Eşimi seviyorum yani yarın düğünümüz olcak ama imam nikahlıyız artık eşim diyebiliriim ☺️
Ya işin özeti ben arkasını dönüp bitti mi diyen kızlardan olmak istemiyorum onu çok mutlu etmek istiyorum bir kaç film izledim ama onlarda çok uçuk yani abartı. Ben türk usulü yani bir erkeğin ne istediğini tamamen doyurmak istiyorum işte ne yapmam gerekiyor evli olan tecrübeli kızlar size soruyorum neyden memnun olmuyorlar? Benim eşim biraz sinirli ve sert bir yapısı var ve hayatı çok stresli benimle evlenince huzura kavuşsun istiyorum yemeğini kıyafetlerini bakımını her şeyini onu mutlu edecek şekilde yapmak istiyorum ekstra konusan bağımsız tavsiyelerinizide vermekten çekinmeyin 🙂🙂
Ya işin özeti ben arkasını dönüp bitti mi diyen kızlardan olmak istemiyorum onu çok mutlu etmek istiyorum bir kaç film izledim ama onlarda çok uçuk yani abartı. Ben türk usulü yani bir erkeğin ne istediğini tamamen doyurmak istiyorum işte ne yapmam gerekiyor evli olan tecrübeli kızlar size soruyorum neyden memnun olmuyorlar? Benim eşim biraz sinirli ve sert bir yapısı var ve hayatı çok stresli benimle evlenince huzura kavuşsun istiyorum yemeğini kıyafetlerini bakımını her şeyini onu mutlu edecek şekilde yapmak istiyorum ekstra konusan bağımsız tavsiyelerinizide vermekten çekinmeyin 🙂🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ruh gibi olma karşılığını ver on sevismeni sende yap oral seksini yap ve erkekler zeki kadinlari daha çok severler fazla üzerine gitme işten gelince halini hatrini keyfini vs sor her zman tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır.
Adama kendini teslim et hiçbirseye yok deme zaten herif o kadar yalnız kalmanın acısını cikarir senin bir şey yapmana lüzum yok 🤭
biliyorsun işi
Kisaca Seksi ln tarifini vermişsin
@gokhan003 erkeklerdeki ortak nokta şuna yok dedi buna yok dedi zaten her işi erkek yapıyor 😂
Evet evire çevire yapar ki zaten kadın kendini teslim etsin Yeterli
@gokhan003 bide herif bunca yaşına kadar elini kullanmissa 🤭
işinin uzmanı
O zaman delikleri karıştıra bilir
@selim451 57 yaşında bir moruktan bunu duymak güzeldi 😂
İlk gece ona kendine bırak ilkse eğer tabi dümdüz de yatma derim
Domalsin mesela
İlkse tabii ne demek
Eleman stresli ve sert yapıdaysa sen yinede çok abartma fantezileri. Bu bunları nerden biliyor diye kafasında kurarsa sıçarsın bak.
Saçma sapan konuşmayın
ilk geceden abartma. sen uyum sağla yeter. bi de kalkıp nerden öğrendin sen bunları der, işin içinden çıkamazsın.
Bu soru icin biraz geç kalmışsın yahu, bir de yarın evleniyorsan Burada olmaman lazım. Neden mantikli güzel bir soruda yalan söylersiniz anlamam
Yalan ne alaka yarın düğünüm var imkansız bir şey mi? Burada olmakla konunun ne alakası var telefon elimde istediğim yere girerim
oluruna bırak dostum bence
Türk usulü ne ya 😂
Yat uyu
burdan diyemem
istersen baş başa olalım orada diyeyim
S git
hazirmisin gerdege
Hazirmisin