk diye bir şey var, öğrenin. 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Zevk alıyor demekki. Ne varki bunda sende gir havaya 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunun sana zevk vermediğini bile bile yapmasi tabi saygısızlık bence 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl hayır tabiki , sende ona katılmalısın. zaten biraz daha züksün hevesi geçince o ayrılır senden 0 0 Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl o ensada öyle konuşuyo ama sen böyle bir istekte bulunmadıysan konuşmak lazım. 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevişirken edilen küfür şiir gibidir 😛 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. fantezisi öyle demekki 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Genelde kadınlar sever o tarz konuşmaları 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sana saygı duyan birilerini hayatına al 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. seks de olur öyle şeyler 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Emin kişinin elinde değil kendimden biliyorum 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sekste iyidir 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kime 3tti 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Ayril 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ayrıl tabi ki de
Off bi kocam olsa da küfür etse yatakta. Anana ailene sovmedigi surece nimet elindeki kiymetini bil
Ben seni zevke getiririm istersen
Bütün gizliler pek kuduruk bu sitede 😜
Ana avrat sovulmedigi sürece seks esnasında argoya bayılırım
yapmak ister misinnn
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben. Fakat bu iş karşılıklı olmalı. Kadın küfür sevmiyorum diyorsa buna saygı gösterilmeli.
Genelde bazı insanlar hoşuna gider ama buradaki hakaret insanın kişilik duygularına kadar giderse normal
Normal değil
Kisiye gire degisir. Senin hosuna gitmiyorsa ayrilmalisin
Bazıları öyledir küfür eder ama sadece sana etsin zaten yapıyorsa ana ve sülale olmamali
Ayrıl derim öyle birinin düzelmesini beklemek hatadır
Yani kişiden kişiye değişir ben düzeltmeye çalışırım
Bide saçları dolayım çekiyorsun o anda küfür etmek iyi
Hayır, yatakta bunu dert etmeyin. Dirty talk diye bir şey var, öğrenin.
Zevk alıyor demekki. Ne varki bunda sende gir havaya
Bunun sana zevk vermediğini bile bile yapmasi tabi saygısızlık bence
hayır tabiki , sende ona katılmalısın. zaten biraz daha züksün hevesi geçince o ayrılır senden
o ensada öyle konuşuyo ama sen böyle bir istekte bulunmadıysan konuşmak lazım.
Sevişirken edilen küfür şiir gibidir 😛
Abartılmadığı sürece tatlı küfürler seksi ateşlendirir aslında
1 dakika beklemem
uyarırsın bidaha ederse ayrılırsın
fantezisi öyle demekki
Küfür asıl yatakta olmalı.
Genelde kadınlar sever o tarz konuşmaları
Yani bi zahmet
sekste küfür iyidir
Sana saygı duyan birilerini hayatına al
Sonun ayrilik zaten senin
seks de olur öyle şeyler